Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

e-book Route des Grandes Alpes nu slechts € 6,99

Home » e-books » Route des Grandes Alpes

Route des Grandes Alpes: de mooiste route van Frankrijk

Download nu Route des Grandes AlpesHet e-book Route des Grandes Alpes neemt je mee over de mooiste route door de Alpen.

Dit is een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie in een schitterende omgeving.Ook voor motorijders en fietsers is dit verhaal uitstekend geschikt om inspiratie voor een machtige tocht op te doen!

Het Zuid-oosten van Frankrijk kenmerkt zich door een bergachtige en grotendeels ongerepte natuur die zijn gelijke niet kent! Gletschers, schitterende dalen, wilde dieren (zelfs wolven) en een uniek gebied voor wandelen, mountainbiken en nog veel meer!

De Route des Grandes Alpes loopt door dit schitterende gebied en wij beleefden er één van de meest indrukwekkende vakanties in Frankrijk! Dit prachtige e-book heeft maar liefst 143 pagina's en is ruim 24 mb groot.

 • 27 dagen volledig beschreven over onze uniek ervaringen langs de Routes des Grandes Alpes. Waarvan 3 weken in het prachtige zuidoosten van Frankrijk tussen Menton en het meer van Genève.
 • Verder 1 compleet beschreven week waarin wij via chambre d'hôte van Chablis, door de Morvan naar de Roche de Solutré, ten zuiden van Maçon, reisden en vervolgens richting de Mont-Ventoux. Onderweg brachten wij een bezoek aan de mooie oude stad van Lyon.
 • Wij verbleven 3 dagen in een heerlijke chambre d'hôte in de omgeving van de Mont-Ventoux.En maakten en paarmooie wandeling. We bezochten de steden Carpentras en Orange en ontdekten de charmes van het leven rond de Dentelles de Montmirail.
 • Download nu het eBook Route des Grandes AlpesEen paar dagen later vertrokken we dwars door de Provençe naar Menton aan de Middelandse Zee en proefden de sfeer van de Italiaanse rivièra in Frankrijk!
 • Vanaf Menton trokken wij in 3 weken over de Route des Grandes Alpes en verbleven 1 week in het unieke Parc National de Mercantour waar wij oog in oog stonden met wild.
 • Via de Gorges de Daluis en de Gorges de Cians bezochten wij het hoogstgelegen natuurlijke meer van Europa, het Lac d'Allos op ruim 2300 meter om vervolgens af te dalen naar Barcelonette.
 • Ook bezochten wij de hoogstgelegen stad van Europa, het aantrekkelijke Briançon, en trokken over Alpencols zoals de Col d'Allos, Col de Turini, Col de Télégraph, Col de Galibier, Izoard en de hoogste pas van Europa de Col d'Iseran (2775m).
 • Ruim een week verbleven wij in één van de mooiste natuurgebieden van Frankrijk, het unieke Parc National de Vanoise.
 • Het is een verhaal over prachtige landschappen, schitterende natuur en spannende bergwegen. Met veel wandelingen in de bergen en bezoeken aan bijzondere dorpen en steden.
 • In ruim 4 weken, van dag tot dag beschreven, krijg je een compleet reisverhaal over één van de mooiste toeristische routes van Europa : De Route des Grandes Alpes.

Het e-book Route des Grandes Alpes is geschikt voor alle besturingssystemen, e-readers en tablets (zoals de iPad)

Weblog Frankrijk BinnendoorWat krijg je nog meer?

Als je het e-book dowloadt krijg je deze gratis extra's:

 • gratis lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor, het weblog van Ruud Couwenhoven
 • unieke en gratis toegang tot speciale tips exclusief voor leden
 • regelmatig leuke tips voor de vakantie in Frankrijk
 • exclusieve kortingen en lezersaanbiedingen op vakanties in Frankrijk

eBook Route des Grandes Alpes Ruud Couwenhoven

Download nu het eBook Route des Grandes Alpes


Tip: speel de video voor een indruk van het e-book en mijn reis door de Alpen!Het e-book met 143 pagina's op A4 formaat en foto's download je als PDF-bestand van ca 24 MB en kun je lezen op elke computer, laptop, e-reader, tablet en smartphone die het bestandsformaat .pdf kan lezen. Dit zijn in principe alle toestellen die momenteel op de markt zijn. Al onze eBooks zijn gegarandeerd virusvrij
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.