Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Kras autovakanties, busreizen, rondreizen, fiets- en wandelvakanties

Kras Autovakanties FrankrijkKras bestaat als reisorganisatie al ruim 90 jaar! Kras was als één van de eerste Nederlandse reisorganisaties actief met verkoop van autovakanties en busreizen via het internet.

Inmiddels is Kras een heel belangrijke partij voor vakanties naar Frankrijk.

De vakanties via deze reisorganisatie kunnen met eigen vervoer worden geboekt maar er zijn ook mooie busreizen die inclusief reisleiding voor een ontspannen maar heel leuke vakantie zorgen.

Vooral de fiets-busreizen zijn aantrekkelijk. Wij hebben eens een reisgezelschap met chauffeur ontmoet in de Bourgogne waar de chauffeur trots zijn bus en aanganger met fietsen toonde.

Naast mooie fietsvakanties in Frankrijk biedt Kras ook gevarieerde autovakanties naar Frankrijk.

Wat Kras vooral bijzonder maakt zijn de Busreizen inclusief deskundige reisleiding maar er zijn ook mooie rondreizen die je met de eigen auto kunt maken. Tips van TUI


Klik hier voor aanbiedingen en de Kras vakanties naar Frankrijk

Kras Autovakanties, busreizen, stedentrips Frankrijk

Kras vakanties Frankrijk

Het aanbod autovakanties naar Frankrijk van Kras is niet zo uitgebreid als bij andere reisorganisaties maar er zitten wel veel leuke en bijzondere reizen bij.

Naast stedentrips zoals Parijs èn Disneyland vind je bij Kras in de meeste regio's wel een aantal mooie autovakanties.

Op het gebied van busreizen is Kras een expert. Het aanbod met georganiseerde busreizen is gevarieerd. De busreizen van Kras kenmerken zich door een deskundige reisleiding en bij meerdaagse reizen een aantrekkelijk dagprogramma.

Overnachting met de Kras busexcursies zijn meestal in leuke en gezellige Franse hotels.

Kras Fietsvakanties in Frankrijk (eigen auto of luxe fietsbus)

Kras heeft een heel mooie aanbod met fietsvakanties in Frankrijk

Kras Fietsreizen FrankrijkVoor de fietsvakanties in Frankrijk kun je kiezen uit eigen vervoer of compleet verzorgde fietsbusreizen.

Wij hebben in de Bourgogne een keer een gezelschap getroffen die allemaal zeer enthousiast waren, vooral over de kwaliteit van het materiaa, de afwisseling èn de erbaren chauffeur en reisleider!

Als je kiest voor een fietsreis met een luxe touringcar dan maak je gebruik van speciale Gazelle fietsen met 27 versnellingen. Elk seizoen schaft Kras nieuwe fietsen aan.

Tijdens een Kras-fietsreis heeft elke deelnemer zijn eigen fiets die in een speciale aanhanger achter de bus zit. Elke dag kun je de fiets gebruiken die op speciaal op jou wordt afgesteld!

De fietsreizen van Kras zijn geschikt voor recreatieve fietsers.

Bij elke reis staat met zogenaamde krasjes de moeilijkheidsgraad aangegeven. Elke dag wordt er een andere route gefietst en daar wordt je dan door de bus naar toe gebracht.

De fiets met bus of eigen auto hebben bestemmingen in heel Frankrijk zoals de Bourgogne, Loire, Normandië, Elzas, Provence, Languedoc (Camargue, Nîmes, Avignon) en de Atlantische kust.

Meer tips en bijzondere vakanties van TUITip: fiets- en wandelvakanties in Frankrijk van Kras

Kras Singlereizen Frankrijk

Hier vind je enkele reizen die speciaal zijn afgestemd op singles. Het zijn busreizen waarbij je een actieve vakantie boekt. De duur is over het algemeen 7 dagen en zijn inclusief ontbijt en diner en een dagprogramma dat elke dag weer anders is.

Bekijk hier de singlereizen naar Frankrijk

Wat vinden wij van Kras?

Betrouwbare reisorganisatie

Het feit dat Kras al 90 jaar bestaat is misschien wel het beste bewijs van de kwaliteit.

Naast het ruime aanbod autovakanties zijn vooral de wandel- en fietsvakanties in trek. Vaak worden deze ook met een bus gemaakt. Er is dan altijd een deskundige reisleider aanwezig. Kras rijdt met hoogwaardige bussen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen en vallen onder het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Verder is de touroperator aangesloten bij de ANVR en de SGR zodat je geboekte reis veilig vooraf geboekt kan worden.

Een makkelijke website

De website van Kras blinkt uit door de eenvoud.

Ondanks het enorme aanbod met vakanties en verschillende soorten reizen vind je heel snel je weg naar de juiste reis. Heel handig vonden wij de opties om reisbeschrijvingen te delen, af te drukken of als pdf bestand op te slaan. Erg slim en vooral fijn als je met familie of vrienden op pad wilt gaan!

Via de handige thema's autovakantie, stedentrips, rondreizen, busreizen, fietsen/wandelen en Disneyland Paris kun je direct kiezen voor Frankrijk. Binnen 5 klikken kun je dan een reis zoeken, boeken en betalen via iDeal of gewoon zelf overboeken via bank of internetbankieren. Het is zelfs mogelijk om iemand anders de betaling te laten doen. Een handige optie als je met een groep op vakantie gaat of bijvoorbeeld opa en oma wilt laten betalen :-)

Tevreden klanten

Kras heeft een grote schare tevreden klanten. Ons is bekend dat bijvoorbeeld de fietsbusreizen, wandelreizen maar ook langlaufvakanties naar de wintersport veel vaste klanten kent die jaar in jaar uit voor Kras kiezen! Een goede reden dus om een vakantie naar Frankrijk via Kras te boeken!


 

Kras Frankrijk

KRAS vakanties en busreizen naar Frankrijk

 

© afbeeldeeldingen en logo's eRCeeMedia - Kras

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie