Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

e-book Le Grand Est! Elzas,Lotharingen en Franse Ardennen - € 5,95

Home » e-books » Le Grand Est! Elzas, Lotharingen, Vogezen en Franse Ardennen

eBook Le Grand Est! Elzas, Lotharingen, Vogezen en Franse Ardennen

Misschien heb je binnenkort tijd om een paar dagen er tussenuit te gaan of een lekker lang weekend weg. Je wilt niet te ver reizen en het liefst met de auto na een paar uur rijden al beginnen met genieten.

Het lijken lastige wensen. Maar vaak is de oplossing dichterbij dan je denkt. Stel je eens voor dat je volgende vakantie of een paar dagen of lang weekend lekker weg vlakbij Nederland is maar toch heel Frans? Dan moet je het eBook Le Grand Est! absoluut eens lezen.

Op ongeveer 260 kilometer van Maastricht ligt de prachtige stad Metz. Een topbestemming voor een weekend en een prima vertrekpunt voor een ontdekkingstocht in Lotharingen, de Vogezen, de prachtige Elzas en de Franse Ardennen. En daar gaat dit eBook Le Grand Est! over.

In ruim 150 pagina's krijg je enorm veel tips om te ondernemen, te zien en zelf te ervaren. Maak prachtige wandelingen, ga fietsen, lekker eten of geniet van cultuur en historie.

Dag voor dag staan alle belevenissen in deze prachtige streek beschreven op een luchtige manier waardoor je tijdens het lezen al het idee hebt om in Le Grand Est te zijn.

Meer informatie en Downloaden

eBook Elzas en Lotharingen

Lezersaanbieding Frankrijk Vakantieland & Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor Wijnweken

Samen met France Comfort organiseert Frankrijk Binnendoor de jaarlijkse wijnweken op Vakantiepark Village des Cigales bij de wijnstreken van Cahors.

Verblijf van 15 tot 29 september 2018 één of twee weken in een comfortabel vakantiehuis en ontdek samen met Ruud Couwenhoven de prachtige streek van de Lot. Bezoek een wijnchateau, werk mee in de wijngaarden, maak een boottocht op de Lot, wijnproeverij en nog veel meer. Er is al een vakantiehuis voor minder dan € 300 voor 1 week inclusief bedlinnen (2 pers.), schoonmaak en overige bijkomende kosten.

Meer informatie »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie