Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Mercure hotels staan voor kwaliteit

Novotel hotels op de kaart van Frankrijk »

Novotel hotels in Frankrijk zijn echte familiehotels

Verspreid over Frankrijk vind jemeer dan 300 Novotel hotels die zich onderscheiden omdat ze gratis verblijf voor kinderen tot 16 jaar aanbieden, mits zijn verblijven in de kamer van de ouders. De Novotel hotels zijn dus ideaal voor gezinnen met kinderen voor een overnachting in een stad maar ook voor een overnachting onderweg. Deze comfortabele hotels liggen namelijk niet alleen de bekende grote Franse steden maar ook meestal ideaal ten op zicht van de doorgaande snelwegen.

Een Novotel hotel heeft altijd een receptie die 24 uur per dag bemand. Twee kinderen tot 16 jaar kunnen dus gratis bij de ouders op de kamer slapen en voor maximaal twe kids is ook het uitgebreide ontbijt gratis! De kinderen kunnen zich in de lobby zelfs vermaken met games en andere vormen van entertainment.

Als je op een zondag in een Novotel verblijft kunt je zelfs het tijdstip van uitchecken verlengen tot 17:00 uur. Dat is vooral handig als je in een stad verblijft want dan kun je nog de hele dag van de omgeving genieten.

Slaapkamers van Novotel voor 4 personen.

Slaapkamers in een Mercure hotel

De kamers in een Novotel hotel zijn ruim en meestal voorzien van een extra bedbank waar kinderen op kunnen slapen. Bij Novotel-Suites zijn de kamers zelfs extra ruim. Je beschikt dan over 30 vierkante meter met alle comfort zoals: een prima badkamer met douch en bad. Er is een koffiemachien, koelkast en zelfs een magnetron. Deze suites zijn geschikt voor vier personen en de prijs zal je zeker meevallen.

De kamers in een "gewoon" Novotel zijn ook lekker ruim en beschikken standaard over gratis WiFi en een dockingstation voor een iPod. De bedden in deze hotels zijn van topkwaliteit en de hotelketen ontwikkelde zelfs een zogenaam LIVE N DREAM bed. Een bed dat heel comfortabel is gemaakt met een paar extra kussen zodat je lekkere steun in je rug hebt als even op het bed wilt zitten.

Bij Novotel staat men qua ontwikkeling van het comfort niet stil. Zo is er nu bijvoorbeeld de N'ROOM. Een kamer die licht, modern en tijdloos is waar je lekker in kunt relaxen. De kamers zijn voorzien van uniele kunst en de badkamers zijn modern en luxe

De extra's van Novotel voor gezinnen met kinderen.

Mercure hotels staan voor kwaliteit

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn de hotels van Novotel voor gezinnen met kinderen ideaal. De ruime kamers beschikken over alle comfort en hebben een extra bedbank voor twee kinderen. Er is ook een kinderbedje voor kleine kinderen beschikbaar. Op het grote tv scherm zit zelfs een speciaal kinderkanaal. Maar er is meer. Kinderen kunnen in deze hotels ook een duik nemen in het zwembad en spelen in de speciale ruimtes. Soms zijn er zelfs speeltuinen.

In de restaurants wordt ook rekening gehouden met de kleine medemens en kun je voor ontbijt, lunch en diner terecht voor een prima uitgebalanceerde maaltijd. Tenslotte nog even de 3 sterke punten van Novotel voor gezinnen met kinderen:

  1. Logies en ontbijt voor kinderen tot 16 jaar gratis bij verblijf op de kamer van de ouders
  2. Op zondag laat uitchecken tot 17:00 *)
  3. 50% korting op een extra familiekamer, dus een tweede kamer voor kinderen *)

Novotel hotels op de kaart van Frankrijk »


Anderen lazen ook deze tips over de Accor hotels in Frankrijk

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.