Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris - Disneyland Paris sluit zondag 15 maart aan het einde van de dag

Star Wars in Disneyland Paris. Tip!

Home » Disneyland Paris » Star Wars

Star Wars in Disneyland Paris voor een super ervaring!

Nieuwe Star Wars attracties zorgen voor bijzondere beleving voor Star Wars fans

Omdat Disneyland Paris in 2017 25 jaar bestaat zijn tal van attracties verniewd en kun je Star Wars ervaren als nooit te voren.

De beroemde en populaire Star Wars films zijn bijvoorbeeld de basis voor Star Tours: The Adventure Continue en de populaire Space Mountain heet nu Star Wars Hyperspace Mountain

Tijd voor een nadere kennismaking!

*) Je ontvangt € 200 zakgeld die je kunt besteden in de boetieks en restaurants en voor de PhotoPass+.

Boek nu je arrangement!

Star Wars Hyperspace Mountain

Wat voorheen Space Mountain: Mission 2 heette is nu in een super modern jasje gestoken.

Star Wars Hyperspace Mountain is een topattractie voor liefhebbers van een achtbaan en Star Wars. Tijdens je rit met Star Wars Hyperspace Mountain word je met digitale effecten, lasers en fantastische nieuwe projecties door het heelal geschoten. Uiteraard word je daarbij begeleid door de beroemde muziek uit de Star Wars films.

Eenmaal in Hyperspace aangekomen krijg je de instructies van Admiraal Ackbar en zul je met de Rebel Alliance een bijzondere missie moeten vervullen. Maar.... niet alles is wat het lijkt en je wordt plotseling door vuur en vlam ontvangen door de Empire.

Eenmaal onderweg onderga je de beleving van een ruimtegevecht tussen de TIE Fighters en een Star Destroyer. Als je dat gevecht hebt overleefd zul je ervaren dat je rit eigenlijk bijzonder comfortabel verloopt omdat alle karretjes van de attractie vernieuwd zijn en voorzien van de modernste technieken. Je zit heel comfortabel en de hydraulische veringen zorgen dat je ondanks de sensatie een voortreffelijke reis door Hyperspace maakt

Sinds 7 mei 2017 is de compleet vernieuwde Star Wars Hyperspace Mountain in bedrijf en bij je eerstvolgende bezoek aan Disneyland Paris is dit een absolute aanrader om te ervaren! Deze attractie vereist een minimumlengte van 1,20 meter en is geschikt voor:

Tip! Boek een arrangement in een Disneyhotel en profiteer van korting en half pension maar ook van Extra Magische uren. Je kunt dan voor opening van het park al genieten in Star Wars Hyperspace Mountain!

Star Tours: The Adventures Continue

Ook de missie van Star Tours is compleet vernieuwd!

Op het moment dat je Star Tours Travel Agency voor je ruimtereis bezoekt kies je voor de spectaculaire Star Tours: The Adventures Continue. Voorheen ging de ruimtetrip altijd naar de planeet Endor. Maar dat is verleden tijd. Natuurlijk kun je ook naar Endor vliegen maar je weet nooit wanneer. Er zijn namelijk 70 spectaculaire en drie-dimensionale varianten die elke vlucht weer anders maken. Het is dé manier om kennis te maken met alle andere bestemmingen uit de beroemde Star Wars films van George Lucas.

Op 26 maart 2017 ging de check-in voor de nieuwe vluchten open. Bij binnenkomst krijg je het gevoel op een intergallactische luchthaven te zijn aangekomen. Op de schermen worden de vertrektijden van de vluchten getoond als op een echte luchthaven. De teksten verschijnen in het Frans, Engels en het Aurebesh.

De check-in voor deze spectaculaire flight-simulator verloopt anders als in het verleden. Als je door het ruimteschip richting je Starspeeder loopt krijg je allerlei informatie voor je vlucht zoals een korte video over trips naar Endor en andere bestemmingen. RS-D2 en C-3PO zorgen voor een passende veiligheidsinstructie.

De vlucht met Star Tours

Je wordt tenslotte door kapitein Rex welkom geheten aan boord en weldra vertrekt je vlucht.

Het lijkt soepel te verlopen maar... omdat het de eerste vlucht van Rex is verloopt dat niet helemaal soepel. Je krijgt dus een verrassende ruimtereis met de snelheid van het licht die anders gaat dan je zou verwachten. Als je denkt dat je ruimteafval, asteroïdengordels en brokken ijs zonder schade hebt ontweken staan de volgende verrassingen al weer te wachten.

Hoe ontoop je de tractorstraal van een Imperial Star Destroyer? Overleef je het titanengevecht met de Empire en de Tie Fighters? Het legendarische Maybe the FORCE with you zul je tijdens deze spectaculaire vlucht absoluut nodig hebben.

Nog een keer? Doe het! Omdat geen vlucht gelijk is dankzij de nieuwe digitale technieken en de 70 verschillende vluchtversies! Wie weet vlieg je naar Endor of misschien wel juist naar Hoth. Heb je Princes Leeja gemist? Wie weet ontmoet je haar tijdens je volgende vlucht.

Deze attractie vereist een minimumlengte van 1,02 meter en is geschikt voor:

Tip! Boek een arrangement in een Disneyhotel en profiteer van korting en half pension maar ook van Extra Magische uren. Je kunt dan voor opening van het park al genieten in Star Tours: The Adventures Continue!

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.