Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Kleinschalig en sfeervol hotel Entre nous (Ardennen)

klinschalig sfeervol hotel Noord-FrankrijkOns kleinschalige hotel Entre nous in Rozoy-sur-Serre ligt in het hart van de Franse Ardennen. Dit is een door het massatoerisme nog niet ontdekte streek in Noord Frankrijk en een waar paradijs om te wandelen, fietsen, toeren met de motor of om te genieten van de rust in de prachtige omgeving van ons hotel èn restaurant.

Onze hotelkamers zijn kleurrijk en sfeervol vormgegeven, met goede bedden en antieke accesoires. Het ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen en bestaat uit lekker vers brood en croissants van de beste bakker uit de regio.

We hebben volop wandel- en fietsroutes voor u beschikbaar zodat u in alle rust de streek kan verkennen. Na een dag van inspanning kunt u 's-avonds genieten van heerlijke maaltijden in ons intieme restaurant en in zomermaanden op ons mooie terras.

Wij kijken er naar uit om u persoonlijk te verwelkomen en uw verblijf tot een succes te maken!

INFO & PRIJZEN

Waar vindt u dit sfeervolle, kleinschalige, hotel in Noord-Frankrijk?

Adres: Hotel Entre nous, 62 Place de l´Europe, 02360 Rozoy-sur-Serre
Regio: Aisne :: Departement: Picardie
Eigenaren: Monique en Jan de Krey

Telefoon: +33323971367
Inlichtingen:
www.entrenous-rozoy.fr

Kamers vanaf € 40,00 per kamer inclusief ontbijt. Raadpleeg de website voor meer informatie.

wifiniet rokentable d'hôteshuisdieren OK

Hotel Entre nous is een nieuw en sfeervol klein hotel met restaurant in Noord-Frankrijk.

comfortabele en gezellige kamers

Het hotel heeft 10 kamers die allemaal op de eerste verdieping liggen. De kamers zijn sfeervol ingericht en elke kamer heeft zijn eigen uitstraling. Sommige kamers hebben eigen sanitair en voor de overige kamers is er prima sanitair op de etage met de kamers aanwezig.

Bijzonderheden:

Waarom overnachten in het sfeervolle hotel Entre Nous in Noord-Frankrijk?

sfeervol hotel Noord-Frankrijk

Entre nous is allereerst een heerlijk en sfeervol hotel met een restaurant waar je elke ochtend kunt ontbijten met supervers brood en croissants van de beste bakker in de omgeving, die overigens om de hoek zit. De prijs van dit ontbijt is in de lage kamerprijzen inbegrepen!

In het restaurant kun je, behalve op zondag en maandagavond, de gehele week genieten van een wisselend dagmenu en mooie 3 gangen menu's die elke maand aan het seizoen worden aangepast. Het zal je dus in dit sfeervolle hotel aan niets ontbreken.

Ook de ligging van het hotel is ideaal om dit mooie stukje Frankrijk in de uitlopers van de Ardennen, en net over de Belgische grens, te ontdekken. De mooie stad Charleville-Mézières ligt op maar 52 km. Het vestingstadje Rocroi zijn ook binnen een uur te bereiken en een uitstapje naar de prachtige stad Reims is maar een 3 kwartier rijden.

De directe omgeving in dit deel van de Ardennen biedt echter heel veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. In het hotel zijn voldoende wandel- en fietsroutes van de omgeving beschikbaar. Ook voor motorrijders is dit hotel een mooie uitvalsbasis voor toertochten door de Ardennen, Champagne-Ardenne en Picardie.

Arrangementen in Noord-Frankrijk

Ontbreekt het een keer aan inspiratie? Dan helpen de vriendelijke eigenaren je graag met een leuk arrangement zoals Chef voor één dag, een wandel- en/of fietsarrangement of het arrangement Ontdek de regio! Klik voor meer informatie over de arrangementen

Sfeervol hotel Noord-FrankrijkHet kleinschalige karakter van dit nieuwe hotel (open vanaf 25 maart 2013) zal een verblijf in Noord-Frankrijk onvergetelijk maken en het is tevens een prima plek om kennis te maken met de talloze mogelijkheden om in de omgeving te wandelen, te fietsen of lekker te genieten!

U bent van harte welkom in Entre nous bij Monique en Jan

INFO & PRIJZEN
Ook interesse in zo'n mooie pagina op Frankrijkvakantieland.nl voor uw gîte of chambre d'hôte? Vraag nu onze informatie aan

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepalen is opgewekt.