Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris - Disneyland Paris sluit zondag 15 maart aan het einde van de dag

Beleef Disneyland Paris in 2019

Home » Disneyland Paris » Disneyland Paris in 2019

Als je plannen hebt om naar Disneyland Paris te gaan dan kun je in 2019 genieten van veel nieuwe shows en attracties. Maar er komen ook populaire shows terug. Welke? Dat lees en ontdek je hier....
The Lion King and Jungle Festival

Wat valt er in Disneyland Paris in 2019 te beleven?

Aanbiedingen Disneyland Paris 2019

In 2019 kun je in Disneyland Paris weer veel nieuwe activiteiten en attracties verwachten zoals:

Wat verder in dit artikel lees je meer bijzonderheden over de prachtige nieuwe belevenissen in Disneyland Paris in 2019. Maar dat is nog lang niet alles want Disneyland Paris gaat in 2019 nog veel meer doen waardoor je bezoek aan Disneyland Paris echt onvergetelijk wordt.

Er zijn namelijk ook allerlei extra shows en evenementen zoals op:

Daarna zal er in elke seizoen een passend aanbod met speciale shows, attracties en evenementen zijn. Denk daarbij aan het griezelige Halloween Festival begin november en natuurlijk het beroemde kerstseizoen van Disneyland Paris. En daarvan is al bekend dat Mickey weer van de partij is met Mickey’s Christmas Big Band maar dan wel in een spiksplinter nieuw decor.

Het feest in Disneyland Paris begint met veel extra voordeel:

*) Je ontvangt € 200 zakgeld die je kunt besteden in de boetieks en restaurants en voor de PhotoPass+.

Boek nu je arrangement!

The Lion King & Jungle Festival in 2019

The Lion King & Jungle Festival in 2019

In de zomermaanden vindt er een swingend nieuw festival plaats. Van juni tot september 2019 kun je genieten van de sterren uit de succesvolle musical The Lion King maar ook van de beroemde hoofdrolspelers uit Disney's Jungle Book

The Lion King & Jungle Festival laat je swingend de zomer ingaan met verschillende shows waar de sterren uit de Musical de Lion King de hoofdrol in spelen. Ken je ze nog?

en alle andere vrolijke figuren uit de Lion King en Jungle book. Dat zal een vrolijke boel worden in Disneyland Paris. Wil je deze fantastische ervaring niet missen? Wacht dan niet en boek meteen je tickets of een arrangement in één van de Disney hotels.

Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris 2019

Marvel Superhelden Seizoen

De Marvel Superhelden komen in 2019 terug met een prachtige nieuwe show: Super Heroes United.

In deze wervelende show zul je samen met de Marvel Superhelden de bronnen ontdekken van hun superkrachten. Deze nieuwe show laat je met unieke flashbacks zien hoe elke Marvel Superheld eigenlijk aan zijn bijzondere krachten is gekomen. Natuurlijk krijg je ook te zien hoe Spiderman, Captain America, Black Widow en Iron Man de strijd aangaan met de eeuwige schurk Thanos.

Maar er valt nog meer te beleven. Je kunt bijvoorbeeld persoonlijk Captain America ontmoeten. Daarvoor zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en die kun je verkrijgen via de speciale Lineberty App die via de App Store en Google Play gedownload kan worden.

Er is ook een nieuwe show met de naam: “Stark Expo presents: Energy for Tomorrow". In deze show word je meegenomen in een heldhaftige strijd tussen een paar Avengers en de kwaadaardige prins van Asgard die wij ook kennen als Loki.

De Dance-Off Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off is er in 2019 ook weer (zie hierna).

Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten rond de Marvel Superhelden die je in 2019 in Disneyland Paris kunt meemaken.

Festival of Pirates and Princesses

Star Tours: The Adventures Continue

Van 19 januari tot en met 17 maart 2019 valt er in Disneyland ook te genieten van een prachtig seizoen vol piraten en prinsessen. Wat wordt het voor jou? Een uitdagende tocht op een piratenboot vol met piraten en de leukste Disneyfiguren of kies je voor een sprookjesavontuur vol met prinsen en prinsessen?

Dat kan tijdens het nieuwe Festival of Pirates en Princesses dat aan het begin van 2019 gelijk al van start gaat. Dit wordt een superstart voor iedereen die zich prinses of piraat voelt.

Guardians of the Galaxy Dance-Off

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Voor de Star Wars fan is er een echte Dance-Off en dat is de Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off. Hier kun je je dancemoves uitproberen en de uitdaging aangaan. Show your moves op hits uit de jaren 70 en 80 en gebruik je superdanskracht om de Guardians of the Galaxy te beschermen.

Legends of the Force

Legends of the Force

Inmiddels niet meer weg te denken uit Disneyland Paris en dat is maar goed ook. Natuurlijk zijn de helden uit Star Wars ook in 2019 in Disneyland te zien.

Sterker nog… The Legend of the Force is van 12 januari tot en met 17 maart 2019 dagelijks te zien met shows waar het spektakel weer vanaf spat. Met Celebration of Star Wars komen in spectaculaire shows met ondermeer Darth Vader, Kylo Ren, Rey en R2-D2 de Star Wars figuren weer helemaal tot leven. Dit wil je niet missen!


Foto's & beeldmerken: © Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® Park
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.