Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

RCN Camping Port l'Epine is de perfecte bestemming voor waterliefhebbers. Deze camping in Bretagne ligt bij Trélévern aan zee en er zijn zelfs plaatsen met zeezicht. Lees verder...

RCN Camping Port l'Epine bij Trélévern in Bretagne

RCN Camping Port l'Epine bij Trélévern in Bretagne

RCN Camping Port l'Epine is te vinden aan de Bretonse noordkust op een in zee uitstekende landtong. Je viert je vakantie hier op korte afstand van de Atlantische Oceaan op een van de mooiste Franse campings. Het dankt zijn populariteit aan:

Het campingterrein ligt in het uitgestrekte Bretagne in een regio met kiezel- en zandstranden en unieke roze rotskusten. Een vakantie hier is vooral geschikt voor liefhebbers van natuur en historie. Het milde zeeklimaat aan de 1.700 kilometer lange kustlijn zorgt er voor dat er geen zinderend hete zomers voorkomen.

Ideaal dus om tijdens je verblijf op RCN Camping Port l'Epine actief te zijn of voor een vakantie met (kleine) kinderen. En het ruime aanbod van facilieiten en services maakt een verblijf in Bretagne nog leuker:

Meer informatie vind je hier.

Ruime keus accommodaties

Je hebt op RCN Camping Port l'Epine de keuze uit staanplaatsen aan zee en met uitzicht op zee. Daarnaast zijn er verder van de oceaan gelegen plekken om je tent op te zetten. Campers kunnen op speciaal daarvoor aangewezen plaatsen worden neergezet.

Daarnaast is het mogelijk om een mobile home of chalet op het terrein te boeken. Deze hebben luxe en minder luxe inrichtingen. Terrasverwarming is echter overal aanwezig. Naast kant-en-klare bungalowtenten omvat het aanbod onder meer:

Er zijn op RCN Camping Port l'Epine ook mooie staanplaatsen voor wie met een eigen tent, caravan of camper komt. De kampeerplaatsen hebben een ruime opzet van gemiddeld 100 vierkante meter. Groene hagen zorgen voor de nodige privacy tussen de percelen en elke plaats heeft een aansluiting voor elektra

Prijzen & Beschikbaarheid

Activiteiten en omgeving RCN Camping Port l'Epine

Tijdens de weekenden en in de mei- en zomervakanties worden op de camping allerlei evenementen georganiseerd. Deze richten zich met name op kinderen tot 12 jaar. Een Nederlandstalig recreatieteam heeft de leiding over de kinderactiviteiten dus je hoeft niet bang te zijn voor een taalprobleem.

Een populair onderdeel op het kinderprogramma is de ontdekkingstocht met Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Daarnaast kunnen kinderen binnen of buiten dansen tijdens de Fun2Dance-activiteit en zijn er schmink- en knutselmiddagen.

Ook wanneer het recreatieteam niet actief is, vinden de jongste campinggasten genoeg vermaak. Het kampeerterrein beschikt onder andere over een verwarmd peuterbad van 15 vierkante meter en een kinderspeelplaats. Kinderen zijn ook altijd dol op de trampolines en andere speeltoestellen.

Je leest alles over deze mooie camping in Bretagne op de website van RCN

Waar liggen de campings van RCN in Frankrijk?

Wij hebben een handige kaart gemaakt waardoor je snel de mooie campings van RCN in Frankrijk kunt vinden. Als je op het icoontje van een camping klikt open een venster met een foto en een korte tekst. Klik dan op de link die je ziet en je komt alles te weten over de gekozen camping.

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.