Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Ontdek Frankrijk met een busreis of busexcursie

Met de bus ontspannen op vakantie naar Frankrijk

Naast al onze tips om met de auto Frankrijk te ontdekken willen wij je ook graag uitgebreid informeren over busreizen.

In dit artikel lees je alles over busreizen en busexcursies naar Frankrijk

Met de bus naar Frankrijk is goed voor het milieu en voor het comfort hoef je het ook niet te laten. De huidige bussen zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Nederlandse reisorganisaties rijden ook allemaal met bussen die zijn voorzien van het keurmerk SKTB en dus aan hoge veiligheidseisen voldoen. Veilig, milieuvriendelijk èn voordelig!

Overigens is reizen met een touringcar één van de veiligste manieren van transport!

Ook is reizen met een bus goed voor het milieu! Bussen en touringcars zijn de schoonste vervoermiddelen en stoten het minst Co2 uit en daarnaast zijn moderne touringcars ook erg zuinig. Een busvakantie is daardoor in verhouding ook vaak voordeliger.

Wist je dat reizen met een bus twee keer voordeliger is dan met de trein en dat je met de auto drie keer duurder uit bent?

Comfort, betaalbaar en efficiënt!

De huidige Royal Class bussen bieden veel comfort zoals extra ruimte, goede stoelen, entertainment aan boord, toilet, koelkast koffiebar etc. Je kunt van veel opstapplaatsen vertrekken. Je rijdt tot de deur van je bestemming èn gebruikt de bus voor excursies en toertochten waardoor je veel kunt zien en niet aan één plaats bent gebonden.

Genoeg redenen dus om eens aan een mooie busreis naar Frankrijk te denken. Hieronder stellen wij de in onze ogen belangrijkste touroperators voor met mooie en gevarieerde busreizen en busexcursies naar Frankrijk.

Busvakanties en busexcursies naar Frankrijk

Kras busreizen en - excursies

Kras heeft al meer dan 90 jaar ervaring met busvakanties.

Naar Frankrijk heeft Kras ook een ruim aanbod met busreizen. Kras busreizen kenmerken zich door een scherpe prijs en goede kwaliteit.

Kras heeft veel terugkerende, en dus tevreden, klanten die profiteren van comfort en luxe in de Kras touringcars.

Kras luxe touringcars

Interieur van een luxe Kras touringcar. © foto Kras

De Kras fietsbussen zijn ook naar Frankrijk een belangrijk onderdeel van het aanbod. Deze fietsreizen zijn bijzonder aangenaam.

Je fietst op goede fietsen met versnellingen en zelfs e-bikes waardoor je probleemloos door het Franse landschap kunt fietsen.

Elke reiziger beschikt tijdens de reis over zijn eigen, op maat afgestelde, fiets. In combinatie met de ervaren reisleiding een prima manier om Frankrijk te ontdekken.

Verder heeft Kras prachtige rondreizen en busexcursies naar:

  • de Loirestreek (ook fietsreizen), Bretagne, Normandië, stedentrips Parijs en Lille
  • busreizen naar de Côte-d'Azur en Languedoc-Roussillon (o.a. Carcassonne), Camargue, Canal du Midi
  • en een aantal fraaie busreizen en excursies naar Lourdes en een combinatiereis Elba, Corsica en Sicilië
AANBIEDINGEN KRAS BUSREIZEN

of raadpleeg voor extra tips onze Special over Kras

Goede alternatieven

de jong intraDe Jong Intra is als touroperator met busreizen en excursies ook actief naar Frankrijk. Vooral voor de wintersport is er een enorm aanbod. Maar ook voor stedentrips naar Parijs en mooie busreizen naar kun je bij De Jong Intra terecht.

De Jong Intra wordt door consumenten hoog gewaardeerd en ontving in 2017 zelfs de VakantieAward voor beste reisaanbieder busvakanties! Meer info lees je in onze Special

Klik hier voor prijzen en het complete aanbod De Jong Intra busreizen naar Frankrijk


de jong intraOad Bus is van oudsher een specialist in busvakanties met een luxe touringcar. Oad Bus is tegenwoordig een zelfstandig bedrijf dat alleen busreizen en riviercruises organiseert. Er zijn naar Frankrijk tal van mooie busvakanties bijvoorbeeld naar Parijs of Disneyland. Maar ook naar Lourdes, de Provence, Alpen en Vogeen.

Meer info lees je in onze Special of lees de tips over de unieke Oad Disney Kidsbus

Klik hier voor prijzen en het complete aanbod Oad Bus naar Frankrijk

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.