Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Frankrijk Binnendoor Online

Home » Frankrijk Binnendoor » Frankrijk Binnendoor Online

Frankrijk Binnendoor... ontdek het andere Frankrijk

Frankrijk Binnendoor is een uniek concept waarin meer dan 25 jaar reizen door Frankrijk is gebundeld. Dé manier om het andere Frankrijk te ontdekken!

Met de auto ontdekten Ruud Couwenhoven èn zijn vrouw Marian het andere Frankrijk via rustige binnenwegen, mooie authentieke dorpjes, prachtige valleien maar ook ruige bergwegen en spannende passen.

Frankrijk Binnendoor laat je kennismaken met bekende maar vooral ook mindere bekende plekjes. Wandelingen, fietstochten, stedentrips en compleet beschreven reizen maken Frankrijk Binnendoor bijzonder.

MEER INF0? KLIK HIER!

Frankrijk Binnendoor Online, een uniek en vernieuwend concept!

Frankrijk Binnendoor downloaden en online toegangFrankrijk Binnendoor en de eBooks van Ruud Couwenhoven zijn al meer dan 10.000 keer gedownload. Steeds meer mensen worden lid van Frankrijk Binnendoor Online en profiteren van unieke tips voor de vakantie en gratis eBooks!

Frankrijk Binnendoor Online is de unieke, en nieuwe, online toepassing die altijd up to date is. Met de online versie heb je overal met een internetverbinding Frankrijk Binnendoor op je smartphone, tablet, laptop of computer beschikbaar.

Je kunt als lid van Frankrijk Binnendoor Online alle eBooks ter waarde van € 27,50 gratis downloaden.

Verder krijg je als lid van Frankrijk Binnendoor Online onbeperkt toegang tot exclusieve reisverhalen, tips en aanbiedingen die alleen voor leden toegankelijk zijn.

WORDT NU LID VAN FRANKRIJK BINNENDOOR ONLINE

Wat staat er allemaal op Frankrijk Binnendoor Online?

 • Unieke tips om Frankrijk Binnendoor te ontdekken
 • 42 compleet beschreven autoritten variërend in afstand van 46 tot 460 kilometer
 • 40 compleet beschreven wandelingen van 5 tot ca. 20 kilometer.
 • 12 beschreven fietstochten met een afstand van 25 tot 70 kilometer
 • Ruim 1600 foto's! Om alvast in vakantiestemming te komen.
 • ruim 500 pagina's met informatie in e-books (makkelijk om te printen)
 • 80 quicktime presentaties die per dag een indruk geven van regio, streek of plaats
 • 27 dagen met al onze uniek ervaringen over de Routes des Grandes Alpes. Waarvan 3 weken in het prachtige zuidoosten van Frankrijk tussen Menton en het meer van Genève (Inclusief eBook).
 • 23 dagen bij de Loire, in Noord-Bretagne en Picardië van dag tot dag beschreven (Inclusief eBook).
 • 26 dagen dwars door Frankrijk van noord tot zuid en weer terug.
 • Ontdek van dag tot dag de Provençe, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Auvergne, Loire en Bourgogne.
 • 21 dagen door de Dordogne, Gers en Gironde met talloze tips voor dagtrips (Inclusief eBook).
 • een complete beschrijving van 5 dagen door Lotharingen en de Elzas (Inclusief eBook).
 • Het unieke eBook Parijs! gratis voor leden en al meer dan 3000 keer gedownload!
 • Ontdek de wijngaarden bij Chablis
 • Wandel mee in de steden Dijon, Metz en Nancy
 • Naar Parijs met de trein vanuit Frankrijk en 3 dagen samen met ons wandelend de stad doorkruisen
 • Eenvoudige menu's die u door alle informatie sturen,
 • Een complete beschrijving en nuttige links van alle Franse regio's
 • Veel handige links voor een perfecte voorbereiding van je vakantie.
 • Frankrijk informatie, voornamelijk gebaseerd op onze eigen ervaringen!

Inclusief alle unieke eBooks geschreven door Ruud Couwenhoven (ook het unieke eBook Parijs!) ter waarde van € 27,50!

WORDT NU LID VAN FRANKRIJK BINNENDOOR ONLINE

Een paar reacties:

Jeetje….lijkt lang te zijn geleden,dat we de cd rom Frankrijk Binnendoor bij jullie bestelden…echt een Topper. Inmiddels kamperen we , en Frankrijk blijft favoriet , Peter en Ina

Ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten van Frankrijk Binnendoor Downloaden. Maar na vele uren leesplezier weet ik wat je bedoelt met Frankrijk Binnendoor. Inmiddels heb ik mijn trip Frankrijk Binnendoor voor volgend jaar uitgestippeld. Jochem v.d. Boom

Ik heb Frankrijk Binnendoor Downloaden deze week aangeschaft en ik moet zeggen dat het mijn verwachting ruimschoots heeft overtroffen. Hier heb ik uren en uren plezier aan beleefd om al jullie informatie, tips te lezen en de foto’s te bekijken. Ongelooflijk zoveel tips en info!

Man wat kun jij iemand lekker maken met je tips over Frankrijk. Ik heb Frankrijk Binnendoor nu al een paar jaar maar ben telkens weer verbaasd over de enorme hoeveelheid tips en informatie. Ik heb er al prachtige vakanties door gehad! Na jaren Frankrijk BInnendoor Downloaden heb ik nu de online versie en die bevalt mij uitstekend. Nu kan ik echt overal van je tips genieten! Veel suc6, Rosaly

Boek Routes des Grandes Alpes ziet er bijzonder mooi uit met de nodige info. Wij gaan de route van noord naar zuid rijden. Paul en Ger Theunissen

Ruud ik wil je graag laten weten dat je eBook over de Route des Grandes Alpes echt ongelooflijk veel informatie bevat. Wij hebben in 2011 de route zoals je die beschreven hebt gereden van Menton tot het Meer van Genève en het was een fantastische ervaring. Zo mooi zelfs dat wij besloten hebben om eind juni de tocht nog eens te maken maar dan in omgekeerde richting. J.Bleekers

Een tijdje geleden kwam ik je leuke blog tegen en deze is mij goed bevallen. Mijn tante is ook dol op je beide websites (en op Frankrijk), dus ga vooral zo door! Je geeft de meest inspirerende tips van allemaal. Ilse bij de Weg

Meer informatie over Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor Online bevat ruim 620 MB informatie over Frankrijk met een complete beschrijving en nuttige links van alle Franse regio's, meer dan 1600 unieke foto's, en als extra ruim 500 pagina's met informatie in alle eBooks geschreven door Ruud Couwenhoven.

Je krijgt ook nog eens 80 presentaties die per dag een indruk geven van regio, streek of plaats. Dit maakt het mogelijk om het verhaal ook in beeld dag voor dag te volgen. Een werkelijk unieke ervaring die niet te vergelijken is met elke andere vorm van informatie over Frankrijk.

In april 2004 ontstond de eerste, beknopte versie van Frankrijk Binnendoor. Nu vele jaren later zijn er meer dan 10,000 gebruikers die de eBooks downloaden of Frankrijk Binnendoor Online gebruiken.

Unieke tips voor de vakantie in Frankrijk

Frankrijk Binnendoor Online is een uitgave van Marian en Ruud Couwenhoven. Wij nemen je mee, dwars door Frankrijk, met uitgebreide beschrijvingen van hun eigen ervaringen en talloze tips voor trips. Ontdek slaperige dorpjes, mooie valleien en de schitterende streken van Frankrijk die zij zelf bezochten.

De reisbeschrijvingen zijn compleet van dag tot dag. Doe het gewoon na of haal er de leukste tips voor trips uit voor een onvergetelijke vakantie! Spectaculair zijn de ervaringen langs de Route des Grandes Alpes, de mooiste route door de Franse Alpen. Duizenden gebruikers hebben onze ervaringen inmiddels gebruikt en er een prachtige vakantie aan overgehouden!

Met de nieuwe Online versie kun je Frankrijk Binnendoor ook op smartphones en tablets gebruiken mits je verbinding met internet hebt. Je hoeft onze tips nu dus nergens meer te missen :-)

Frankrijk Binnendoor


Ontdek het andere Frankrijk

Ontdek ook het andere Frankrijk

Beeld en geluid zeggen veel meer dan tekst. Daarom heeft Ruud Couwenhoven een gratis 4-delige serie inclusief een gratis ebook samengesteld om meer uit je vakantie in Frankrijk te halen. Meer dan 10.000 anderen gingen je als voor. Meer informatie »

Korting op vakanties in Frankrijk

Aanbiedingen voor de vakantie in Frankrijk

Ga je met vakantie naar Frankrijk? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. FrankrijkVakantieland.nl houdt voor jou dagelijks de aanbiedingen en korting op vakanties naar Frankrijk in de gaten van de beste reisaanbieders. Beklijk de aanbiedingen »


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie