Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

De Jong Intra heeft voor de vakantie in Frankrijk altijd mooie aanbiedingen. Lees meer...

Tips, korting, aanbiedingen De Jong Intra Vakanties Frankrijk

De Jong Intra Vakanties heeft een ruime keus met vakanties naar Frankrijk.

De Jong Intra is één van de belangrijkste aanbieders voor auto- bus- en campingvakanties naar Frankrijk. Regelmatig beoordelen consumenten via Zoover en bijvoorbeeld Reisgraag deze reisaanbieder hoog. In 2016 won De Jong intra de VakantiAward Busvakanties.

Waarderingen die er niet om liegen. Maar wij waren ook nieuwsgierig naar het aanbod in Frankrijk en dat is met meer dan 150 mogelijkheden voor een vakantie behoorlijk ruim. De autovakanties en campingreizen springen er uit maar ook op het gebied van stedentrips, busreizen en fly&drives zijn er tal van mooie aanbiedingen te vinden.

Hieronder vind je onze ervaringen en tips voor mooie aanbiedingen voor een vakantie in Frankrijk.

Klik voor actuele aanbiedingen De Jong Intra Frankrijk

Populaire vakantiethema's bij De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties heeft op de website handige thema's die veel gevraagd. Deze thema's geven ook aan wat de specialiteiten zijn

Dit zijn nu de belangrijkste thema's:

Campingvakanties in Frankrijk (mooie familievakanties)
Rondreizen door Frankrijk
Vakantie naar Provence
Tips en bijzondere vakanties van De Jong Intra FrankrijkStedentrips Parijs (ook met busexcursies)

Autovakanties naar Frankrijk

aanbiedingen le Chêne Gris bij Parijs

Met ruim 150 vakanties Frankrijk is er een ruime keus bij De Jong Intra. Wij vonden op de website van De Jong Intra bijvoorbeeld veel mooie vakanties naar de Atlantische kust.

Ook naar de Languedoc-Roussillon is er een behoorlijk groot aanbod en dat geldt ook voor Bretagne. Voor liefhebbers van een bijzondere vakantie tippen wij de reizen naar de Provence en de Côte-d'Azur

De autovakanties van De Jong Intra zijn met zorg samengesteld en de hotels op de plaats van bestemming of onderweg woorden keurig vooraf vastgelegd. Daarnaast krijg je bij de reisinformatie allerlei tips om het maximale uit je vakantie te kunnen halen. Je kunt deze natuurlijk ook aanvullen met tips van onze website.

Er zijn ook citytrips naar bijvoorbeeld Parijs met de eigen auto en Disneyland en Park Asterix ontbreken niet in het programma.

Rondreizen, treinreizen, fly & drives en wintersport

Van oudsher staat De Jong Intra bekend om treinreizen, rondreizen (met bus en auto) en Fly & drives

Ook naar Frankrijk en Parijs kun je een ruime keus maken uit bijvoorbeeld fraaie treinreizen met de Thalys. Er zijn ook altijd aantrekkelijke aanbiedingen naar Disneyland Paris

Een tips voor een relaxte vakantie is een busreis met een comfortabele Royal Class Bus. Op deze manier ontdek je nog meer van dit mooie vakantieland. Bijzonder vonden wij de rondreizen naar de Provence en de invasiestranden van Normandië.

Er zijn ook een aantrekkelijk Fly & drives naar de Côte-d'Azur. Je vliegt naar Nice en verblijft in de stad. Een prima uitvalsbasis om dit mooie stukje Frankrijk te verkennen.

Ben je een liefhebber van skiën en wintersport? De Jong Intra heeft het hele jaar door prachtige aanbiedingen voor de wintersport in Frankrijk. Je vindt ze hier.

Onze mening over De Jong Intra

Met meer dan 40 jaar ervaring is De Jong Intra een reisorganisatie met een ruime ervaring met vakanties naar Frankrijk. Men is aangesloten bij de SGR en de ANVR en busreizen worden alleen uitgevoerd onder de strenge eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Als je dus bij deze reisorganisatie boekt kies je in elk geval voor zekerheid. Ook de deelname aan het Calamiteitenfonds geeft een gerust gevoel bij een boeking

Groot aanbod en laagste prijsgarantie

Daarnaast is het aanbod naar Frankrijk erg ruim en behoort tot één van de grootste in de markt. Er wordt op de reizen een laagste prijsgarantie gegeven waardoor je nooit meer betaalt dan bij een andere organisatie. De voorwaarden voor deze garantie staan in simpele taal op de website.

Een reis boeken en betalen gaat veilig en snel

Uiteraard hebben wij de website ook bekeken op het gemak en veilig betalen.

De site is erg overzichtelijk ingedeeld en vooral snel. Dit maakt het zoeken en boeken eenvoudig. Dit geldt ook voor de betaling van een geboekte reis. Dit kan via iDeal en een creditcard en verloopt via een veilige pagina. Wil je niet via internet betalen? Je kunt er ook voor kiezen om gewoon zelf per bank te betalen of voor een automatische incasso.

De mogelijkheden voor betalen zijn dus uitgebreid en je kunt zelf simpel voor de juiste methode kiezen. Prima!