Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Handige tips voor wandelingen, fietstochten en routes met de auto

Wandel- fiets- en autoroutes in FrankrijkIn Frankrijk hebben wij veel wandel- en fietstochten gemaakt. Maar ook de autoritten die wij tijdens onze reizen gemaakt hebben zijn door ons vastgelegd

.Op deze pagina staan de links naar de wandelingen en fietstochten maar ook de autoritten die wij hebben gemaakt om Frankrijk te ontdekken.

De wandelingen en fietstochten zijn over het algemeen niet erg lastig. Mocht het wel zo zijn dan is dit ook vermeld.

Met de auto hebben wij duizenden kilometers in Frankrijk afgelegd. Veel tochten hebben wij beschreven en met onderstaande links komt u direkt bij deze beschrijvingen. Het zijn routes in een mooie omgeving of een tocht naar een mooie bezienswaardigheid.

Camping, vakantiehuis of hotel boeken?

Heeft u liever toch vooraf een leuk vakantieadres vastgelegd? Dan vindt u op onze site genoeg tips voor een vakantiehuis of camping. Bent u op zoek naar een hotel voor onderweg? Kijk dan eens op onze hotelpagina. Via de tabs en informatie hieronder heb je alles om je eigen Frankrijk Binnendoor vakantie samen te stellen!

Rondreizen en autovakantiesTip! Actieve vakanties om te wandelen of te fietsen vind je bij Aktiva tours, Kras en SNP Natuurreizen (ANWB). Meer informatie vind je in onze Special over fietsvakanties in Frankrijk . Er zijn ook rondreizen naar de Elzas. Je leest er alles over in rondreizen in Frankrijk. En de beste vakantiehuizen vind je hier

Autotochten:

Fietstochten:

Wandelingen :


Lezersaanbieding speciaal samengesteld voor Frankrijk Vakantieland

Autorondreis Dwars door de Elzas

autorondreis Elzas/Lotharingen

Met deze speciaal voor onze lezers samengestelde autorondreis Dwars door de Elzas verblijf je in Metz, Straatsburg en in Ingersheim vlakbij Colmar. Te boeken tot en met 24 oktober 2018.

Autorondreis bekijken »

7-Daagse fietsrondreis Kastelen Loire

fietsrondreis Kastelen Loire

Met deze unieke fietsvakantie bij de kastelen van de Loire ontdek je in 7 dagen het mooiste van het Loiredal. Inclusief bagagevervoer en verblijf in leuke hotels en overnachting in een kasteeltje. Aankomsten tot en met 14 oktober 2018.

Fietsrondreis bekijken »

Aparthotel Parijs. Korting meivakantie

Aparthotel Citadines Montmartre

Aparthotel Citadines Montmartre ligt in de gezellige wijk van Montmartre met een fantastisch dakterras. Kies uit een 2 of 4 persoons appartement en profiteer van extra korting in de meivakantie.

Aanbieding Parijs bekijken »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie