Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Gefaseerde heropening Disneyland Paris - het laatste nieuws over Disneyland Paris!

Tips en korting The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris!

Home » Disneyland Paris » Tips en korting The Lion King & Jungle Festival

Aanbiedingen The Lion King & Jungle Festival in de zomer van 2019

Hakuna matata en geniet van de spectaculaire shows van The Lion King & Jungle Festival

In de zomermaanden van 2019 vindt er een swingend nieuw festival plaats. Van 30 juni tot en met 22 september 2019 kun je genieten van de sterren uit de succesvolle musical The Lion King maar ook van de beroemde hoofdrolspelers uit Disney's Jungle Book.

Tijd voor een nadere kennismaking!

Mededeling reisadvies Disneyland Paris

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vanaf 29 augustus 2020 een oranje reisadvies afgegeven voor het departement Seine-et-Marne waarin Disneyland Paris ligt. Dit betekend dat reizen naar Disneyland Paris wordt afgeraden en dat dringend wordt verzocht om na een verblijf in dit gebied bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine gaan

The Lion King & Jungle Festival: Hakuna Matata!

Beleef het fantastische verhaal van The Lion King als in de tekenfilm en musical

Als je van de geweldige Disney-avonturen houdt dan kun je nu brullen van genot als een leeuw want The Lion King komt naar Disneyland Paris!

Van 30 juni toten met 22 september 2019 kun je het ritme van de jungle meemaken in The Lion King & Jungle Festival dat deze zomer het attractiepark zal laten swingen als nooit tevoren! Voel het ritme van de swingende én uitbundig dansende hoofdrolspelers uit de Lion King. Maar geniet ook van frisse nieuwe shows en de meeslepende ervaringen die het verhaal van The Lion King met zich meebrengt.

Laat je meevoeren in het verhaal van de Leeuwenkoning Mufasa, zijn vrouw Sarabi en alle andere leeuwen op de Koningsrots. Natuurlijk krijg je Simba de koningszoon te zien en wordt het huiveren als je Scar tegenkomt. Maar al snel zullen Timon, Pumbaa, Nala en Zazoe met veel plezier voor de vrolijke noot zorgen en misschien wel wat tijd met je willen doorbrengen. Hakuna Matata!

Tip! Boek een arrangement in een Disneyhotel en profiteer van korting en van Extra Magische uren. Je kunt dan voor de opening van het park al genieten van The Lion King! en kunt een wereldplek veroveren voor de ochtendparade.

Nog meer feest met The Lion King in Disneyland Paris

Nog meer feest met The Lion King in Disneyland Paris

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Het verhaal van The Lion King zal in ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in Disneyland Paris tot leven komen met de bekende liedjes die in een vernieuwde versie de beroemde legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa vertellen.

Met spectaculaire scenes en bekende nummers zoals:

zullen de zangers, dansers, acrobaten en drummers de Pride Lands nieuw leven inblazen met een indrukwekkende choreografie en originele kostuums die door Disneyland Paris zijn ontworpen. Het wordt dus een show waarin je je kunt laten meevoeren in de wereld van Simba.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands wordt uitgevoerd in een compleet nieuw theater op de plaats van het oude Chaparal Theater in Frontierland. Dit fraaie nieuwe theater is compleet opnieuw opgebouwd en the Lion King beleeft er dus zijn première in Disneyland Paris.

Tip! Boek een arrangement in een Disneyhotel om niets te missen van The Lion King in Disneyland Paris. De Disneyhotels zijn ideaal want je krijgt dan ook extra magische uren waardoor je altijd als eerste in het park bent. Deze arrangementen zijn populair dus boek op tijd!

Zing, dans en drum mee met de Lion King en The Junglebook

Nog meer feest met The Lion King in Disneyland Paris

The Jungle Book Jive’ met Baloe en zijn vrienden

In 2019 wordt het ook feest met The Jungle Book Jive want Baloe en zijn vrolijke vrienden uit The Jungle Book zijn in 2019 ook in Disneyland Paris. Het wordt dus dubbelop genieten met The Lion King & Jungle Festival. Maar wat kun je dan nog meer verwachten? Lees verder!

Kortom er is in 2019 enorm veel te beleven en de shows van The Lion King & Jungle Festival beloven enorm veel spektakel. Vooral in de zomermaanden en schoolvakanties kunnen de hotels snel vol zitten dus onze tip is: wacht niet te lang en boek op tijd. De actuele aanbiedingen vind je via deze link: tickets en arrangementen Disneyland Paris en profiteer daarmee van aantrekkelijke extra's zoals korting, voordeelcheques, magische uren voor vervroegde toegang en de luxe van de Disneyhotels.

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.