Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Stedentrip Parijs met Oad

Denk je aan Frankrijk, dan denk je ook meteen aan Parijs.

Met een stedentrip van Oad ontdek je op een ontspannende manier de beroemde plekken van Parijs. Je kunt bij deze reisaanbieder kiezen voor aantrekkelijk geprijsde reizen met een bus of de auto.

Er zijn vele bezienswaardigheden in Parijs, waarvan je de meeste vast wel kent en die je met een stedentrip naar Parijs met Oad zelf kunt gaan zien zoals:

Aanbiedingen Oad Parijs »»

Kiezen voor de bus of de auto naar Parijs?

We hoeven je waarschijnlijk niet meer te overtuigen dat een stedentrip naar Parijs geweldig is.

De enige keuze is die jij moet maken, is of je graag met eigen auto naar Parijs rijdt of dat een busreis naar Parijs voor jou ideaal is. Bij Oad kun je beide boeken.

Bij de busreizen zijn veel excursies al inbegrepen en is alles dus al voor je geregeld. Op de website van Oad kun je de reisprogramma’s lezen.

Tip: ben je in Parijs? Ga dan naar de Tour Montparnasse. De hoogste wolkenkrabber van Parijs, goed voor prachtig uitzicht! en de enige plek waar je de Eiffeltoren van grote hoogte kunt zien. Je gaat omhoog met een supersnelle lift. Een ervaring op zich!

We raden je aan je stedentrip naar Parijs goed te plannen, zodat je zeker weet dat je alles ziet wat je wilt zien. Met het eBook Parijs ontdek je naast alle bekende plekken ook bijzondere en onbekende plekjes in Parijs.

Parijs arrangementen »»

Oad, een begrip als het om busreizen gaat.

Busreizen Parijs met Oad

Oad is een begrip als het om busvakanties naar Frankrijk gaat.

De busreizen naar Parijs en Disneyland Paris zijn erg populair. Met een Oad bus naar Parijs is een relaxte manier om Parijs te ontdekken. Zeker als je er voor het eerst naar toe gaat is dit een aanrader. En nog steeds is dit een reis die veel gemaakt wordt. Het aanbod is inmiddels wel een heel stuk uitgebreid.

Tegenwoordig vindt je bij Oad veel bus-excursiereizen door heel Frankrijk waarbij je kunt kiezen uit

Bij Oad vind je ongetwijfeld iets dat bij je wensen past. In elk geval zijn wij van mening dat het aanbod in Frankrijk en Parijs in het bijzonder groot en aantrekkelijk is.

Bekijk aanbiedingen Oad »»

Parijs met Oad

Oad is aangesloten bij: ANVR, SGR, Calamiteitenfons, SKTB

Je geboekte vakantie is dus in goede handen en de (aan)betaling van je reissom is gegarandeerd. De busreizen worden uitgevoerd onder de strenge normen van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

© foto's eRCeeMedia en Oad
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.