Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Autorondreizen Frankrijk met specialist Rebel Travel

Autorondreizen Frankrijk met Rebel travelRebel Travel is specialis in rondreizen met de auto door Frankrijk.

Rebel Travel maakt deel uit van Vacanceselect en de rondreizen met de auto worden door klanten hoog gewaardeerd.

Dat is niet verwonderlijk want Rebel Travel is al vele jaren een specialist als het om autorondreizen gaat.

Je kunt met Rebel Travel autorondreizen maken in:

Tips van TUIOok in Frankrijk heeft Rebel Travel een prachtig aanbod met autorondreizen. Je maakt ze met je eigen auto maar je kunt ook een kant en klare Fly & Drive boeken.

De mooie rondreizen in Frankrijk van Rebel Travel

Wij telden ruim 25 prachtige autorondreizen door Frankrijk en hieronder staat alvast een selectie uit de vele mogelijkheden.

De rondreizen van Rebel Travel variëren van een verblijf in comfortabele en authentieke hotels tot overnachten in luxe hotels. Maar ook een mooi wijnreis door het noorden van Frankrijk of een schitterende rondreis van Annecy door de Alpen naar de Côte d'Azur behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn verder een aantal leuke combinatie rondreizen in de grensgebieden met België, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland.

Wij hebben hieronder een paar suggesties voor rondreizen op een rij gezet. Deze zouden wij zelf stuk voor stuk willen rijden omdat deze heel dicht ons concept van Frankrijk Binnendoor benaderen. Meer tips en bijzondere vakanties van TUI

10-daagse wijnreis Champagne, Bourgogne, Elzas:

Rondreis Noord FrankrijkDrie totaal verschillende, fameuze wijnstreken van Frankrijk.

Champagne, koningin der mousserende wijnen, Bourgogne, smaakmaker der wijnen en de Elzas, de componist van de Pinot Noir en Pinot Gris wijnen. Je verblijft in 2 persoons kamers.

Dit is werkelijke een unieke rondreis door de Champagne, Bourgogne en de Elzas.

10-daagse rondreis Normandië, Bretagne, Atlantische kust

rondreis Franse kustEen mooie nieuwe rondreis die je in 3 prachtige regio's brengt.

Ontdek het mooiste van Normandië, Bretagne en de Atlantische kust van de Loirestreek.

Je verblijft in leuke comfortabele hotels en reist op je gemak langs de fraaie kust van Frankrijk en ontmoet het goede van het Franse leven! Een aanrader om de fraaie kust in dit deel van Frankrijk te ontdekken!

7 daagse rondreis Normandië

rondreis Normandie, VendéeIn 7 dagen ontdek je de mooie kust bi Honfleur, Trouville en Deauville, maar ook de cider- en calvadosroute die langs rustige wegen door het prachtige landschap voert.

Even langs Caen en dan richting de Mont-Saint-Michel. Verder door de fraaie streek van Suisse Normandië langs pittoreske dorpjes en een mooi landschap. Tenslotte nog een bezoek aan de mooie stad Alençon

12 dagen Haute Savoie, Provence en Côte d' Azur:

rondreis Haute Savoie, Provence en Côte d' AzurDe allernieuwste rondreis door de meest bezochte Franse vakantiestreken.

Het glasheldere en zuivere water van Lac d’Annecy, de geurende lavendelvelden van de Provence en Mediterranee aan de Côte d’ Azur, waar goudgele stranden de binding vormen tussen mondaine steden en authentieke dorpjes.

Rondreizen naar de Franse Vogezen en Elzas:

rondreizen Vogezen en ElzasVogezen en Elzas, onlosmakelijk verbonden, toch van elkaar gescheiden op de landkaart.

De Vogezen, ‘n aaneenschakeling van puur natuurlijke vormen, rijkbeboste parken en landerijen. De Elzas, een compositie van langgerekte bergketens, met zonnige hellingen, glooiende dalen en uitgestrekte wijngaarden. Rebel Travel heeft een paar Tips van TUImooie rondreizen naar dit gebiedRebel TravelMeer over Rebel Travel

Rebel Travel is lid van de ANVR en SGR dus je boekt altijd veilig! Rebel Travel valt ook regelmatig in de prijzen zoals een eervolle prijs als beste reisorganisatie autorondreizen.

Naast de complete rondreizen van Rebel Travel kun je ook een rondreis à la Carte samenstellen.

Rondreizen op maat gemaakt

Het mooie van een rondreis met Rebel Travel is dat je heel simpel kunt uitbreiden en aanpassen zodat je echt je persoonlijke rondreis kunt maken.

Je ontvangt veel aanvullende informatie zodat je mooie excursies kunt maken en uniek is de Rebel Travel Route Master die je voor vertrek ontvangt. Hierin staan de gedetailleerde reisroutes en heel veel tips!

Dit is een unieke service waarmee je alle hotels in de reisprogramma's afzonderlijk of in combinatie kunt boeken. Je kunt dus voorafgaand of na afloop van je rondreis extra dagen bij boeken.

Verder kun je zelf bepalen wanneer je vakantie begint. Je bent dus niet gebonden aan vaste aankomst- en vertrekdagen. Wel zo handig om drukte in de vakantiepiek te vermijden.

Wij zijn van mening dat je met een rondreis via Rebel Travel Aanbiedingen per vakantiegebiedheel goed Frankrijk kunt ontdekken zoals wij dat al ruim 25 jaar doen: Frankrijk Binnendoor!


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie