Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Tips voor een magische winter in Disneyland Paris en 2019

Home » Disneyland Paris » magische winter in Disneyland Paris

Disneyland Paris is in de wintermaanden en met kerst onvergetelijk mooi!

Topselectie vakantiehuizen Frankrijk

Lees alles over Disneyland® Paris met tips voor arrangementen, tickets, korting en nieuwtjes.

Meer info

Topselectie vakantiehuizen Frankrijk

Geniet van kerst in Disneyland® Paris en boek een hotel + tickets met veel korting.

Aanbiedingen & Tips

Nieuwe Star Wars attracties zorgen voor bijzondere beleving voor Star Wars fans

Meer info

Vier mee met 90 jaar Mickey Mouse

Kerst in Disneyland Paris

Aanbiedingen zijn ook geldig in de schoolvakanties

Boek nu je arrangement!

 

Boek op tijd je hotel in Disneyland Paris

Tot en met december 2018 wordt in Disneyland Paris de 90e verjaardag van Mickey gevierd.

Maar ondanks dat Mickey al 90 is bruist hij nog van energie en dat kun jij meemaken als je dit jaar nog naar Disneyland Paris gaat tot en met december zijn er veel extra's om mee te feesten met Mickey:

  • verbaas je over de gigantische verjaardagstaarten die je tijdens de show kunt zien.
  • Donald heeft een fantastische show voor de jarige Mickey bedacht: Mickey’s PhilharMagic. Het is een nieuw muzikaal en magisch 4-D spektakel dat je moet meemaken.
  • Ontmoet Mickey Mouse tijdens de Grandioze Mickey Mous Party en ontdek de geheimen in zijn kleedkamer.

Natuurlijk is Mickey ook prominent aanwezig in de dagelijks afsluitende show bij het kasteel van Doornroosje. Daar laat Mickey zijn gasten verbazen. Tijdens Disney Illuminations wordt je betoverd bij het Kasteel van Doornroosje terwijl Mickey je gastheer is tijdens deze spectaculaire show met schitterend vuurwerk, bijzondere lichtprojecties en special effects. 

Het hoogtepunt van Mickeys verjaardag is op 17 en 18 november en met Disney Magische Kerst valt er ook heel veel te beleven in Disneyland Paris. De komende maanden zijn echt heel bijzonder en hét moment om je te laten onderdompelen in de magische wereld van Disney. Van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 is het weer kerst in Disneyland en kun je in Disney Village genieten van een gezellige kerstmarkt.

Meer dan 50 attracties om de magie van Disneyland Paris te ervaren

Nog zo'n top evenement tijdens kerst in Disneyland Paris is de unieke Disney Dreams®! of Christmas, een show waarbij je ogen en oren te kort komt. Deze speciale kerstversie van de show die de dag afsluit is een unieke ervaring waarbij je niet stil kunt blijven staan. Deze speciale kerstversie zit boordevol muziek, spektakel en een lichtshow die je niet snel zult vergeten en dan heb je het fenomenale vuurwerk nog niet gezien!

Exclusief dineren met Disney figuren

Een kerstdiner in één van de restaurants in Disneyland Paris vergeet je ook niet snel. Je zult jezelf en de kids er een enorm plezier mee doen omdat in sommige restaurants de Disney figuren langs komen, de Kerstman op bezoek komt en tijdens het diner tal van artiesten voor entertainment zorgen

Meer info »

Kerst in Disneyland Paris

Zet dit in je agenda voor de komende winter en 2019

Naast de onvergetelijke en magische kerst in Disneyland Paris valt er de komende winter en volgend jaar nog veel meer te beleven.

De activiteiten in Disneyland Paris zijn altijd gekoppeld aan de 4 seizoen en elk seizoenen heeft zijn eigen thema. En dit zijn alvast een paar nieuwtjes"

  • Tot 6 januari kun je nog genieten van Disney's betoverende kerst.
  • A Celebration of Star Wars™ laat Star Wars nog meer tot leven komen en is te bewonderen van 12-1-2019 tot en met 17-3-2019
  • The Lion King Jungle Festival zal in de zomermaanden juli, augustus en september te zien zijn. Het wordt een fantastische reis met Balloo, Timon, Pumbaa en al hun vriendjes en vriendinnetjes. Geloof maar dat het in de zomer een feestelijke boel gaat worden!
  • In 2019 wordt het succes van Piraten en Prinsessen voorlopig gecontinueerd en kun je dus nog naar hartelust kiezen voor een rol als piraat of prinses.
  • De Marvel Superhelden zijn ook weer terug in het Walt Disney Studios Park maar nu met een superheld met magische krachten: de historische verhalen van het Marvel universum zorgen voor super spannende shows en belevingen, met in de hoofdrol natuurlijk niemand anders dan: Spider-Man, Iron Man en Captain America.

De superhandige nieuwe FastPass

De FastPass bood in het verleden al veel voordelen waardoor je wachtrijen bij attracties kon vermijden en lekker snel naar binnen kon. De FastPass is standaard bij je ticket inbegrepen en kun je bij een attractie in de speciale automaten activeren door je ticket er in te stoppen. Je krijgt dan een kaartje waarmee je later via een speciale ingang naar binnen kunt. Dat scheelt veel tijd!

Maar vanaf 15 oktober 2018 is de FastPass vernieuwd en biedt deze nog meer voordelen. De nieuwe Super FastPass is niet gratis maar biedt veel extra's voor snelle toegang. Hiermee kun je bij speciale familie attracties snel naar binnen op het tijdstip dat jij wilt. Er is ook een Ultimate FastPass en dit zijn de mogelijkheden:

  • Super FastPass - Voor toegang tot één FastPass attractie uit de categorieën 'gezinsattracties' (keuze uit  Ratatouille : The adventure, Peter Pan's Flight en Buzz Lightyear Laser Blast ) of deze 'sensationele attracties' (Star Wars Hyperspace Mountain, Rock'n'roller coaster staring Aerosmith, The Twilight Zone Tower of Terror)
  • Ultimate FastPass - Voor toegang tot één FastPass attractie uit alle categoriëen of onbeperkt toegang tot alle FastPass attracties

Deze passen bestonden al als de Disney Hotel FastPass voor o.a gasten van het Disney Hotel en VIP FastPass. Maar nu zijn deze ook los te koop voor iedereen. Er is een handig overzicht waar alles in staat (zie hieronder) en er is een speciaal filmpje gemaakt over de nieuwe mogelijkheden. In het overzicht zie je ook de prijzen.

FastPass

 

Zoals je kunt zien in het overzicht zijn de passen niet gratis. Maar je kunt deze aanschaffen bij de kassa's in Disneyland Paris of in de hotels waar je verblijft.

Handiger is het echter om de nieuwe SuperFastPas of de UltimateFastPass direct bij je online boeking mee te bestellen. Het best kun je dat doen in het bestelproces dat begint bij deze aanbiedingen,

Foto's & beeldmerken: © Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® Park
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Medio 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Wil je weten wat het boek gaat kosten en wanneer het uitkomt? Meld je dan hier aan. Je maakt dan ook kans op een gratis gesigneerd exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.