Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

e-book Le Grand Est! Elzas,Lotharingen en Franse Ardennen - € 5,95

Home » e-books » Le Grand Est! Elzas, Lotharingen, Vogezen en Franse Ardennen

eBook Le Grand Est! Elzas, Lotharingen, Vogezen en Franse Ardennen

Misschien heb je binnenkort tijd om een paar dagen er tussenuit te gaan of een lekker lang weekend weg. Je wilt niet te ver reizen en het liefst met de auto na een paar uur rijden al beginnen met genieten.

Het lijken lastige wensen. Maar vaak is de oplossing dichterbij dan je denkt. Stel je eens voor dat je volgende vakantie of een paar dagen of lang weekend lekker weg vlakbij Nederland is maar toch heel Frans? Dan moet je het eBook Le Grand Est! absoluut eens lezen.

Op ongeveer 260 kilometer van Maastricht ligt de prachtige stad Metz. Een topbestemming voor een weekend en een prima vertrekpunt voor een ontdekkingstocht in Lotharingen, de Vogezen, de prachtige Elzas en de Franse Ardennen. En daar gaat dit eBook Le Grand Est! over.

In ruim 150 pagina's krijg je enorm veel tips om te ondernemen, te zien en zelf te ervaren. Maak prachtige wandelingen, ga fietsen, lekker eten of geniet van cultuur en historie.

Dag voor dag staan alle belevenissen in deze prachtige streek beschreven op een luchtige manier waardoor je tijdens het lezen al het idee hebt om in Le Grand Est te zijn.

Meer informatie en Downloaden

eBook Elzas en Lotharingen

Lezersaanbieding speciaal samengesteld voor Frankrijk Vakantieland

Autorondreis Dwars door de Elzas

autorondreis Elzas/Lotharingen

Met deze speciaal voor onze lezers samengestelde autorondreis Dwars door de Elzas verblijf je in Metz, Straatsburg en in Ingersheim vlakbij Colmar. Te boeken tot en met 24 oktober 2018.

Autorondreis bekijken »

7-Daagse fietsrondreis Kastelen Loire

fietsrondreis Kastelen Loire

Met deze unieke fietsvakantie bij de kastelen van de Loire ontdek je in 7 dagen het mooiste van het Loiredal. Inclusief bagagevervoer en verblijf in leuke hotels en overnachting in een kasteeltje. Aankomsten tot en met 14 oktober 2018.

Fietsrondreis bekijken »

Aparthotel Parijs. Korting meivakantie

Aparthotel Citadines Montmartre

Aparthotel Citadines Montmartre ligt in de gezellige wijk van Montmartre met een fantastisch dakterras. Kies uit een 2 of 4 persoons appartement en profiteer van extra korting in de meivakantie.

Aanbieding Parijs bekijken »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie