Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Op zoek naar een camping met waterglijbaan in Frankrijk?

Kies op de kaart van Frankrijk je favoriete vakantiegebied en je vindt meteen de beste aanbiedingen in Frankrijk voor een camping met een mooi zwembad. De meeste campings hebben zelfs enorme waterparadijzen.

Kindvriendelijke campings met waterglijbaan

Een groot aantal van de luxe campings hebben ook nog eens de beschikking over een geweldige waterglijbaan of zelfs meerdere glijbanen.

Zo kunnen de kinderen lekker ravotten en hun energie kwijt en misschien vindt papa het stiekem ook wel erg leuk.

Er zijn campings met miniglijbanen die speciaal gemaakt zijn voor baby’s en peuters en er zijn enorme glijbanen en super grote zwembaden voor de echte waaghalzen. Voor de beste aanbiedingen van dit moment kun je deze tips gebruiken

Last Minutes en korting campings Frankrijk 2019

Campings met een waterpark van Homair

Wij kunnen vooral de Homair Campings met waterparken aanbevelen. Homair heeft veel campings aan de kust van Frankrijk (Middellandse Zee, Bretagne, Atlantische Oceaan) met prachtige zwembaden en waterglijbanen.

Homair Vacances is het moederbedrijf van o.a Al Fresco, Eurocamp, Allcamps en Go4Holidays en behoort inmiddels tot één van de grootste aanbieders van luxe campingvakanties in Europa.

De 5 populairste campings in Frankrijk van Homair zijn:

 1. Le Domaine de Key Ys
 2. Marina Paradise
 3. Marina d’Erba Rossa
 4. Les Menhirs
 5. Le Val d’Ussel

Vooral Homair heeft veel campings met geweldige waterparken met waterglijbanen en ook nog eens voor een scherpe prijs! Veel mensen zoeken dit soort campings uit omdat ze zo’n geweldig zwembadcomplex hebben.

Ook zin gekregen in een heerlijke vakantie op een camping met glijbanen? Je kunt ze hier bekijken en boeken.

Een onvergetelijke vakantie voor ouders en kinderen

Voor een onvergetelijke campingvakantie in Frankrijk hebben wij tips verzameld om je te helpen de beste campings met prachtige zwembaden te vinden.

Een heerlijke vakantie in Frankrijk ervaren met het hele gezin is natuurlijk fijn maar het kan lastig zijn ieder gezinslid tevreden te stellen.

Papa en mama willen graag naar een stad en de kinderen willen lekker zwemmen in de zee of in het zwembadcomplex van de camping.

Helemaal top is het natuurlijk als je een mooie camping aan zee vindt met een super zwembadcomplex en fraaie glijbanen. Op de kaart bovenin dit artikele hebben directe links verwerkt naar campings met mooie zwembaden en fantastische waterparken.

 • veel campings speciaal voor peuters en kleuters
 • altijd aantrekkelijke aanbiedingen zoals lastminute deals met hoge korting.
 • in voor- en naseizoen superlage prijzen
 • er zijn geen vaste aankomstdagen (ideaal om drukte op de weg te vermijden)
 • vele jaren ervaring met luxe campingvakanties
 • alleen de allerbeste campings in Frankrijk (en andere landen van Europa)
 • veel variatie met luxe accommodaties
 • uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.
 • veel handige thema's zoals campings met de hond, aan zee, bij kastelen etc.
Campings met glijbanen

Ook Suncamp holidays heeft met circa 140 campings in Frankrijk fraaie zwembaden en waterparken waar de kids geen genoeg van krijgen. Tenslotte zijn Canvasholidays, Siblu en Vacanceselect ook goede alternatieven maar met een kleiner aanbod.

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.