Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Vind een gîte, chambre-d'hôte of vakantiehuis van een Nederlands sprekende eigenaar. Tik een plaats of vakantiegebied:

Vegetarische wandelarrangementen Auvergne

Chambre d'hôte met vegetarische wandelarrangementen Auvergne

La Garnasette is een bijzondere chambre-d'hôte in Rosières in het departement Haute-Loire en de Auvergne. Bij La Garnasette staat de natuur centraal en kun je genieten van prachtige wandelingen en speciale arrangementen. De fraaie en vooral rustige natuur zijn ideaal als je volop wilt genieten in een mooie omgeving met tal van mogelijkheden om er op uit te trekken.

Het verblijf bij La Garnasette kenmerkt zich door een prima verzorging met gevarieerde vegetarische maaltijden waarbij ook met speciale wensen rekening kan worden gehouden zoals maaltijden zonder gluten of speciale dieetwensen. De menu's hebben een internationaal karakter en de Franse keuken komt uiteraard ook op tafel. De producten zijn vooral biologisch.

Deze vegetarische chambre d'hôte in de Auvergne heeft naast de ruime en gezellige kamers ook mogelijkheden voor het plaatsen van een eigen tent op het circa 6 ha grote terrein!

INFO & PRIJZEN

Waar vind je deze vegetarische chambre d'hôte in de Auvergne met mooie wandelarrangementen?

Adres: La Garnasette, 43800 Rosières
Regio: Auvergne :: Departement: Haute Loire
Eigenaar: Lidy Nouris

Telefoon: +33(0)471574096
Inlichtingen:
www.lagarnasette.net

Chambre d'hôte & gîte: wandelarrangementen v.a. € 410,00 (zaterdag/zaterdag 7 nachten, hoogseizoen zondag/zaterdag 6 nachten)
Verzorging: op basis van volpension (ontbijt, uitgebreid lunchpakket en diner, alles op vegetarische basis)
Caravan : v.a. € 360,00 (inclusief complete verzorging, zie hierboven).
Met eigen tent : v.a. € 315,00 (inclusief complete verzorging, zie hierboven).

Tips met  meer informatiewifiniet rokentable d'hôte huisdieren OK

Waarom een verblijf in La Garnasette onvergetelijk wordt?

Vegetairsche chambre-d'hôte Haute-LoireOm iedereen optimaal te laten genieten van het verblijf op La Garnasette worden er maximaal 10 gasten tegelijk ontvangen. Hierdoor kan de eigenaar de volle aandacht geven en er voor zorgen dat gastvrijheid en de verfijnde vegetarische gastronomie tip top in orde zijn.

Chambres - d'hôte

Deze bijzondere chambre-d'hôte beschikt over mooie en stijlvolle kamers met een eigen badkamer. Er is ook een gezellige zolderkamer met eigen wastafel en toilet.

Gîte, vakantiehuisje (maximaal 4 volwassenen)

Er is ook een leuk vakantiehuisje beschikbaar dat geschikt is voor 4 volwassen maar ook ideaal voor een gezin met kinderen.

Caravan met fraai uitzicht

Op het uitgebreide terrein hebben wij ook een caravan beschikbaar die op een uniek plekje op het terrein staat en een fantastisch uitzicht biedt.

Bijzonderheden:

Vegetairsche chambre d'hôte AuvergneAl bijna 20 jaar woont de eigenaar op deze prachtige, rustige plek en ontdekt ter nog altijd nieuwe, bijzondere plekjes die graag worden gedeeld met de gasten.

Ook al bijna net zo lang ontvangt men de gasten, die deze streek al wandelend of luierend kunnen ontdekken. Meestal ontmoet u weinig andere wandelaars, maar wel allerlei vogels, herten, vossen en andere dieren. Kortom het is voor natuurliefhebbers volop genieten!

Er zijn prachtige gevarieerde wandelingen te maken. Kaartmateriaal is in bruikleen beschikbaar. Met de tips van de eigenaar ontdek je de mooiste plekjes van de omgeving die vooral wordt gekenmerkt door:

Bezoek eens de biologische bakker die ook het brood voor La Garnasette levert. Of mijmer lekker weg met een goed boek. Er worden vegetarische maaltijden bereid die heel gevarieerd zijn en uit de internationale "haute cuisine" komen. Voor de vegetarische maaltijden worden vooral biologische en lokale producten gebruikt.

Deze gerestaureerde boerderij beschikt over 3 kamers met badkamer, een apart huisje en verschillende kampeerplaatsen op het 6 ha grote terrein. Op dit terrein kan ook een caravan worden gehuurd met fraai uitzicht. Het feit dat vaste gasten en de "record-houders" al 10 jaar bij La Garnasette terugkomen, zegt waarschijnlijk genoeg.

Dit deel van Auvergne heeft een mooi voorjaar met veel bloemen, een zomer die nooit te warm is, een kleurrijk najaar en een winter die mogelijkheden biedt om te langlaufen.

Voor een vegetarisch wandelarrangement in de Auvergne is het er elk seizoen letterlijk en figuurlijk héérlijk!

De eigenaar heet u dan ook graag welkom op la Garnasette (ongeveer 100km ten zuiden van Lyon, en 20 km boven Le Puy en Velay)

De globale reisroute in GoogleMaps

INFO & PRIJZEN
Ook interesse in zo'n mooie pagina op Frankrijkvakantieland.nl voor uw gîte of chambre d'hôte? Vraag nu onze informatie aan

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepalen is opgewekt.