Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Een luxe tent of stacaravan bij Canvas Holidays boeken?

Waar vind je Canvas-Holidays in Frankrijk?

Canvas Holidays heeft campings in alle populaire vakantiegebieden van Frankrijk. Een compleet overzicht vind je op de handige website van Canvas Holidays.

Hieronder staan 6 topbestemmingen waaronder de fraaie campings bij Disneyland Paris.

Waarom kiezen voor Canvas Holidays?

Canvas Holidays is specialist in de verhuur van:

Canvas Hoilidays vind je op meer dan 50 topcampings in onder andere Frankrijk.

Canvas Holidays heeft voor het seizoen 2015 in Frankrijk weer fraaie campings met de beste accommodaties op de mooiste plekjes in heel Frankrijk. Canvas Holidays is kamperen met kwaliteit (zelfde concern als Landal).

Canvas Holiday heeft ook de luxe bungalowtent opnieuw uitgevonden. De tenten krijgen extra comfortabele bedden, bieden meer ruimte en krijgen in plaats van een koelkast een flinke koel-vriescombinatie! Op sommige campings in Frankrijk worden ook woonwagens verhuurt.

Canvas Holidays is vooral gericht op familievakanties en dat vind je terug op speciale FamilieExtra campings die je ook op tal van plaatsen in Frankrijk vindt. Bij Canvas Holidays hebben ze ook altijs bijzondere aanbiedingen en acties!

Actuele aanbiedingen.

Canvas Holidays FamilieExtra campings

FamilyExtraCanvas Holidays heeft op verschillende topcampings in Frankrijk een speciaal familieprogramma dat tijdens het verblijf helemaal gratis is. Met Familiy Extra zijn er allerlei activiteiten, ook niet alledaagse, op 10 campings in Frankrijk. Je vindt de FamilyExtra campings in Bretagne, de Jura, Loirestreek, de Languedoc en Vendée.

Klik hier voor de Canvas Holidays FamilyExtra campings

Altijd speciale korting bij Canvas Holidays

KortingCanvas Holidays heeft altijd speciale korting- en andere acties die variëren van aantrekkelijke vroegboekkorting tot hoge last-minutes. Deze kortingen kunnen afhankelijk van het seizoen tot wel 50% meer bedragen.

Vaste klanten krijgen zelfs 5% extra korting. In het hoogseizoen wordt op een aantal geselecteerde topcampings regelmatig korting verleend. Voor éénouder gezinnen geeft Camvas Holidays € 50,00 korting.

Dit is een greep uit de actie de Canvas Holidays regelmatig heeft voor de campings in Frankrijk:

Alle actuele aanbiedingen en acties van Canvas Holidays

Canvas Holidays ideaal voor een vakantie met kinderen

Luxe tenten van Canvas Holidays

Het voordeel van een vakantie met Canvas Holidays is de enorme ervaring die deze organisaties heeft op het gebied van luxe campingvakanties.

Voor kinderen van alle leeftijden is er van alles te beleven. Canvas Holidays hanteert dan ook voor elke leeftijdsgroep aparte thema's.

Deze campings zijn zeer kindvriendelijk en beschikken over voorzieningen waarmee een verblijf met baby en peuter nog leuker wordt. In Frankrijk heeft Canvas Holidays zelfs meer dan 15 topcampings geselecteerd voor een heerlijke vakantie voor baby & kleuter.

kids van 4 tot en met 11 jaar zullen op deze speciaal geselecteerde campings alles vinden waardoor zijn nog lang zullen napraten over hun vakantie in Frankrijk. Van vlotten bouwen tot mini safari en van een tovenaars workshop tot een dinosaurusjacht zorgt voor een onvergetelijke vakantie en.... tevreden ouders!

Campings voor tieners zijn vooral gericht op de oudere kinderen van 12 tot en met 18 jaar. Deze campings hebben alles wat hun hartje begeert met extra uitdagende en sportieve activiteiten, entertainment en op de meeste campings disco-avonden. Ze zullen er een heerlijke tijd beleven en snel nieuwe vrienden maken!

Canvas Holidays bestaat al 50 jaar en behoort tot de Vacalians Group, een van de grootste verhuurders van campings in Frankrijk, Spanje en Italië (bekend van Tohapi campings).

Canvas Holidays campingvakanties

 

Canavas Holidays is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Boeking en (aan)betaling is dus veilig!