Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Ben je op zoek naar dé bestemming voor gezinnen en zonliefhebbers in de Vendée? Dan is RCN Camping La Ferme du Latois een goed idee. Lees verder...

RCN Camping La Ferme du Latois is een zonnige camping aan zee

RCN Camping La Ferme du Latois ligt bij Coëx in de regio Vendeé. De Atlantische Oceaan is vlakbij.

Deze camping ligt in het departement Vendée dicht bij het plaatsje Coëx en de zee. Het gebied ontvangt het hoogste percentage zonneschijn van de West-Franse Atlantische Oceaankust. Als dat je niet overhaalt zijn er nog een aantal andere belangrijke redenen om je vakantie hier te boeken:

Stacaravans en tenten RCN Camping Vendée

RCN Camping La Ferme du Latois bevindt zich op het terrein van een voormalige boerderij. 

Op deze camping kun je verschillende type stacaravans en glampinglodges huren die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Bovendien wordt er goed rekening gehouden met mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Zo zijn de algemene toiletten deels aangepast voor mindervaliden. Dat geldt ook voor de douchegelegenheden.

Naast de verschillende luxe stacaravans kun je ook ingerichte safaritenten boeken en de bijzondere Cocoon Sweet Crevette. Dat is een bijzondere en trendy tent met een kooktoestel, koelkast en magnetron

Er zijn ook reguliere en ‘Comfort’-kampeerplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. 

Om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken vind je op het kampeerterrein talloze faciliteiten. Je kan bijvoorbeeld een koelkast huren voor op je kampeerplaats. Veel accommodatietypes hebben een eigen parkeergelegenheid. Bovendien zijn huisdieren toegestaan.

Bekijk de actuele aanbiedingen

Voorzieningen op RCN Camping La Ferme du Latois

Verdere voorzieningen op RCN Camping La Ferme du Latois zijn:

Daarnaast beschikt de camping over:

Prijzen & Beschikbaarheid

Campingactiviteiten en dagjes uit

Verveling ligt op RCN Camping La Ferme du Latois nooit op de loer. De camping organiseert in de weekenden en vakanties namelijk allerlei leuke activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken met:

Wie op het terrein niet genoeg ontspanning vindt kan in de directe omgeving nog talloze andere dingen doen. Bezoek bijvoorbeeld de manege Haras de la Vendée voor een spectaculaire paardenshow. Voor sportieve ouders en kinderen is het survivalparcours Le Grand Défi bij Saint-Julien-des-Landes een echte aanrader. Dit klim- en paintballpark ligt bovendien vlak bij de camping.

Meer avontuur wacht je in het populaire attractiepark Puy Du Fou bij Les Epesses. De lokale geschiedenis komt hier op een realistische manier tot leven middels een groot aantal historische shows en opvoeringen.

Op het programma staan onder andere de Vikingperiode en het tijdperk van de musketiers. Ook zijn er voorstellingen met valken en gieren. Heel spannend voor kinderen!

Eilandliefhebbers kunnen uitstapjes maken naar Noirmoutier en Yeu. Noirmoutier is bij eb verbonden met het vasteland en is geliefd om zijn bloemenpracht en vissershuisjes. Het wandel- en fietseiland L'Île-d'Yeu met zijn woeste kust staat daarentegen bekend om zijn hunebedden en het kasteel van Connétable de Clisson.

Natuurlijk kun je in de omgeving ook diverse sportieve dagjes uit plannen. Zowel volwassenen als kinderen komen hier aan hun trekken. Dicht bij de camping vind je bijvoorbeeld een golfbaan. Ook zijn er mogelijkheden om te zeilen en is er een kartbaan in de buurt.

 

Waar liggen de campings van RCN in Frankrijk?

Wij hebben een handige kaart gemaakt waardoor je snel de mooie campings van RCN in Frankrijk kunt vinden. Als je op het icoontje van een camping klikt open een venster met een foto en een korte tekst. Klik dan op de link die je ziet en je komt alles te weten over de gekozen camping.