Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

TopSelectie Vakantiehuizen in Frankrijk

In onze TopSelectie vakantiehuizen in Frankrijk vind je meer dan 20.000 vakantiehuizen. Van eenvoudig en authentiek tot luxe en modern. TopSelectie Frankrijk »

Populaire vakantiegebieden met HappyHome vakantiehuizen in Frankrijk:

HappyHome inspecteert persoonlijk de vakantiehuizen in Frankrijk!

HappyHome vakantiehuizen Frankrijk

HappyHome verhuurt al sinds 1989 vakantiehuizen in heel Europa en ook in Frankrijk is er een ruim aanbod met circa 920 vakantiewoningen.

Deze zijn in de meeste regio's en vakantiegebieden van Frankrijk beschikbaar en het aanbod bestaat grotendeels uit vrijstaande vakantiewoningen.

Er kan ook een keuze worden gemaakt uit ruim 125 vakantiehuizen op een vakantiepark en verder ontdekten wij ongeveer 55 appartementen op mooie plekjes voor een vakantie in Frankrijk.

In een concurrerende markt weet HappyHome zich te onderscheiden met kwalitaitief goede accommodaties hetgeen ook blijkt uit de hoge waardering van klanten.

HappyHome laat de eigen medewerkers zelf de vakantiewoningen in Frankrijk controleren.

Door de vakantiehuizen zelf te controleren kan HappyHome de kwaliteit garanderen maar de klanten ook goed helpen met specifieke vragen over een bepaalde accommodatie of vakantieperiode zoals bijvoorbeeld een lekker lang lenteweekend of in de meivakantie

Wij hebben de website van HappyHome eens goed bekeken en kwamen tot de conclusie dat het aanbod voor een vakantiehuis in Frankrijk aantrekkelijk is. Onze mening kun je elders op deze pagina lezen.

Bekijk alle vakantiehuizen en aanbiedingen in Frankrijk van HappyHome

Gevarieerde keuze inclusief XL-Vakantiehuizen voor grotere gezelschappen

Grote vakantiehuizenGrote en luxe vakantiehuizen

Bij HappyHome kun je niet alleen kiezen uit aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen in heel Frankrijk maar je vindt er ook een mooi aanbod met vakantiehuizen voor grotere gezelschappen tot wel 20 personen.

Wij telden ruim 180 vakantiehuizen die geschikt zijn voor gezelschappen van 7 tot 20 personen. Ideaal dus voor grote gezinnen, een familievakantie of een boeking samen met vrienden of collega's. Er zitten zelfs een paar complete kasteeltjes bij!

Met dit aanbod speelt HappyHome goed in op de trend van grotere vakantiehuizen!

 

Luxe, wellness of vakantiehuizen met zwembad

Ook als je op zoek bent naar een luxe vakantiehuis of extra's zoals sauna of jacuzzi zit je goed bij HappyHome. Naast wellness-faciliteiten zijn er ook vakantiehuizen te huur met een eigen zwembad. In totaal telden wij ongeveer 100 vakantiehuizen met eigen zwembad en nog eens ca 130 met een gemeenschappelijk zwembad.

Meer info over vakantiehuizen met een zwembad

Vakantiehuis met internetaansluiting?

Hoewel vakantie natuurlijk niet is om te werken of lastig gevallen te worden is een eigen internetaansluiting toch vaak handig om contact te blijven onderhouden met familie of klanten. Door een goede internetverbinding ter plekke kun je tegenwoordig overal je werk doen, een reden te meer dus om eens vaker op vakantie te gaan en je familie of gezin te verrassen met een leuke vakantie in Frankrijk. Je kunt het internet natuurlijk ook gebruiken om je foto's naar het thuisfront te sturen en jaloers te maken :-)

klik hier voor vakantiehuizen met internet

Wat vinden wij van HappyHome?

Wat ons direct opviel aan de website van HappyHome is de eenvoudige en overzichtelijke opzet. Via de homepage kun je direct zoeken in het uitgebreide aanbod dat naast Frankrijk uit de belangrijkste vakantielanden in Europa bestaat. Je kunt snel kiezen via de zoekmodule of op een trefwoord.

Handig en leuk

Daarnaast zijn er handige thema's zoals Snel naar vakantiehuizen en Snel naar vakantielanden waarmee je in 1 klik bij het beschikbare aanbod komt. Zoals in de inleiding al is aangegeven zijn de klantwaarderingen voor de vakantiehuizen gemiddeld vrij hoog.

Als je een hoogwaardig en luxe vakantiehuis zoekt kun je ook kiezen voor het aantal sterren (van 1 tot en met 5). Ook andere zoekopties zijn erg handig zoals binnen 500 meter of prijsklasse. HappyHome heeft ook een interessant weblog met actuele en leuke vakantietips!

Prijzen en keus

Wat de prijzen betreft kun je het zo duur en voordelig maken als je zelf wilt. Zo kwamen wij al een vakantiehuisje op een vakantiepark tegen voor maar € 150,00 per week maar ook een compleet kasteel voor 15 personen. Daarvoor betaal je dan een prijs vanaf € 3.750,00 per week. Maar deel je dat door het aantal personen dan valt het ook wel weer mee en de locatie is dan wel bijzonder in je eigen kasteel! Kortom de keus is gevarieerd en er is voor elk wat wils.

Boeken en betalen

Reserveren en betalen gaat ook simpel en veilig. Opties zoals kinderpakket of bedlinnen zijn inclusief of kunnen eenvoudig worden bijgeboekt. Per woning staat aangegeven of huisdieren welkom zijn of juist niet. Vervolgens vul je de persoonlijke gegevens in. Je ziet op het scherm direct een kassabon met totaalbedragen en eventuele kortingen worden meteen verwerkt!

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de boeking en daar staat een link in om de aanbetaling per iDeal te betalen. Je kunt ook zelf met internetbankieren of bankoverschrijving betalen. HappyHome is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden dus je boekt met zekerheid voor je aanbetaling en restant reissom.

Alvast vakantieplezier in Frankrijk

Ruud Couwenhoven
Frankrijkvakantieland.nl

Bekijk alle vakantiehuizen en aanbiedingen in Frankrijk van HappyHome


Ontdek het andere Frankrijk

Autorondreis dwars door de Elzas

Beeld en geluid zeggen veel meer dan tekst. Daarom heeft Ruud Couwenhoven een gratis 4-delige serie inclusief een gratis ebook samengesteld om meer uit je vakantie in Frankrijk te halen. Meer dan 10.000 anderen gingen je als voor. Meld je ook gratis aan

Korting op vakanties in Frankrijk

Aanbiedingen voor de vakantie in Frankrijk

Ga je met vakantie naar Frankrijk? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. FrankrijkVakantieland.nl houdt voor jou dagelijks de aanbiedingen en korting op vakanties naar Frankrijk in de gaten van de beste reisaanbieders. Beklijk de aanbiedingen »


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie