Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

e-book Loire, Bretagne en Picardië nu € 4,95

Home » e-books » Loire, Bretagne & Picardie


Ebook Loire, Bretagne en PicardiëeBook Loirestreek, Bretagne en Picardië in 23 dagen

Een uniek eBook vol tips om de Loire, Bretagne en Picardië te ontdekken

Wij hebben onze eigen ervaringen samengevat in een eBook en nemen je 23 dagen mee op reis naar de leukste fiets- en wandelgebieden bij de Loire in Bretagne en de mooie baai van de Somme in Picardië

In dit eBook staat een complete reis van 23 dagen waarin wij je ruim 3 weken meenemen naar de Loire, het noorden van Bretagne en de prachtige omgeving van Saint-Vallery-sur-Somme in Picardië.

Dit eBook heeft maar liefst 107 pagina's boordevol tips en trips voor een onvergetelijke vakantie die dag voor dag staat beschreven.

Alle wandelingen, fiets- en autotochten zijn gedetailleerd vermeld en kun je gebruiken om je eigen ervaringen in deze mooie vakantiegebieden op te doen.

Download nu het eBook23 dagen Loire, Bretagne en PicardiëDit uniek eBook met talloze vakantietips en trips is uniek en alleen verkrijgbaar via ons.

 • Loirestreek tussen Saumur en Angers. Fietstochten, wandelingen, een bijzondere wijnproeverij, bezoek aan Angers het staat allemaal dag voordag beschreven. Wij nemen u ook mee naar het bijzondere kasteel van Brissac en u ontdekt met onseen van de mooiste gebieden langs de beschermde Loire. 7 dagen in een heerlijke streek waar je prima kunt fietsen en wandelen.
 • Bretagne tussen Saint-Malo en Erquy. Saint-Cast-Le-Guildo in het noorden van Bretagne is een prima uitvalsbasis om dit mooie stuk Bretagne te ontdekken. U wordt meegenomen met een aantal fantastische wandelingen op smalle paadjes over de rotsen. Verder worden bezoeken beschreven aan de historische stad Saint-Malo en het fotogeniekste stadje van Bretagne, Dinan. Een week volop activiteit en spannende wandelingen waarin wij u ook meenemen naar het havenplaatsje van de Coquilles-Saint-Jacques : Erquy
 • Picardie, de baai van de Somme. 7 dagen in de omgeving van de prachtige baai van de Somme. Een prima gebied om te fietsen of oneindige strandwandelingen te maken. De leukste tip is om met een gids de baai in te lopen bij laagwater en op zoek te gaan naar de zeehonden. Ook ontdekt u de prachtige tuinen van Valloires en de krijtrotsen bij Ault.
 • 7 compleet beschreven tochten met de auto, varierend van 80 tot 400 km
 • 6 fietsroutes tot in detail beschreven varierend van 25 tot 50 km en allemaal op makkelijk terrein
 • 10 wandelingen varierend van eenvoudig tot pittig en een maximale afstand van ca 15 km .

Wat krijg je nog meer?

Als je het eBook voor maar € 5,99 download krijg je deze gratis extra's:

 • gratis lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor, het weblog van Ruud Couwenhoven
 • unieke en gratis toegang tot speciale tips alleen voor leden zoals 4100 kilometer dwars door Frankrijk
 • diverse unieke, gratis, extra's alleen voor leden
 • elke twee weken een gratis nieuwsbrief met tips voor de vakantie in Frankrijk
 • tips en aanbiedingen uit de reiswereld alleen voor leden

eBook Route des Grandes Alpes Ruud Couwenhoven

Download nu het eBook 23 dagen Loire, Bretagne & Picardië

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.