Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Unieke lezersaanbieding Autorondreis dwars door de Elzas

Lezersaanbieding: autorondreis dwars door de Elzas v.a € 297 p.p + 50 euro retour!

Dit is een unieke aanbieding om de Elzas en Lotharingen te ontdekken die nergens anders is te boeken en speciaal voor FrankrijkVakantieland is samengesteld.

Samen met Kras en FrankrijkBinnendoor.nl heeft FrankrijkVakantieland een speciale rondreis door de Elzas en Lotharingen samengesteld die alleen via ons bij KRAS is te boeken. Deze prachtige rondreis start in de mooie stad Metz, daarna rij je richting Straatsburg om vervolgens door mooie wijnstreken van de Elzas naar Eguisheim te rijden. Dit schilderachtige dorp ligt vlakbij het bijzondere Colmar en is een mooie uitvalsbasis om de Elzas en de Vogezen te ontdekken.

Als je deze rondreis bij KRAS boekt krijg je van ons ook nog eens € 50 retour op je bankrekening. (lees hier de voorwaarden voor deze extra actie)

Meer informatie en prijzen »

Unieke Autorondreis Elzas, Metz en Straatsburg, speciale lezersreis alleen voor de bezoekers en lezers van FrankrijkVakantieland en FrankrijkBinnendoor.nl!

Unieke autorondreis Elzas

Ik heb speciaal voor de lezers van FrankrijkVakantieland en FrankrijkBinnendoor.nl door KRAS de unieke autorondreis Dwars door de Elzas laten samenstellen. Deze rondreis komt grotendeels overeen met het eBook eBook Le Grand Est! van Ruud Couwenhoven. Als je deze rondreis boekt krijg je van dit bijzondere eBook boordevol tips helemaal gratis. Je kunt dus al gelijk gaan voorgenieten van de mooie roadtrip die je gaat maken,

Deze unieke autorondreis dwars door de Elzas en Lotharingen kan geboekt worden tot en met oktober 2019. Met deze prachtige rondreis ben je ook nog eens heel flexibel want je kunt kiezen uit 7 of 10 dagen. In juli en augustus zijn zelfs 13 of 16 dagen mogelijk en kun je op elke dag van de week beginnen. Zo kun je er dit jaar een bijzondere zomervakantie van maken!

Ik wens je alvast veel plezier in Metz, Straatsburg, Colmar en de prachtige Elzas!

Wat maakt de rondreis dwars door de Elzas zo bijzonder?

Je bepaalt voor een groot deel zelf hoe lang je ergens wilt blijven door de duur van de rondreis te kiezen. Bij de 10-daagse rondreis blijf je bijvoorbeeld 3 nachten in Metz, Straatsburg en Eguisheim. In de zomermaanden kun je in principe elke dag vertrekken en zijn ook 13 en 16 dagen mogelijk.

Meer informatie en boeken »

Ontdek het mooiste van de Elzas met deze bijzondere rondreis.

Ontdek de Elzas met deze unieke rondreis

Wij zijn er trots op dat de specialisten van KRAS deze bijzondere rondreis speciaal voor onze lezers hebben samengesteld.

Je vindt deze reis dan ook niet bij de gangbare rondreizen op de website van KRAS of elders op het internet. De reis is alleen te boeken via de knoppen op deze pagina. Je komt direct bij alle informatie, de prijzen en bijzonderheden over de hotels.

*) In het eBook Le Grand Est van Ruud Couwenhoven beschrijft hij zijn ervaringen in Metz, een autorit binnendoor naar de Elzas over de Col de Bonhomme en zijn verblijf bij Colmar en Riquewihr. Verder staan zijn belevenissen in de Vogezen beschreven en een bijzonder wandeltrip in de Franse Ardennen. Dit uniek eBook krijg je gratis als je deze reis boekt. Het is sinds februari 2018 één van de populairste ebooks op FrankrijkBinnendoor

Hoe boek je deze uniek rondreis dwars door de Elzas?

Deze autorondreis Dwars door de Elzas is speciaal samengesteld voor de lezers van FrankrijkVakantieland en FrankrijkBinnendoor.nl en boek je via de website van KRAS. Je krijgt via KRAS alle informatie over de hotels en meer bijzonderheden over de reis. Je betaling verloopt ook gewoon via de website van KRAS. De boeking maak je snel in orde via onderstaande knop:

Autorondreis Elzas nu boeken »

Hoe ontvang je de extra retourbonus van 50 euro?

Zodra je de boeking hebt gemaakt stuur je de bevestiging van de boeking bij KRAS naar ons speciale email adres. De exacte voorwaarden van deze extra actie èn het emailadres om de bevestiging naar toe te sturen vind je hier.

Hoe krijg ik het gratis eBook Le Grand Est?

Zodra wij je bevestiging hebben ontvangen en de boeking bij KRAS is goedgekeurd ontvang je een email met een link om het eBook gratis te downloaden.

Als je de autorondreis Dwars door de Elzas vlak voor vertrek boekt moet je er rekening mee houden dat het enkele dagen kan duren voor je de email met de downloadlink hebt ontvangen. Er wordt naar gestreefd om dit op werkdagen direct te verwerken. Inclusief een weekend kan het maximaal 4 dagen duren voor je de bevestiging hebt ontvangen.

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.