Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

eBook Route des Grandes Alpes nu slechts € 4,95

Home » e-books » Route des Grandes Alpes

Route des Grandes Alpes: de mooiste route van Frankrijk

Download nu Route des Grandes AlpesHet eBook Route des Grandes Alpes neemt je mee over de mooiste route door de Alpen.

Dit is een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie in een schitterende omgeving.Ook voor motorijders en fietsers is dit verhaal uitstekend geschikt om inspiratie voor een machtige tocht op te doen!

Het Zuid-oosten van Frankrijk kenmerkt zich door een bergachtige en grotendeels ongerepte natuur die zijn gelijke niet kent! Gletschers, schitterende dalen, wilde dieren (zelfs wolven) en een uniek gebied voor wandelen, mountainbiken en nog veel meer!

De Route des Grandes Alpes loopt door dit schitterende gebied en wij beleefden er één van de meest indrukwekkende vakanties in Frankrijk! Dit prachtige e-book heeft maar liefst 143 pagina's en is ruim 24 mb groot.

 • 27 dagen volledig beschreven over onze uniek ervaringen langs de Routes des Grandes Alpes. Waarvan 3 weken in het prachtige zuidoosten van Frankrijk tussen Menton en het meer van Genève.
 • Verder 1 compleet beschreven week waarin wij via chambre d'hôte van Chablis, door de Morvan naar de Roche de Solutré, ten zuiden van Maçon, reisden en vervolgens richting de Mont-Ventoux. Onderweg brachten wij een bezoek aan de mooie oude stad van Lyon.
 • Wij verbleven 3 dagen in een heerlijke chambre d'hôte in de omgeving van de Mont-Ventoux.En maakten en paarmooie wandeling. We bezochten de steden Carpentras en Orange en ontdekten de charmes van het leven rond de Dentelles de Montmirail.
 • Download nu het eBook Route des Grandes AlpesEen paar dagen later vertrokken we dwars door de Provençe naar Menton aan de Middelandse Zee en proefden de sfeer van de Italiaanse rivièra in Frankrijk!
 • Vanaf Menton trokken wij in 3 weken over de Route des Grandes Alpes en verbleven 1 week in het unieke Parc National de Mercantour waar wij oog in oog stonden met wild.
 • Via de Gorges de Daluis en de Gorges de Cians bezochten wij het hoogstgelegen natuurlijke meer van Europa, het Lac d'Allos op ruim 2300 meter om vervolgens af te dalen naar Barcelonette.
 • Ook bezochten wij de hoogstgelegen stad van Europa, het aantrekkelijke Briançon, en trokken over Alpencols zoals de Col d'Allos, Col de Turini, Col de Télégraph, Col de Galibier, Izoard en de hoogste pas van Europa de Col d'Iseran (2775m).
 • Ruim een week verbleven wij in één van de mooiste natuurgebieden van Frankrijk, het unieke Parc National de Vanoise.
 • Het is een verhaal over prachtige landschappen, schitterende natuur en spannende bergwegen. Met veel wandelingen in de bergen en bezoeken aan bijzondere dorpen en steden.
 • In ruim 4 weken, van dag tot dag beschreven, krijg je een compleet reisverhaal over één van de mooiste toeristische routes van Europa : De Route des Grandes Alpes.

Het e-book Route des Grandes Alpes is geschikt voor alle besturingssystemen, e-readers en tablets (zoals de iPad)

Weblog Frankrijk BinnendoorWat krijg je nog meer?

Als je het eBook voor maar € 4,95 dowload krijg je deze gratis extra's:

 • gratis lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor, het weblog van Ruud Couwenhoven
 • unieke en gratis toegang tot speciale tips alleen voor leden zoals 4100 kilometer dwars door Frankrijk
 • diverse unieke, gratis, extra's alleen voor leden
 • elke twee weken een gratis nieuwsbrief met tips voor de vakantie in Frankrijk
 • tips en aanbiedingen uit de reiswereld alleen voor leden

eBook Route des Grandes Alpes Ruud Couwenhoven

Download nu het eBook Route des Grandes Alpes


Tip: speel de video voor een indruk van het eBook en mijn reis door de Alpen!Het e-book met 143 pagina's op A4 formaat en foto's download je als PDF-bestand van ca 24 MB en kun je lezen op elke computer, laptop, e-reader, tablet en smartphone die het bestandsformaat .pdf kan lezen. Dit zijn in principe alle toestellen die momenteel op de markt zijn. Al onze eBooks zijn gegarandeerd virusvrij

Lezersaanbieding Frankrijk Vakantieland & Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor Wijnweken

Samen met France Comfort organiseert Frankrijk Binnendoor de jaarlijkse wijnweken op Vakantiepark Village des Cigales bij de wijnstreken van Cahors.

Verblijf van 15 tot 29 september 2018 één of twee weken in een comfortabel vakantiehuis en ontdek samen met Ruud Couwenhoven de prachtige streek van de Lot. Bezoek een wijnchateau, werk mee in de wijngaarden, maak een boottocht op de Lot, wijnproeverij en nog veel meer. Er is al een vakantiehuis voor minder dan € 300 voor 1 week inclusief bedlinnen (2 pers.), schoonmaak en overige bijkomende kosten.

Meer informatie »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie