Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Wil jij wel eens iets anders tijdens je vakantie in Frankrijk? Maar heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien of spannende bergwegen? Duizenden mensen ontdekten Frankrijk al met mooie roadtrips.

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven helpt je om dit 'andere Frankrijk' te ontdekken aan de hand van een dag voor dag beschreven rondreis dwars door dit prachtige land.

IN DIT BOEK
LEES JE OOK OVER

  • de leukste markten en brocantes van Frankrijk;
  • tips van Ruud en locals voor bijzondere ontdekkingen;
  • wandelingen en fietstochten;
  • hoe je gratis kunt overnachten door tolwegen te vermijden;
  • experttips over lekker eten, overnachten, cultuur en historie;
  • wijnproeven en hoe je een afspraak maakt bij een wijnboer;
  • wat dé antwoorden zijn op veelgestelde 'Frankrijkvragen'.

Ruud Couwenhoven had een 3 voor zijn eindexamen Frans. Toch reist hij al sinds 1986 door Frankrijk. Jaarlijks lezen ruim 1,5 miljoen mensen zijn reisverhalen, ebooks en luisteren naar de podcasts op zijn websites. 

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk kost € 22,50 en is er in een luxe uitvoering met een stevige rug en flexibele kaft zodat het tegen jouw reis door Frankrijk bestand is. Het boek is 24 cm hoog en 17 cm breed. De dikte is 2,5 cm en het en past door de brievenbus.Te bestellen via Frankrijk Binnendoor of in de boekhandel in Nederland, Vlaanderen en online boekwinkels zoals Bol.com en Bookspot. Tijdelijk exclusief ook als bundel met e-book en luisterboek.
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

ISBN NUMMER 9789083010601

BESTELLEN »

Op de speciale website over dit boek vind je nog veel meer informatie over de complete inhoud van alle hoofdstukken en de unieke interviews met vier experts Andy Arnts, Stan Beurskens, Francis Chanteloup en Michel Leijen.

Op de website van het boek kun je ook een exclusieve bundel van boek + e-book + luisterboek kopen die nergens anders verkrijgbaar is.

"Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien." - Aartjan van Erkel (bestseller auteur / copywriter) -

Reacties van experts uit de boeken- en reiswereld

Reisgidsen, reisboeken en leuke verhalen over Frankrijk online bestellen!

Je kunt via onze website de leukste vakantieboeken in het enorme aanbod van Bol.com bestellen. Iets gevonden? De betaling regel je met Bol.com . De supersnelle service van Bol.com geldt ook voor onze samenwerking. Voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis (behalve zondag uiteraard).

Zet deze pagina bij je favorieten want natuurlijk zorgen wij er voor dat onze favoriete boeken over Frankrijk direct te zien zijn!

Onze favoriete reisboeken voor de vakantie in Frankrijk zijn:

Je kunt natuurlijk ook zelf naar een handige reisgids of een mooi boek zoeken

bestellingen vanaf € 20 worden gratis verzonden. Je hebt 30 dagen bedenktijd en kunt zo nodig gratis retourneren

Alle getoonde artikelen zijn direct te bestellen. Betaling en aflevering verloopt via Bol.com
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.