Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Handige tips voor wandelingen, fietstochten en routes met de auto

Wandel- fiets- en autoroutes in FrankrijkIn Frankrijk hebben wij veel wandel- en fietstochten gemaakt. Maar ook de autoritten die wij tijdens onze reizen gemaakt hebben zijn door ons vastgelegd

.Op deze pagina staan de links naar de wandelingen en fietstochten maar ook de autoritten die wij hebben gemaakt om Frankrijk te ontdekken.

De wandelingen en fietstochten zijn over het algemeen niet erg lastig. Mocht het wel zo zijn dan is dit ook vermeld.

Met de auto hebben wij duizenden kilometers in Frankrijk afgelegd. Veel tochten hebben wij beschreven en met onderstaande links komt u direkt bij deze beschrijvingen. Het zijn routes in een mooie omgeving of een tocht naar een mooie bezienswaardigheid.

Camping, vakantiehuis of hotel boeken?

Heeft u liever toch vooraf een leuk vakantieadres vastgelegd? Dan vindt u op onze site genoeg tips voor een vakantiehuis of camping. Bent u op zoek naar een hotel voor onderweg? Kijk dan eens op onze hotelpagina. Via de tabs en informatie hieronder heb je alles om je eigen Frankrijk Binnendoor vakantie samen te stellen!

Rondreizen en autovakantiesTip! Actieve vakanties om te wandelen of te fietsen vind je bij Aktiva tours, Kras en SNP Natuurreizen (ANWB). Meer informatie vind je in onze Special over fietsvakanties in Frankrijk . Er zijn ook rondreizen naar de Elzas. Je leest er alles over in rondreizen in Frankrijk. En de beste vakantiehuizen vind je hier

Autotochten:

Fietstochten:

Wandelingen :

Aanbiedingen Luxe campings

Luxe campings en glamping

Luxe campings voor een onvergetelijke tijd in Frankrijk. Ideaal in de schoolvakanties met kinderen of juist buiten het hoogseizoen lekker genieten met z'n tweetjes? Nu met korting tot 30% en meer Bekijk de aanbiedingen »

Kleinschalige vakantieparken

Luxe vakantieparken, ook met privé zwembad

Een vakantiehuis met privé-zwembad op een vakantiepark kan dat? Jazeker, en de prijzen zullen je bijzonder meevallen. Zeker als je buiten het hoogseizoen kunt gaan of met vrienden of familie kunt delen. Bekijk de aanbiedingen »

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.