Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris - Disneyland Paris sluit zondag 15 maart aan het einde van de dag

Aanbiedingen, korting en tips 25 jaar Disneyland Paris

Home » Disneyland Paris » 25 jaar Disneyland Paris

25 jaar Disneyland Paris, dat mag je niet missen! Tips & korting

Tickets, arrangementen en aanbiedingen Disneyland Paris
Tickets, arrangementen en aanbiedingen Disneyland Paris
AANBIEDINGEN 25 JAAR DISNEYLAND PARIS Alles over Star Wars DISNEY HOTELS Nieuw 2018

Vanaf 26 maart 2017 wordt 25 jaar Disneyland Paris groots gevierd en jij kunt er bij zijn! Lees het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen.

Arrangement ticket en hotel voor 25 jaar Disneyland Paris!

Boek op tijd je hotel in Disneyland Paris
 • Meivakantie 26-4 t/m 6-5-2018 (scholen mogen de meivakantie met 1 week uitbreiden).
 • Zomervakantie » Noord: 21 juli 2018 t/m 2 sep 2018. Midden: 14 juli 2018 t/m 19 aug 2018. Zuid: 7 jul 2018 t/m 19 aug 2018.
 • Herfstvakantie » Midden en Noord: 20 okt 2018 t/m 28 okt 2017. Zuid: 13 okt 2018 t/m 21 okt 2018
 • Kerstvakantie 22-12-2018 t/m 6-1-2018

Disneyland® Paris laat je dromen werkelijkheid worden tijdens het 25 jarig jubileum. Boek op tijd en profiteer van vroegboekkorting en gratis extra's:

 • Disneyland Paris korting tot 25%
 • Tijdelijk met € 200 extra zakgeld *)
 • Overnachting in een Disney Hotel, Disney Village Nature Paris of Disney's Davy Crocket Ranch
 • Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
 • Ontmoet de Disney Figuren in je hotel (niet in Disney Village Nature Paris)
 • Gratis gebruik van Fastpass: sta minder lang in de rij bij de populairste attracties!
 • Disney's Extra Magic Time van 08:00 tot 10:00 uur op bepaalde dagen
 • Aanbieding is van toepassing op aankomsten vanaf 2 april 2020 t/m 31 oktober 2020
 • Boek deze aanbieding

*) Je ontvangt € 200 zakgeld die je kunt besteden in de boetieks en restaurants en voor de PhotoPass+.

Boek nu je arrangement!

Vier feest in Disneyland Paris!

Kerst in Disneyland Paris

Vanaf 26 maart 2017 staat Disneyland Paris in het teken van het 25 jarig bestaan. Dat zal niet ongemerkt voorbijgaan omdat er spetterende shows op het programma staan.

Er zijn de laatste tijd veel werkzaamheden geweest met als gevolg dat sommige attracties gesloten waren in verband met renovaties en vernieuwingen. Maar in 2017 is Disneyland Paris bruisend als vanouds met prachtig vernieuwde hotels, attracties en horeca gelegenheden.

Disneyland Paris pakt ook uit met nieuwe shows en attracties. Op dit moment zijn nog niet alle nieuwtjes bekend maar wij kunnen alvast een paar zaken onthullen.

In 2017 komt er bijvoorbeeld een volledig nieuwe parade in Disneyland Paris. En als supernieuwe attractie is vanaf 26 maart 2017 de Stars Tours: The Adventure Continue te beleven. Dit nieuwe evenement is gebaseerd op de films van Star Wars.

Gedurende de hele dag zal het 25e verjaardagsfeest op passende wijze met de gasten worden gevierd. Van voorgaande verjaardagsfeestjes van Mickey en zijn vriendjes weten wij dat kosten nog moeite gespaard zullen worden om je een verpletterende ervaring te bezorgen.

Aan het einde van de dag zal bij het vallen van de avond een compleet nieuwe show worden opgevoerd bij het Kasteel van Doornroosje in Disneyland Park.

Aanbiedingen & arrangementen

De topvideo's van de openingshow, parade en Disney Illuminations

Op 25 maart 2016 gingen alle nieuwe shows en parades in première. Op 12 april 2017 was het de echte verjaardag van 25 jaar Disneyland Paris en dat ging gepaard met een livestream van een spectaculaire 1 uur durende show. Deze was ook live te volgen op FrankrijkVakantieland. Hieronder kun je alles op je gemak nog eens kijken.

Een spectaculaire show met alle Disneyfiguren, muziek, dans en nog veel meer. Live uitgezonden op Youtube. Zet je geluid aan en geniet!

Nog een fraaie show. De splinternieuwe parada die elke ochtend door Mainstreet USA trekt en al duizenden mensen heeft verbaast. Aanrader!

Elke dag wordt afgesloten met Disneyl Illuminations. De nieuwe spectaculaire lichtshow bij het kasteel van Doornroosje. Kijk nu!

Star Tours The Adventure Continue en Star Wars Space Mountain

Kerst in Disneyland Paris

Sta niet vreemd te kijken als er plotseling een patrouille Stormtroopers voor je neus staat. Wie weet kom je de vriendelijke Chewbacca tegen of ontmoet je de machtige leden van de Dark Side. Het is de opmaat naar nog meer Star Wars in Disneyland Paris want in maart gaat een splinternieuwe attractie live!

Nog meer Star Wars spektakel is er in de exclusieve Star Tours: the adventures continue

De Force ontwaakt en zal Disneyland Paris opluisteren met een ongekende show. Het avondspektakel neemt je mee in een unieke live show boordevol indrukwekkende effecten met licht, laser en geluid. De show is 's-avonds te zien in het Walt Disney Studio Park. Weer er wel snel bij omdat deze show tijdelijk zal zijn. Je leest hier natuurlijk altijd het laatste nieuws!

Een spannende strijd in het sterrenstelsel beleef je in een schitterend nieuw evenement met een unieke 3D attractie. In deze splinternieuwe Star Wars beleving ervaar je de mogelijkheden van de huidige techniek. Je kunt in je missie met de Star Wars figuren op ontdekkingsreis in het sterrenstelsel en met meer dan 70 interactieve mogelijkheden is geen missie hetzelfde.

Elke bestemming biedt unieke verrassingen met reizen naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer! Je kunt diverse keren de gallactische reis maken zonder te weten waar de Force je heen brengt. De verschillende verhaallijnen zijn willekeurig waardoor je de kans hebt deze attractie vaker en anders te ervaren.

In Disneyland Park kun je in 2017 ook de nieuwe Space Mountain beleven. Star Wars Hyperspace Mountain zal je met duizelingwekkende snelheid door het Star Wars sterrenstelsel jagen voor een onvergetelijke ervaring.

BOEK NU!

“Happy Anniversary Disneyland Paris” en Disney Stars on Parade

Kerst in Disneyland Paris

De traditionele Parade van Disneyland Park wordt in 2017 compleet vernieuwd!

De nieuwe Disney Stars on Parade zal gebruik maken van de laatste technieken en vernuftige paradewagens waarmee de Disney figuren je welkom heten in het jarige Disneyland Paris. Maar er zijn meer nieuwtjes in 2017:

 • Na de succesvolle show Mickey the Magician is Mickey Mouse opnieuw te zien in een nieuwe show: Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”. Elke dag zal Mickey met zijn vriendjes en jou als gast een fantastisch verjaardagsfeestje vieren. Het wordt echt een show die je nooit meer vergeet!
 • The Starlit Princess Waltz is een nieuwe belevenis op Royal Castle Stage in Disneyland Park
 • Elke avond is er tijdens 25 jaar Disneyland Paris de nieuwe show Disney Illuminations die alle voorgaande shows zal overtreffen. Uiteraard vindt dit bij het vallen van de avond plaats bij het kasteel van Doornroosje

Zodra er nog meer nieuwtjes bekend zijn van 25 jaar Disneyland Paris lees je het hier! Zet deze pagina dus bij je favorieten.

Jij kunt er bij zijn! Boek op tijd en profiteer van extra voordeel.

Foto's & beeldmerken: © Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® Park
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.