Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Vind een gîte, chambre-d'hôte of vakantiehuis van een Nederlands sprekende eigenaar. Tik een plaats of vakantiegebied:

L'Ammonite = ontspannen overnachten in de Hérault

Chambre d'hôte op unieke plek in Frankrijk

In de regio Languedoc-Roussillon, aan de zuidkant van de Nationaal Parc Cevennes, ligt Cirque de Navacelles. Beneden in dit 325 meter diepe keteldal ligt een dorpje, Navacelles (St.Maurice Navacelles, 34), met huizen uit de 12e eeuw. In één van deze huizen vind je chambres & table d'hôtes L' Ammonite.

Wij bieden u een gastvrij verblijf voor één of meerdere nachten in een comfortabele tweepersoonskamer (3 stuks). In de grootste kamer kan een bed bijgezet worden. Er is nog een vierde kamer die voor maximaal 6 personen geschikt is. Elke kamer heeft een eigen toilet, douche en bedden met uiteraard goede matrassen.

's-Avonds bereiden we graag een maaltijd voor u. Deze telt in het algemeen drie gangen, waarbij een goede wijn en kazen uit de streek worden geserveerd. Desgewenst koffie/thee als afsluiting. Tijdens het avondeten komen vaak de verhalen los en worden ervaringen gedeeld in een heel ontspannen, ongedwongen sfeer.

INFO & PRIJZEN

Op welk adres kun je in deze gastvrije chambre d'hôtes genieten van rust en natuur?

Adres: Chambres & table d'hôtes L'Ammonite, Hameau de Navacelles, 34520 (St.Maurice) Navacelles
Regio: Languedoc-Roussillon :: Departement: L'Hérault
Eigenaar: Hans & Inia van Brakel

Telefoon: +33 (0) 467151135
Inlichtingen:
www.chambresammonite.com

Chambre d'hôtes: 3 tweepersoons slaapkamers, 1 grote kamer voor 6 personen.
Prijs per overnachting:
€ 57,50 voor 2 personen inclusief ontbijt. Bij meerdere nachten is een korting van toepassing (zie de website)

Tips met  meer informatiewifiTable d'hôtehuisdieren OKniet roken

Een verblijf in chambres & table d'hôtes L'Ammonite blijft je altijd bij!

Chambre d'hôte met vier slaapkamersDe unieke ligging in de Cirque de Navacelles maakt uw verblijf in deze gastvrije chambre d'hôtes tot een onvergetelijke ervaring. Dat blijkt ook uit reacties van gasten die allemaal even lovend zijn. De ligging in deze prachtige omgeving en de sfeer in de accommodatie zorgen ervoor dat je er graag terugkomt. Ook als je op doortocht bent zul je de aankomst, het verblijf en het vertrek nooit meer vergeten, mede dankzij de zorgen van de Nederlandse eigenaren.

2-persoonskamers:

  • de kamers zijn eenvoudig maar netjes
  • de bedden zijn voorzien van goede matrassen
  • elke kamer heeft een toilet, douche en wastafel
  • de grootste 2-persoonskamer kan met een extra bed worden uitgebreid

6-persoonskamer

  • 1x tweepersoonsbed, 4x eenpersoonsbed, uiteraard allemaal met comfortabele matrassen
  • eigen toilet, douche en wastafel

Er is de beschikking over Wifi. Voor het avondeten kan gebruik worden gemaakt van de smakelijke table d'hôte die aan tafel met andere gasten wordt geserveerd. Een prima moment om ervaringen en tips met gasten en eigenaren te delen! Het is wel gewenst om vooraf aan te geven of u gebruik wilt maken van de table d'hôte. Met plezier verzorgen de eigenaren ook graag een picknick voor u.

L'Ammonite is een unieke chambre d'hôtes midden in een prachtige natuur!

Comfortabele  chambre d'hôte i de HéraultDe rivier La Vis, de schoonste rivier van het departement de Hérault, ontspringt op loopafstand (schitterende wandeling) en mondt hier uit in een waterval, waarin u heerlijk kunt zwemmen en springen. Natuurlijk kunt u ook met een drankje en een goed boek een rustige plek aan de rivier opzoeken om u zo heerlijk te ontspannen. Hans en Inia kennen verscheidene "Blue Lagoon" achtige plekken waar u ongestoord kunt vertoeven. Welke chambre d'hôtes heeft dit zo vlakbij?

De hele omgeving is van een ongerepte, woeste schoonheid met een netwerk aan wandelpaden, diverse PR's maar ook de GR7 en 'Chemin de Saint Guilhem le Désert' passeert door het dorp. Ook zijn er mogelijkheden voor kanotochten in de omgeving. Wilt u lekker gaan fietsen? Diverse fietsroutes, van "leuk" tot zwaar liggen voor u klaar. Ook is het in de omgeving ideaal om te Mountainbiken, maar dan moet u wel van goed geoefend zijn!

Voor motorrijders is deze streek een paradijs om prachtige tochten over heerlijke binnenwegen te maken en de mooiste plekjes van de Hérault en de Cevennen te ontdekken. Het spreekt voor zich dat er bij chambres & table d'hôtes L'Amomite diverse mooie routes klaar liggen.

Ontdek de omgeving vanuit deze unieke chambre d'hôtes in de Hérault

Vele bezienswaardigheden zoals Montpellier, ook wel het Parijs van het zuiden genoemd, met het historische stadscentrum, de Middellandse Zee (Palavas, la Grande Motte, Cap d'Agde), het meteo-observatorium op de Mont Aigoual (1567 m hoog) en het Viaduct van Millau bieden mogelijkheden voor interessante dagtochten. Maar ook diverse vestingstadjes en druipsteengrotten zijn een bezoek zeker waard terwijl in de omliggende pittoreske dorpjes heerlijk over week- en antiek/rommelmarkten kan worden geslenterd.

NAAR DE WEBSITE
Ook interesse in zo'n mooie pagina op Frankrijkvakantieland.nl voor uw gîte of chambre d'hôtes? Vraag nu onze informatie aan

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepalen is opgewekt.