Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

eBooks over Frankrijk downloaden

Home » e-books over Frankrijk

eBooks Frankrijk vol tips!

Alle eBooks zijn gebaseerd op onze eigen reiservaringen in Frankrijk. De inhoud is uniek en vind je nergens anders!

Er zijn in de loop der jaren duizenden eBooks gedownload. Voor de prijs hoef je het niet te laten want een eBook is er al vanaf €  5,99.

Alle e-books zijn inclusief een gratis lidmaatschap op Frankrijk Binnendoor waardoor je van veel exclusieve extra's profiteert.

ALLE EBOOKS FRANKRIJK BINNENDOOR

Download eBooks over Frankrijk en Parijs Download unieke eBooks boordevol tips en inspiratie voor de vakantie.

e-books over Frankrijk nu te downloaden

Onze e-books bevatten informatie over de leukste streken van Frankrijk die gebaseerd zijn op onze eigen ervaringen. Compleet beschreven dagtochten, fiets- en wandelroutes en mooie ritten met de auto. Op deze manier krijgt u talloze tips voor trips.

e-Book Parijs! downloaden

Download nu het eBook Parijs!

Parijs! is een uniek eBook. Haal het maximale uit je bezoek aan Parijs.

In dit eBook laat Ruud Couwenhoven je kennismaken met Parijs! Een uitstekende handleiding als je voor het eerst naar Parijs gaat. Maar ook als je er al eerder bent geweest zul je in dit eBook veel handige tips en nieuwe plekjes ontdekken.

Ruud Couwenhoven heeft Parijs inmiddels ontelbare keren bezocht en zijn ervaringen heeft hij in dit handige eBook vastgelegd. Gebasseerd op zijn omzwervingen en wandeltochten laat hij je kennis maken met bekende, mooie, onbekende en lekkere lokaties in Parijs:

Het e-book Parijs! kun je nu eenvoudig downloaden en gebruiken op elke computer, laptop, Parijs downloaden in de iBook Storetablet of smartphone. Inclusief tips om voordelig een hotel en reis te boeken. Er is zelfs een speciale versie met leuke extra's voor Apple iBooks (geschikt voor iPad, iMac, Macbook en MacPro)

Nu al meer dan 3000 downloads!

Meer informatie over het leuke en interessant e-book Parijs!

Routes des Grandes Alpes downloaden

Download nu het eBook Route des Grandes Alpes!

Route des Grandes Alpes, de mooiste route van Frankrijk!

Een compleet beschreven reis van 4 weken. Via het noorden van de Bourgogne reizen we voor een paar dagen naar het wijngebied ten zuiden van Maçon, waar we de bijzondere Roche de Solutré bezoeken en een uitstapje naar de mooie stad Lyon maken.

Vervolgens reizen we verder naar de Vaucluse waar we vlak bij de Mont-Ventoux 3 dagen doorbrengen aan de rand van de ruige Dentelles de Montmirail, een mooi wandelgebied en vlakbij de bijzondere stad Orange die ook bezocht wordt.

Aan het eind van de eerste week trekken we dwars door de schitterende Provençe naar Menton tegen de Italiaanse grens. Hier ligt het startpunt voor 3 onvergetelijke weken dwars door de Franse Alpen. Een week in het zuid-oosten van Frankrijk om de ruige en dunbevolkte Mercantour te ontdekken. Het is een nog ongerept natuurgebied van ongekende schoonheid waar zelfs wolven in het wild voorkomen.

Via de slingerende en indrukwekkende Route des Grandes Alpes ontdekken we prachtige gebieden om te wandelen en komen we over de 16 hoogste Alpencols! Dit is werkelijk een unieke manier om de Franse Alpen te ontdekken van de Middellandse Zee tot aan het meer van Genève!

Je krijgt maar liefst 143 pagina's met tips en trips voor een fantastische vakantie die dag voor dag staan beschreven inclusief een volledige omschrijving van alle wandelingen en autotochten.

Nu al meer dan 1500 downloads!

Meer informatie over dit unieke e-book

22 dagen Dordogne, Gers en Gironde

Download nu het eBook Le Sud-Ouest

eBook Le Sud-Ouest (Dordogne, Gers, Gironde)

Een compleet beschreven reis van 22 dagen waarin je ruim 3 weken wordt meegenomen naar de Dordogne in het mooie gebied tussen Bergerac en Sarlat.

Je ontdekt bijzondere en verrassende plekjes zoals het Château Les Milandes waar Jospehine Baker heeft gewoond maar ook bijzondere stadjes zoals Belves en het leuke Bergerac.

De tweede week gaan je zuidelijker langs de mooie bastides van het Zuid-Westen. De Gers is een prachtige streek om te wandelen of te fietsen. Een week lang geniet je in een fantastische streek en lees je de bijzondere ontmoeting met een vrouw die voortreffelijke Armagnac maakt.

Tenslotte gaat de reis naar de fantastische omgeving van het Bassin d'Arcachon. Een fietsomgeving bij uitstek en een ideale omgeving voor liefhebbers van uitgestrekte stranden.

Je leest ook over ons bezoek aan de beroemde wijngaarden van de Gironde en we maken een oversteek met een boot van Cap Feret naar Arcachon.

Je krijgt maar liefst 60 pagina's met tips en trips voor een fantastische vakantie die dag voor dag staan beschreven. Alle wandelingen, fiets- en autotochten zijn volledig beschreven.

Nu al meer dan 1000 downloads!

Meer informatie over dit aantrekkelijke-book

Loire, Bretagne & Picardië

Download nu het eBook Le Sud-Ouest

1 week Loire, 1 week Bretagne, 1 week Picardie
(o.a wandelen in de Baai van de Somme met een gids)

Een compleet beschreven reis van 23 dagen waarin wij u ruim 1 week meenemen naar de Loirestreek tussen Saumur en Agers, een verblijf langs één van de mooiste delen van Loire met prachtige fietsmogelijkheden.

De tweede week verblijven we in het noorden van Bretagne en ervaren de woeste noordkust met "stormachtige" wandelingen.

De laatste en 3e week beschrijft de prachtige omgeving van Saint-Vallery-sur-Somme in Picardië. De baai van de Somme is een schitterend natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Een topbestemming op een steenworp afstand van Nederland.

U krijgt maar liefst 107 pagina's met tips en trips voor een fantastische vakantie die dag voor dag staan beschreven. Alle wandelingen, fiets- en autotochten zijn volledig beschreven.

Nu al meer dan 2000 downloads!

Meer informatie over dit interessante e-book

ebook-elzas

Download nu het eBook Le Sud-Ouest

Nieuw » het eBook Le Grand Est!

In het nieuwe eBook Le Grand Est! kun volg je dag voor dag de belevenissen van Ruud Couwenhoven tijdens zijn ontdekkingstochten in de Elzas, Vogezen, Lotharingen en de Franse Ardennen. Het is een bron van inspiratie om je te helpen een onvergetelijke tijd te beleven in het noord-oosten van Frankrijk.

Omdat de streek zo dicht bij Nederland en België ligt is het een topbestemming voor een korte vakantie, een paar dagen of een lang weekend. Maar je kunt alles aan elkaar knopen voor een fantastische tijd en alles is dag voor dag beschreven dus je hoeft niets meer zelf uit te zoeken!

Je vindt in het eBook zelfs handige links naar hotels, voor vakantiehuizen en nog veel meer. Je kunt daardoor ook heel simpel zelf je reis in Le Grand Est uitstippelen en regelen. Net als met mijn andere eBooks zullen ook nu weer veel lezers het gemak ervaren van de dag voor dag beschreven ervaringen met mooie wandelingen, tips om te fietsen en wijnproeverijen. Maar ook leuke restaurants, bijzondere dorpen en nog veel meer.


Meer informatie en downloaden