Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Boek Frankrijk Binnendoor en ebooks, roadtrips, podcasts over Frankrijk

Home » Frankrijk Binnendoor » Boek Frankrijk Binnendoor

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Wil jij wel eens iets anders tijdens je vakantie in Frankrijk? Maar heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien of spannende bergwegen? Duizenden mensen ontdekten Frankrijk al met mooie roadtrips.

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven helpt je om dit 'andere Frankrijk' te ontdekken aan de hand van een dag voor dag beschreven rondreis dwars door dit prachtige land.

IN DIT BOEK
LEES JE OOK OVER

 • de leukste markten en brocantes van Frankrijk;
 • tips van Ruud en locals voor bijzondere ontdekkingen;
 • wandelingen en fietstochten;
 • hoe je gratis kunt overnachten door tolwegen te vermijden;
 • experttips over lekker eten, overnachten, cultuur en historie;
 • wijnproeven en hoe je een afspraak maakt bij een wijnboer;
 • wat dé antwoorden zijn op veelgestelde 'Frankrijkvragen'.

Ruud Couwenhoven had een 3 voor zijn eindexamen Frans. Toch reist hij al sinds 1986 door Frankrijk. Jaarlijks lezen ruim 1,5 miljoen mensen zijn reisverhalen, ebooks en luisteren naar de podcasts op zijn websites. 

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk kost € 22,50 en is er in een luxe uitvoering met een stevige rug en flexibele kaft zodat het tegen jouw reis door Frankrijk bestand is. Het boek is 24 cm hoog en 17 cm breed. De dikte is 2,5 cm en het en past door de brievenbus.Te bestellen via Frankrijk Binnendoor of in de boekhandel in Nederland, Vlaanderen en online boekwinkels zoals Bol.com en Bookspot. Tijdelijk exclusief ook als bundel met e-book en luisterboek.
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

ISBN NUMMER 9789083010601

BESTELLEN »

Op de speciale website over dit boek vind je nog veel meer informatie over de complete inhoud van alle hoofdstukken en de unieke interviews met vier experts Andy Arnts, Stan Beurskens, Francis Chanteloup en Michel Leijen.

Op de website van het boek kun je ook een exclusieve bundel van boek + e-book + luisterboek kopen die nergens anders verkrijgbaar is.

"Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien." - Aartjan van Erkel (bestseller auteur / copywriter) -

Zij schreven al over Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Zij schreven al over Frankrijk Binnendoor

Nog meer complete rondreizen, ebooks en reisverhalen over Frankrijk

Steeds meer mensen zijn op zoek naar echte insidertips, compleet beschreven roadtrips en zelfs vakanties die dag voor dag beschreven zijn. Dat is precies wat Frankrijk Binnendoor al sinds 2004 doet. In Nederland én België is er geen vergelijkbaare website met zoveel inspiratie voor de vakantie in Frankrijk met:

 • een boek met veel tips, een complete rondreis en alles wat je moet weten als je op vakantie naar Frankrijk gaat
 • e-books boordevol vol tips en dag voor dag beschreven rondreizen
 • verrassende podcasts, luisterboeken waardoor je overal naar de tips kunt luisteren
 • veel blogs met eigen ervaringen van Ruud Couwenhoven die 3 maanden per jaar wel ergens in Frankrijk is

Bekijk hieronder de speciale video over deze unieke formulie. Het is een compleet concept voor de beginnende en ervaren Frankrijkganger. Je vindt hier meer informatie over Frankrijk Binnendoor of bekijk alle opties onder de video

Dit is allemaal beschikbaar voor leden van Frankrijk Binnendoor

 • Unieke tips om Frankrijk Binnendoor te ontdekken
 • 42 compleet beschreven autoritten variërend in afstand van 46 tot 460 kilometer
 • 40 compleet beschreven wandelingen van 5 tot ca. 20 kilometer.
 • 12 beschreven fietstochten met een afstand van 25 tot 70 kilometer
 • Ruim 1600 foto's! Om alvast in vakantiestemming te komen.
 • ruim 500 pagina's met informatie in e-books (makkelijk om te printen)
 • 80 quicktime presentaties die per dag een indruk geven van regio, streek of plaats
 • 27 dagen unieke ervaringen over de Routes des Grandes Alpes. Waarvan 3 weken in het prachtige zuidoosten van Frankrijk tussen Menton en het meer van Genève (Inclusief eBook).
 • 23 dagen bij de Loire, in Noord-Bretagne en Picardië van dag tot dag beschreven (Inclusief eBook).
 • 26 dagen dwars door Frankrijk van noord tot zuid en weer terug.
 • Ontdek van dag tot dag de Provençe, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Auvergne, Loire en Bourgogne.
 • 21 dagen door de Dordogne, Gers en Gironde met talloze tips voor dagtrips (Inclusief eBook).
 • Het bijzondere eBook Le Grand Est met roadtrips door Lotharingen, Elzas en de Franse Ardennen.
 • Het eBook Parijs! gratis voor leden en al meer dan 3000 keer gedownload!
 • het nieuw ebook De Passages van Parijs! laat je het Parijs van de 19e eeuw ontdekken
 • e-book Roadtrip Bastides in het het zuidwesten
 • Het dagboek van een week als Parijzenaar in hartje Parijs
 • Met een eBike in Frankrijk, een bijzonder rondreis door de Bourgogne, Dordogne naar de monding van de Loire
 • Ontdek de wijngaarden bij Chablis
 • Wandel mee in de steden Dijon, Metz en Nancy
 • Een complete beschrijving en nuttige links van alle Franse regio's
 • Meer dan 20.000 aanbiedingen met vakantiehuizen en gîtes
 • Speciale lezersaanbiedingen met extra voordeel. (kleinschalige vakantieparken, rondreis Elzas& Lotharingen, Roadtrip Loire)

Lees alles over deze unieke formule »

 

Frankrijk Binnendoor

Ook local tips voor je vakantie in Frankrijk

Ontdek slaperige dorpjes, mooie valleien en de schitterende streken van Frankrijk maar ook hoe je meer ontdekt dankzij local tips zodat je nét weer wat anders ziet en de geheimen ontdekt van lokale bewoners.

De reisbeschrijvingen zijn compleet van dag tot dag. Doe het gewoon na of haal er de leukste tips voor trips uit voor een onvergetelijke vakantie! Spectaculair zijn de ervaringen langs de Route des Grandes Alpes, de mooiste route door de Franse Alpen. Duizenden gebruikers hebben het e-book inmiddels gebruikt en er een prachtige vakantie aan overgehouden!

Er is ook een Premium versie van Frankrijk Binnendoor en daarmee kun je overal met een internet of WIFI verbinding de ebooks, roadtrips en reisverhalen lezen of de podcasts beluisteren. Je hoeft de tips van Frankrijk Binnendoor dus nergens meer te missen :-)

En dit zeggen anderen over Frankrijk Binnendoor

Kwam toevallig een podcast van je tegen. Een over de Alpentocht vanuit Menton en de ander over La Rochelle. Geweldig hoe je dat doet. Goeie stem ook. Wat een mooi leven heb je. Daar ben ik toch wel bijzonder jaloers op. Je combineert je passies van media en Frankrijk op een ongekende wijze. Geweldig. Je verhalen zijn zo goed, je foto’s bijzonder en de combinatie van het geheel fantastisch! Michel Horn

Heel veel dank voor uw snelle reactie en dan nog wel op zondag. Zoals u misschien hebt gemerkt heb ik het Premium12 abo meteen geupgrade naar Premium VIP. Uw tips zijn super en de interessante informatie rondom, in mijn geval, jaarlijkse vakantie is heel erg welkom. Patrick Taillaert

Al weer een paar jaar geleden, werd ik geattendeerd op het bestaan van de website Frankrijk Binnendoor. De titel sprak mij erg aan. We komen nu zelden of nooit meer op de autoroute, maar kiezen vaak  voor de kleinste wegen. De route omschrijvingen met daarbij de bezienswaardigheden en andere tips  zijn ook voor camperaars  heel waardevol. De routes downloaden we op een ereader, dus altijd bij de hand. We gaan zeker één keer per jaar naar Frankrijk en hebben de afgelopen jaren dankbaar gebruik van gemaakt van de routes en tips. O.a. het Loiregebied, Picardië en de Franse Alpen. Je komt zo op plaatsen die je anders nooit ontdekt zou hebben. Ook de luistertips geven heel veel informatie. Leuk om “en route”  in de auto te beluisteren. Jan Kolkman

Ik was eerst wat sceptisch om Frankrijk Binnendoor aan te schaffen, maar wat een massa informatie! Ik heb genoten van het verhaal over de Routes des Grandes Alpes. Een topidee voor onze vakantie . Trouwens ook je verhaal over de Armagnacproeverij heeft mij veel plezier gedaan! Ik kijk uit naar je nieuwe ebooks en reisverhalen!​ P  van Afferden.

Heb Frankrijk Binnendoor Premium aangeschaft en moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de inhoud. Het is veel meer dan alleen maar een ebook. Ongelooflijk veel informatie en handige tips. Wij zijn er het afgelopen jaar mee op stap geweest en de route des Grandes Alpes gaan volgen. Dankzij Frankrijk Binnendoor hebben wij een fantastische vakantie gehad! Marianne de Groot

Beste Ruud, allereerst mijn complimenten voor je fraaie Frankrijk Binnendoor website! Werkelijk vrijwel alle informatie die ik wel eens zoek over Frankrijk in het algemeen en Parijs in het bijzonder kan ik op uw site vinden! Binnenkort ga ik zowel Frankrijk als Parijs weer eens met een bezoek vereren en zal dan ook weer dankbaar gebruik maken van de geboden faciliteiten van en door uw website. Yu-San

Jeetje….lijkt lang te zijn geleden,dat we de cd rom Frankrijk Binnendoor bij jullie bestelden…echt een Topper. Inmiddels kamperen we , en Frankrijk blijft favoriet , Peter en Ina

Ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten van Frankrijk Binnendoor Downloaden. Maar na vele uren leesplezier weet ik wat je bedoelt met Frankrijk Binnendoor. Inmiddels heb ik mijn trip Frankrijk Binnendoor voor volgend jaar uitgestippeld. Jochem v.d. Boom

Ik heb Frankrijk Binnendoor Downloaden deze week aangeschaft en ik moet zeggen dat het mijn verwachting ruimschoots heeft overtroffen. Hier heb ik uren en uren plezier aan beleefd om al jullie informatie, tips te lezen en de foto’s te bekijken. Ongelooflijk zoveel tips en info!

Man wat kun jij iemand lekker maken met je tips over Frankrijk. Ik heb Frankrijk Binnendoor nu al een paar jaar maar ben telkens weer verbaasd over de enorme hoeveelheid tips en informatie. Ik heb er al prachtige vakanties door gehad! Na jaren Frankrijk BInnendoor Downloaden heb ik nu de online versie en die bevalt mij uitstekend. Nu kan ik echt overal van je tips genieten! Veel suc6, Rosaly

Boek Routes des Grandes Alpes ziet er bijzonder mooi uit met de nodige info. Wij gaan de route van noord naar zuid rijden. Paul en Ger Theunissen

Ruud ik wil je graag laten weten dat je eBook over de Route des Grandes Alpes echt ongelooflijk veel informatie bevat. Wij hebben in 2011 de route zoals je die beschreven hebt gereden van Menton tot het Meer van Genève en het was een fantastische ervaring. Zo mooi zelfs dat wij besloten hebben om eind juni de tocht nog eens te maken maar dan in omgekeerde richting. J.Bleekers

Een tijdje geleden kwam ik je leuke blog tegen en deze is mij goed bevallen. Mijn tante is ook dol op je beide websites (en op Frankrijk), dus ga vooral zo door! Je geeft de meest inspirerende tips van allemaal. Ilse

Ontdek net als duizenden anderen Frankrijk Binnendoor
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.