Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

eBook Zuidwest Frankrijk nu € 5,95

Home » e-books » 22 dagen Zuidwest Frankrijk

eBook Le Sud-Ouest! met 22 dagen door de Dordogne, Gers en Gironde

Le Sud-Ouest downloadenHet eBook Le Sud-Ouest neemt mee op een verrassende tocht door het mooie Zuid-Westen van Frankrijk

Wij hebben onze eigen ervaringen in Le Sud-Ouest samengevat en nemen je 22 dagen mee op reis naar de leukste fiets- en wandelgebieden in de Dordogne, de Gers en de prachtige baai van het Bassin d'Arcachon in het departement Gironde waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Dit mooie e-book kun je nu direct downloaden!

(je betaalt via iDeal, PayPal of Creditcard

In het e -Book staat de compleet beschreven reis van 22 dagen. In bijna 60 pagina's vindt u talloze tips en trips voor een fantastische vakantie die dag voor dag staan beschreven zoals:

 • 11 autotochten
 • 4 wandelingen
 • 6 fietstochten

Alle wandelingen, fiets- en autotochten zijn gedetailleerd beschreven.

Download nu het eBook Route des Grandes AlpesHet e-book Le Sud - Ouest is uniek en alleen verkrijgbaarvia onze internetsites.

Wat staat er verder in dit aantrekkelijke e-book?

 • Een beschrijving van een reis van Chablis, in het noorden van de Bourgogne, dwars door de Morvan en de Auvergne naar de Dordogne. In de omgeving van Le Bugue is heel veel te ontdekken. Les-Eyzies-de-Tayac staat ook wel bekend als de hoofdstad van depréhistorie. Een mooie streek om te wandelen en te fietsen. Het is heuvelachtig maarbest te doen als je eenbeetje geoefend bent. Wij bezoeken onder andere één van de mooiste steden van Frankrijk, Sarlat. De markt op zaterdag is onvergetelijk. We laten u kennismaken met het kasteel van Beynac, u ontdekt de verrassende plek van Josephine Baker en Chateau Les Milandes, de wijnstad Bergerac, het historische Belves en nog veel meer.
 • De Gers is een streek die wij altijd vergelijken met Zuid-Limburg, glooiende en perfect om te fietsen en te wandelen. De heuveltoppen liggen soms na een pittige klim, maar altijd met een mooi vestingstadje er op. Bastides heten deze stadjes, die ooit gebouwd werden in de 100 jarige oorlog.De streek bij Lectoure, Condom en Eauze leent zich prima voor een heerlijke vakantie. En dan letterlijk en figuurlijk want dit is de streek waar het eten uitstekend is en natuurlijk moet je de Armagnac geproefd hebben.Op zoek naar de lekkerste Armagnac komen wij bij een bijzondere vrouw die een prachtige verhaal oplevert. Verder treft u een stevige wandeling bij Lectoure aan, een mooie autotocht met een aparte Romeinse ontdekking, fietstochten naar Fleurance en Saint-Clar en bezoekjes aan plaatsen zoals Lectoure en Condom.
 • Het Bassin d'Arcachon bereiken we na een autorit door het grootste bos van Frankrijk (en misschien wel Europa). Ruim 200 km en dan alleen maar door bos rijden is heel bijzonder. Het Bassin van Archachon is ook heel bijzonder. Een prachtige omgeving om te fietsen. Overal liggen fietspaden. Ook op de mooie smalle landtong tussen de Oceaan en het Bassin. De golven zijn hier hoog en er wordt gesurfed. Het hoogst duin van Europa ligt binnen handbereik. Er zijn meren voor watersport en.... bij de Gironde liggen de wijngebieden met topdomeinen van de Medocwijnen.

Het e-book Le Sud-Ouest is geschikt voor alle besturingssystemen, e-readers en tablets (zoals de iPad)

Weblog Frankrijk BinnendoorWat krijg je nog meer?

Als je het eBook voor maar € 5,95 download krijg je deze gratis extra's:

 • gratis lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor, het weblog van Ruud Couwenhoven
 • unieke en gratis toegang tot speciale tips alleen voor leden zoals 4100 kilometer dwars door Frankrijk
 • diverse unieke, gratis, extra's alleen voor leden
 • elke twee weken een gratis nieuwsbrief met tips voor de vakantie in Frankrijk
 • tips en aanbiedingen uit de reiswereld alleen voor leden

eBook Route des Grandes Alpes Ruud Couwenhoven

Download nu het eBook Route des Grandes Alpes

Tip: speel de video voor een indruk van het eBook en mijn reis door het Zuid-Westen


Het e-book met 60 pagina's op A4 formaat en foto's download je als PDF-bestand van ca 6 MB en kun je lezen op elke computer, laptop, e-reader, tablet en smartphone die het bestandsformaat .pdf kan lezen. Dit zijn in principe alle toestellen die momenteel op de markt zijn. Al onze eBooks zijn gegarandeerd virusvrij
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.