Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

FrankrijkVakantieland.nl werkt samen met Sunny Cars voor huurauto's in Frankrijk omdat ze de beste voorwaarden hebben

Huurauto Frankrijk? Tips voor het huren van een auto in Frankrijk

Autohuur Frankrijk

Je kunt hier direct zoeken naar een huurauto via Sunny Cars. Als je een bestemming opgeeft zoeken wij automatisch de dichtsbijzijnde verhuurlocatie. Bijvoorbeeld bij een TGV station of een vliegveld. Je kunt zelfs een afleveradres opgeven. Je kunt dan bijvoorbeeld met een taxi naar je hotel of vakantiehuis en dan wordt de auto daar afgeleverd.

(de volledige afhandeling van reservering tot betaling loopt via Sunny Cars. Je ontvangt meteen een bevestiging per e-mail)

regel een huurauto in Frankrijk

Frankrijk Vakantieland heeft voor autohuur Sunny Cars gekozen, net als de ANWB, TUI en andere reisaanbieders. Wij kozen voor Sunny Cars omdat ze gewoon de beste zijn qua voorwaarden en jaar in jaar uit door de Nederlandse reisbranche als winnaar wordt uitgekozen.

Met de onze zoekmodule kun je heel snel een geschikte èn voordelige huurauto vinden en direct online boeken.

Sunny Cars heeft op het gebied van autohuur heel veel ervaring. In Nederland en België maken de meeste reisbureaus van de diensten van Sunny Cars gebruik. Recent ontving het bedrijf in Nederland èn België opnieuw prijzen als beste autoverhuurder. Sunny Cars is een bemiddelaar in autoverhuur en kan met ruim 300.000 verhuurtransacties lage prijzen bieden!

Op Frankrijk Vakantieland vind je alles voor een Fly & Drive naar Frankrijk.

je vindt bijvoorbeeld tips voor het boeken van een goedkoop vliegticket, een accommodatie (hotel, vakantiehuis of camping).

Hier vind je alles over het huren van een auto en kun je online zoeken en boeken. Ook als je met de Thalys of TGV naar Frankrijk gaat kan het handig zijn om ter plekke over een huurauto te beschikken. Een goede huurauto is een perfecte oplossing en bij de meeste TGV stations in Frankrijk kun je een huurauto ophalen.

Tip! wacht niet tot het laatste moment om je huurauto te boeken. Vroegboeken heeft als voordeel dat je nog een ruime keus hebt!

Als je gebruik maakt van onze samenwerking met Sunny Cars dan profiteer je altijd van deze voordelen:

  1. altijd een all-in prijs dus geen verrassingen achteraf.
  2. ongelimiteerd aantal kilometers
  3. inclusief extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
  4. 7 dagen per week 24 uur bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer
  5. inclusief Collission Damage Waiver-verzekering (CDW) die schade dekt door eigen schuld
  6. inclusief diefstalverzekering (dekking tegen diefstal van de auto: dus niet onderdelen of eigen spullen in de auto)
  7. Inclusief dekking van schade aan glas, banden, bodem en dak. Dus ook een steentje tegen de ruit is geen probleem!
  8. mocht je auto onverhoopt schade krijgen dan kan het zijn dat de buitenlandse verhuurbedrijven van Sunny Cars dit uit je eigen risico laten betalen. Bij thuiskomst kun je dit bij Sunny Cars claimen en wordt het terugbetaald (bewaar dus de bonnen!)
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.