Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Een "ANWB Pharos Reizen Frankrijk" is een prima manier om in Frankrijk voordelig van een vakantie in Frankrijk te genieten.  Lees verder...
ANWB autovakantie Frankrijk
Actuele aanbiedingen »

Populaire autovakanties van ANWB Pharos Reizen in Frankrijk

Wij hebben speciaal voor jou al uitgezocht wat het populaire aanbod van ANWB Pharos Reizen naar Frankrijk is.

Bij ANWB Pharos Reizen vind je een enorm aanbod vakanties naar Frankrijk. Deze kwalitatieve vakanties zijn er ook voor gezinnen met kinderen maar als je met z'n tweetjes wilt genieten zijn er ook altijd mooie aanbiedingen te vinden. Kies bijvoorbeeld uit een mooie rondreis of bijvoorbeeld een ANWB campingvakakantie. In het aanbod van ANWB Pharos Reizen hebben wij onderstaande popualaire bestemmingen gekozen.

ANWB Reizen Corsica Tip

ANWB  autovakantie Corsica

Corsica is één van de topbestemmingen die steeds populairder worden voor een vakantie in Frankrijk. Bij ANWB Reizen kun je kiezen uit een ruim aanbod hotels, appartementen, vakantiehuizen en campings. Ook als je met kinderen gaat heeft ANWB Pharos Reizen passende accommodaties op Corsica.

Aanbiedingen Corsica

Autovakanties Côte-d'Azur Tip

ANWB  autovakantie Côte-d'Azur

Als je met vakantie naar de Côte-d'Azur wilt dan kun je bij ANWB Reizen kiezen uit bestemmingen. Bijvoorbeeld aan de Middellandse Zee. Maar er zijn ook minder bekende plaatsen waar je een hotel, appartement, vakantiehuis of een camping kunt boeken.

Aanbiedingen Côte-d'Azur

ANWB Pharos Reizen Bretagne

ANWB  Bretagne

Voor een ANWB Pharos Reizen autovakantie naar Bretagne kun je kiezen uit mooie bestemmingen aan de kust van Bretagne. Er zijn kindvriendelijke accommodaties zoals campings. Ook als je met z'n tweetjes gaat zijn er leuke hotels, appartementen en vakantiehuizen voor een prima prijs

Aanbiedingen Bretagne

ANWB Autovakanties Normandie

ANWB  vakantie Baskenland

Normandië is in elk seizoen een topbestemming en de afstand vanaf Nederland is makkelijk op één dag te rijden. In 2019 is het ook nog eens 75 jaar geleden dat Normandië bevrijd werd en dat wordt overal flink gevierd. Een reden te meer om Normandië eens te ontdekken met deze aanbiedingen van ANWB Pharos Reizen.

Aanbiedingen Normandië

Pharos Reizen Languedoc-Roussillon

ANWB  Languedoc

In de Languedoc-Roussillon kun je strand en cultuur combineren! Profiteer van de stranden langs de Middellandse Zee. Of ga eens in het binnenland naar prachtige steden en dorpen zoals Nîmes, Montpellier, Narbonne of Béziers. De natuur en de wijngaarden maken deze bestemming compleet!

Actuele aanbiedingen »

Autovakanties Vendée

ANWB  Vendee

De Vendée is vooral bij gezinnen met kinderen erg in trek. Het is een streek met veel authentieke dorpen. In het binnenland kun je verrast worden door historische plekjes. Het pretpark Puy du Fou is een aanrader maar de stranden en campings  van de Vendée blijven dé trekker.

Aanbiedingen Vendée

Meer bestemmingen in Frankrijk van ANWB Pharos Reizen

Naast bovenstaande 6 topbestemmingen heeft ANWB Pharos Reizen nog veel meer autovakanties naar Frankrijk. Je kunt kiezen voor een stedentrip naar Parijs of bijvoorbeeld Disneyland Paris

Als je een paar dagen dichtbij wilt genieten van Frankrijk dan zijn er altijd wel mooie aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld eens voor Normandië, de Champagnestreek of de wijngaarden en leuke dorpen in de Elzas / Vogezen

Wil je wat verder Frankrijk in? Dan is er altijd iets te vinden bij ANWB Pharos Reizen in deze vakantiegebieden:

Waarom een ANWB Pharos Reizen autovakantie Frankrijk?

Waarom een ANWB Pharos Reizen autovakantie Frankrijk

ANWB Pharos Reizen Frankrijk stelt je in staat om voor een prima prijs een vakantie in Frankrijk te boeken. Als je met vakantie naar Frankrijk wilt dan is een autovakantie een goede manier om het land te zien.

Maar waarom zou je een autovakantie Frankrijk bij ANWB Pharos Reizen boeken? Deze autovakanties zijn met zorg samengesteld door een specialist met meer dan 4,5 miljoen leden. De reizen zijn goed gedocumenteerd en vaak krijg je zelfs een ANWB reisgids van de streek waar je naar toe gaat.


Een ANWB Pharos Reizen autovakantie Frankrijk valt onder de voorwaarden van de ANVR, SGR. Dus je vakantie boek je met extra zekerheid en je weet dat de (aan)betaling is gegarandeerd. Prijzen op de website van ANWB Pharos Reizen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en € 2,50 voor het Calamiteitenfonds. Tenzij anders op de website van ANWB Pharos Reizen wordt vermeld.

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het unieke boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in twee weken tijd één van de meest verkochte reisboeken in Nederland en Vlaanderen. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder veel insidertips over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Er is ook een exclusieve bundel van boek + e-book + luisterboek. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.