Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Ontdek Villages Nature®, een uniek vakantiepark bij Disneyland Paris. Lees meer...

Vakantiepark Villages Nature bij Disneyland Paris
Aanbiedingen van vandaag »

Villages Nature® uniek vakantiepark op 6 km van Disneyland Paris

Op maar 6 kilometer van Disneyland Paris ligt een bijzonder vakantiepark dat uniek is in Europa: Villages Nature®!

De stad Parijs ligt op maar 32 kilometer afstand en Villages Nature® wordt een topbestemming om een bezoek aan Parijs en Disneyland Paris te combineren. Het nieuwe vakantiepark is een samenwerking van Disneyland Paris en Pierre et Vacances / Center Parcs.

Villages Nature® ligt in een natuurlijke omgeving op een terrein van 259 hectares waarvan sinds de opening in 2017 ruim 120 hectare in al gebruik is. Van de totale oppervlakte zal uiteindelijk circa 10% bebouwd zijn met 916 cottages. Het park bestaat uit "Quatre Villages", deze vier dorpen hebben elk hun eigen karakter.

Het vakantiepark ligt op een toplocatie en is snel bereikbaar via de autoroute A4. Het TGV station Marne-la-Vallée zorgt voor een snelle verbinding met Parijs.

Villages Nature® boeken met Center Parcs korting!

Vanaf augustus 2017 is dit prachtige vakantiepark bij Disneyland Paris voor publiek geopend. Je kunt ze boeken via Center Parcs.

Met kinderen

Met kinderen naar Villages Nature Paris

Villages Nature Paris is ideaal met kinderen!

Meer info

Last Minute Aanbiedingen

actuele aanbiedingen en last minutes

Profiteer van topaanbiedingen voor een Last Minute op Villages Nature® Paris

Alle actuele aanbiedingen »

Wellness en waterplezier

Campings en glamping in Frankrijk

Ervaar de luxe van wellness en zwembaden

Meer info »

Wat kun je verwachten in Villages Nature® bij Parijs?

Het unieke aan Villages Nature® zijn de vier dorpen en 5 recreatiewerelden waar je als gast in het park gratis toegang toe krijgt:

Naast deze 5 unieke recreatiewerelden zijn de mogelijkheden voor sport en ontspanning zeer uitgebreid.

In dit unieke vakantiepark zijn alle laatste technieken op het gebied van milieu, recreatie en comfort gebruikt waardoor je een unieke beleving zult ervaren die je niet snel meer vergeet.

Altijd aanbiedingen en Last Minutes » klik hier.

Wat maakt Villages Nature® een bijzonder vakantiepark?

De bijzondere architectuur en respect voor de natuur maken van dit nieuwe vakantiepark iets heel bijzonders.

Center Parcs en Pierre et Vacances hebben hun know how op het gebied van vakantieparken in dit project volledig tot uitwerking kunnen laten komen.

De cottages en het immense Aquapark zullen op een milieuvriendelijke manier verwarmd worden met geothermale energie. Hiervoor zijn bronnen geslagen tot 1800 meter diepte die voor de verwarming van de baden en vakantiehuizen zorgen.

Villages Nature® wordt een uniek vakantiepark en de ligging vlakbij Parijs en Disneyland Paris maken het extra aantrekkelijk voor een onvergetelijke vakantie.

De luxe accommodaties zijn perfect voor een zorgeloos verblijf met kinderen. Wil je met z'n tweetjes genieten van luxe en comfort? De cottages en appartementen bieden alles wat je nodig hebt.

Je kunt Villages Nature boeken bij Center Parcs en er zijn altijd aantrekkelijke Last Minutes!

De vier dorpen in Villages Nature®

Villages Nature dorpen

Er is een centraal dorp dat vlakbij het meer ligt met vrijstaande vakantiehuizen maar ook appartementen bij het meer. Deze liggen vlakbij alle centrale voorzieningen. Aan de zuidkant van Villages Nature® ligt een dorp met 349 cottages terwijl er in het noorden en oosten twee "bosdorpen" liggen. Deze liggen echt midden in de natuur!

Vakantiehuizen en bungalows in de vier dorpen zijn er vanaf 2 tot 3 slaapkamers.

Aqualagon, een uniek watercomplex!

Waterpark Aqualagon

Het Aqualagon is een uniek complex omdat het het grootste indoor waterpark van Europa is. Met 9000 m2 en de bijzondere architectuur in de vorm van een pyramide maakt dit dé plek om te ontspannen en te spelen voor jong en oud. Bijzonder is de 2500 m2 grote open lagune waar je kunt zwemmen in water van 30 graden.

Maar dat is nog niet alles. Via een uniek pad kun je langs watervallen wandelen tot op het dak van de Aqualon!

BelleVie Farm

Villages Nature boerderij

BelleVie Farm op Villages Nature® is een bijzondere en authentieke plek waar je met kinderen kennis kunt maken met het leven op de boerderij. Kinderen kunnen er helpen met voeren en dieren verzorgen. Maar ze leren er ook alles over het leven op de boerderij. La Ferme wordt beheerd door een boer die zijn passie graag met je deelt.

Elke dag worden er eenvoudige gerechten van lokale producten gemaakt. Kinderen kunnen de omgeving op een pony verkennen.

La Forêt sportive

Center Parcs Villages Nature

In de bossen van Villages Nature® kun je lopend of op de fiets naar alle attracties en activiteiten. Maar het bos biedt veel meer mogelijkheden om te genieten van de natuur. Trek er op uit en ontdek de bijzondere plekjes zoals de picknickplaatsen of ontdek de mooie flora en fauna. In het bos vind je ook leuke en spannende activiteiten!

In La Forêt sportive vind je ondermeer een spannend boomklimparcours dat voor jong en oud uitdagend is!

Jardin Extra Ordinaire

Jardin Extra Ordinaire

Deze "buitengewone tuinen" zijn unieke plekken om tot rust te komen of juist om actief bezig te zijn. Ze zijn speciaal ontworpen en vormen het hart van Villages Nature®. De tuinen hebben 4 thema's: Aarde, Vuur, Lucht en water. De unieke ontwerpen van Thierry Huau zorgen in elk seizoen en elk tijdstip van de dag voor een andere unieke beleving.

De tuinen vormen een mooie verbinding naar de attracties maar zijn ook een heerlijke plek om te genieten van de natuur.

La Promenade du lac

La Promenade du lac

La Promenade du lac vind je onder de bijzondere hangende tuinen. Het is het bruisende centrum van Villages Nature® en dé plek om te wandelen, te eten een terrasje te pakken of te shoppen. Met uitzicht op het meer en de Aqualagon vind je er winkels, restaurants, bars, de kinderclub, een bowlingcenter en nog veel meer.

Le Foyer is een gezellige ruimte met een lounge café, openhaard en bibliotheek

Video impressie van de aangelegde tuinen en parken in Villages Nature®


©beeldmateriaal Villages Nature®