Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Pierre et Vacances Park Cap Esterel bij Saint-Raphaël is een topbestemming aan de Middellandse Zee! Lees meer...
Vakantiepark Park Cap Esterel Saint-Raphaël Actuele aanbiedingen en korting Park Cap Esterel

Aanrader bij St.Raphaël: Pierre et Vacances Park Cap Esterel

Park Cap Esterel van Pierre et Vacances ligt bij het gezellige St.Raphaël aan de Middellandse Zee Het park ligt in Zuid-Frankrijk bij het gezellige St.Raphaël. Het centrum van het vakantiepark biedt uitzicht over de baai van Agay waar het dus vlakbij ligt. De mooie baai is daardoor makkelijk lopend te bereiken vanaf het park.

Pierre et Vacances  Park Cap Esterel ligt aan de voet van het Massif de l'Estérel vlakbij Saint-Raphaël. Natuurliefhebbers kunnen er genieten van wandel- en mountainbiketochten in de omgeving. Op de Middellandse Zee kunnen kunnen ook tal van watersporten worden beoefend en je kunt er natuurlijk naar het strand en zwemmen.

Het vakantiepark Pierre et Vacances  Park Cap Estere ligt op circa 32 kilometer van Cannes. Hier kun je de luxe promenade La Croisette bezoeken. Er liggen prachtige jachten aangemeerd en je loopt er de kans een beroemdheid tegen het lijf te lopen. Dus wellicht een goed idee voor een mooie dagtrip. Neem dan de kustweg zodat je onderweg ook nog eens kunt genieten van fraaie uitzichten over de azuurblauwe Middellandse Zee.

Korting en aanbiedingen Pierre et Vacances Park Cap Esterel

Park Cap Esterel is een aantrekkelijk vakantiepark van Pierre et Vacances bij St. Raphaël.

Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen waardoor je gebruik kunt maken van Last minute korting tot 30% of vroegboekkorting tot 20%. Soms is de korting voor Park Cap Esterel zelfs nog hoger.

Bekijk de actuele aanbiedingen »

De accommodaties in Park Cap Esterel

Park Cap Esterel Côte-d-Azur

Er zijn accommodaties op verschillende luxeniveaus en voor een variërend aantal personen aanwezig.

Van studio voor vier personen tot drie-slaapkamerappartement voor negen personen. In Park Cap Esterel kun je bovendien kiezen voor drie comfortniveaus, van standaard-eco tot superieur:

  • Het standaard-eco comfortniveau omvat geheel uitgeruste accommodaties.
  • Vakantiehuizen met het standaard comfortniveau zijn tevens geheel uitgerust en bieden een hoog comfort. Met moderne inrichting.
  • Het superieur comfortniveau verzekerd je van een vakantieverblijf op een van de beste plekken in het park. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust en de bedden al opgemaakt voor aankomst.

Alle vakantieverblijven in het park zijn voorzien van vaatwasser en koffiezetapparaat. Ook bevindt zich een broodrooster in de keuken. De accommodaties zijn voorzien televisie met nationale zenders in de woonkamer en een bad in de badkamer. Het gebruik van WIFI is gratis in het park.

De verschillende type vakantiehuizen en appartementen bekijk je het best op de website van Pierre et Vacances Park Cap Esterel.

Faciliteiten binnen het park

Activiteiten Park Cap Esterel

Het vakantiepark is ruim voorzien van faciliteiten. De belangrijkste voorzieningen waar je binnen het park gebruik van kunt maken zijn:

  • Clubformule: Hiermee kunnen kinderen van 3 tot 17 jaar gebruikmaken van alle clubs in het park. Er worden activiteiten voor verschillende leeftijden georganiseerd.
  • Zwembad: Er zijn diverse zwembaden met wateractiviteiten en twee kinderbaden in het park. Je kunt onder andere gebruikmaken van bubbelbaden. Een van de zwembaden is voorzien van onder andere waterstralen en golfslag. Ook zijn er glijbanen en een duikbad in het park.
  • Entertainment: Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals fitnesslessen en sportieve toernooien. ’s Avonds kun je tijdens schoolvakanties genieten van voorstellingen en dansavonden.
  • Golf: Het park heeft een 9-holes golfbaan en een minigolfbaan. Er worden ook cursussen golf gegeven.
  • Andere activiteiten: Je kunt onder andere paardrijden en boogschieten in het vakantiepark. Er zijn speelterreinen voor de kinderen. Daarnaast kun je diverse sporten zoals basketball en strandvolleybal beoefenen tijdens je vakantie.
  • Eten en drinken: Restaurant Grand Bleu ligt aan het centrale zwembad. In het midden van het park kun je genieten van de traditionele keuken. Er worden naast het à la carte menu diverse themabuffets verzorgd en er is een speciaal kindermenu.

Bekijk prijzen

Vakantiepark Park Cap Esterel Saint-Raphaël

Lees ook onze andere tips over de Pierre et Vacance Vakantieparken en resorts in Frankrijk zoals de fraaie lastminute met korting tot 30% of de populairste vakantieparken van Pierre et Vacances in Frankrijk