Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Glamping4all verhuurt luxe safaritenten en lodgetenten op mooie campings in Frankrijk waar luxe en zorgeloos kamperen voorop staat. Wij wilden wel eens weten welke campings het populairst zijn. Het antwoord lees je hier....

top 5 glamping in Frankrijk

5 populaire "glampings" in Frankrijk

In een serie artikelen over Glamping4all vertellen wij je meer over Glamping in Frankrijk.

In dit artikel zoeken wij naar het antwoord op de vraag: Wat zijn de 5 populairste campings voor Glamping via Glamping4all? En wat is er dan makkelijker om deze vraag te stellen aan de reisaanbieder zelf. Het antwoord lees je hierna.

5 meest geboekte campings via Glamping4all

De 5 meest geboekte campings van Glamping4all in Frankrijk liggen aan de kust van Frankrijk maar ook in het mooie binnenland. Deze 5 populairste campings zijn dus ideaal voor een luxe glampingvakantie waar het je aan niets zal ontbreken. 

Wil jij ook naar één van deze mooie campings? Dan is het wel aan te raden om op tijd te boeken. Zeker als je gebonden bent aan de schoolvakanties. Dit zijn momenteel de 5 meest geboekte campings voor Glamping die wij van Monique de Vos van Glamping4all door kregen. Dit kan in de loop van het jaar wijzigen dus zorg dat je link van deze pagina bij je favorieten zet.

  1. Soulac Plage - Les Landes
  2. Le Plein Air des Chênes – Languedoc-Roussillon
  3. Les Deux Fontaines -  Bretagne
  4. Le Village des Meuniers - Bourgogne
  5. Lac du Causse - Dordogne

1. Camping Soulac Plage, Gironde

Camping Soulac Plage, Gironde Direct aan het strand ligt Soulac-Plage ligt Camping Soulac Plage waar je via Glamping4all een 4-persoons luxe safaritent kunt boeken. Strand en zee liggen vlakbij maar deze topcamping heeft ook nog 3 zwembaden met fraaie waterglijbanen. Het bewaakte strand (in het seizoen) van Souillac ligt op maar 200 meter.  Achter de duinenrij en door schaduwrijke dennenbossen loopt een oneindig fietspad.

2. Camping Le Plein Air des Chênes, Languedoc-Roussillon

Camping Le Plein Air des Chênes, Languedoc-Roussillon

Le Plein Air des Chênes  is een 4-sterrencamping met een enorm waterpark in de Languedoc-Roussillon. De gezellige studentenstad Montpellier ligt niet ver weg en de Middellandse Zee met mooie stranden is ook vlakbij. De camping heeft prachtige zwembaden met waterglijbanen en aparte baden voor kleintjes met waterspelen. Puur genieten!

3. Camping Les Deux Fontaines. Bretagne

Camping Les Deux Fontaines. Bretagne

Camping Les Deux Fontaines in het zuiden van Bretagne is een gezellige familiecamping op maar 900 meter van het strand van de Atlantische Oceaan. In het zomerseizoen is er ook animatie voor de kinderen en de omgeving heeft veel te bieden. Je verblijft er in een luxe safaritent die geschikt is voor 6 personen. Er zijn prachtige zwembaden met glijbanen met lekker verwarmd water dus voor waterratten en liefhebbers van glamping een topplek!

4. Le Village des Meuniers, Bourgogne

Le Village des Meuniers, Bourgogne

Camping le Village des Meuniers bij Dompièrre-les-Ormes ligt in een prachtig stuk van de Bourgogne. De wijngaarden bij Mâçon liggen in de directe omgeving. De beroemde abdij van Cluny ook, net als de Roche de Solutré. Deze gezellige familiecamping in de Bourgogne is niet voor niets zo populair want de voorzieningen zijn ook voortreffelijk met 3 verwarmde zwembaden, speelvelden en zelfs een skatebaan.

5. Camping Lac du Causse, Dordogne

Camping Les Deux Fontaines. BretagneCamping Lac du Causse ligt in de Dordogne en is een kleinschalige familiecamping aan een meer. Hier kun liefhebbers van water en watersport hun hart ophalen met onder andere zwemmen, kanoën, waterfietsen en Stand Up Paddle.  Een rondje wandelen rond het meer kan ook. De camping is niet voor niets populair want deze heeft prima voorzieningen op een toplocatie! Een heerlijke plek met luxe safaritenten om samen te genieten!

Safaritenten en Lodgetenten op de kaart van Frankrijk

Naast deze top 5 met campings voor Glamping in Frankrijk heeft Glamping4All ook mooie glamping aanbiedingen in andere delen van Frankrijk

Wij hebben de campings waar Glamping4all deze mooie safari- en lodgetenten heeft voor je in kaart gebracht. Op onderstaande Googlemap van Frankrijk vind je ze allemaal. Blauw is aan de kust en Rood is in het binnenland. Door in te zoomen (+) krijg je meer campings in een streek te zien

Kies je favoriete vakantiegebied en klik op het icoontje van de camping. Je ziet extra informatie, foto's en een link die je meteen naar de actuele informatie en aanbiedingen stuurt.

Glamping4All ook mooie glamping aanbiedingen in andere landen zoals: