Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk voor elk seizoen

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Huur online ski's in Frankrijk tot 55% korting


Voorkom teleurstellingen met skihuur

Als je met de wintersport naar Frankrijk gaat en je moet ter plekke je ski's of snowboard huren dan ben je meestal veel tijd kwijt.

Je loopt ook het risico dat in drukke periodes het skimateriaal niet meer beschikbaar is dat je voorkeur geniet. Misschien is er zelfs niets meer in jouw maat of dat van je reisgenoten. Dat is natuurlijk super vervelend. Vaak zul je ook ontdekken dat in drukke periodes de huurprijs van skimateriaal hoog is.

Gelukkig is er tegenwoordig een slimme manier om in de meeste skiresorts vooraf al online de skihuur in Frankrijk te regelen. Daarvoor zijn wij al vele jaren als één van de eersten in Nederland officieel partner van Skiset.

Vooraf online ski's en snowboards huren in Frankrijk gaat via Skiset heel eenvoudig. In de meeste skidorpen in Frankrijk zijn er eigen Skiset winkels waar je bij aankomst je skimateriaal kunt ophalen. Alles ligt dan keurig voor je klaar en je verlies geen tijd.

Skiset biedt in haar eigen winkels en aangesloten sportwinkels een korting tot 50%. Maar via ons krijg je nog eens 5% extra, waardoor de totale korting op Skihuur in Frankrijk kan oplopen tot maximaal 55%.

Met onze zoekmodule is het heel simpel. Kies een plaats / skigebied in Frankrijk waar je ski's en ander skimateriaal wilt huren. Selecteer de andere gegevens en klik op VOLGENDE. Wij sturen je dan meteen door naar de juiste aanbiedingen van Skiset en onze extra kortingscode wordt automatisch verwerkt.

Voordelen van Online Skihuur in Frankrijk

Zoals wij hierboven al schreven zijn er verschillende voordelen om online ski's in Frankrijk te huren.Wij zetten alle voordelen voor je op een rij:

  • Je voorkomt ter plekke lange wachttijden op de dag van aankomst of je eerste skidag. Je houdt dus lekker tijd over om extra te genieten. Skimateriaal ophalen en je bent klaar om je eerste piste af te dalen.
  • Bij Skiset huur je altijd modern materiaal dat door specialisten in de sportwinkel vooraf is gecontroleerd. Alles staat in de door jou opgegeven maat klaar. Klopt er toch iets niet met de maat? Dan kan dat meestal meteen worden opgelost.
  • Omdat je online boekt en dus geen tijd gebruikt van de adviseur in de winkel is Online Skimateriaal huren stukken goedkoper. Je besparing kan oplopen tot 55% (inclusief onze extra korting van 5%).
  • Voor gezinnen met kinderen is er een extra korting van 5% mits er minimaal 4 skipacks gehuurd worden.
  • Ga je met een groep van 10 of meer personen? Dan wordt het extra aantrekkelijk om vooraf ski's en/of snowboards te huren want dan krijg je 10% extra groepskorting.
  • Je houdt veel extra ruimte in de auto over omdat je niets hoeft mee te slepen. Dat geldt natuurlijk ook als je met de bus of trein gaat. Met het vliegtuig scheelt het zelfs extra bagagekosten die je niet meer hebt.
  • Je kunt ook skischoenen en helmen direct online meeboeken.
Online skihuur voor vrouwen
Online skihuur voor mannen

SKISET winkels in Frankrijk

Hieronder staat een overzicht van de skigebieden in Frankrijk waar via SKISET het meest skimateriaal wordt gehuurd. Binnenkort staan hier alle skiwinkels in Frankrijk. Het best kun je de zoekmodule gebruiken waarmee je meteen wordt doorgestuurd naar het gewenste skidorp. Op de site van SKISET kun je daarna op je gemak het skimateriaal bekijken en altijd nog kiezen voor een andere skiwinkel.

  • Alpe d'Huez
  • Arc 1800
  • Arc 1950
  • Arc 2000
  • Aussois
  • Avoriaz
  • Aime 2000 La Plagne
  • Chamonix
  • Courchevel 1850
  • Courmayeur - Plan Chécrouit
  • Belle Plagne
  • Flaine
  • Font Romeu
  • La Clusaz
  • La Joue du Loup
  • La Norma
  • La Rosière
  • Les Collons
  • Les Deux Alpes
  • Les Ménuires
  • Les Orres
  • Les Saisies
  • Méribel Centre - Les Allues
  • Méribel Mottaret
  • Morzine
  • Orcières Merlette
  • Oz en Oisans
  • Risoul
  • Plagne Bellecôte
  • Plagne Montalbert
  • Plagne Soleil / Plagne Village
  • Sainte Foy en Tarentaise
  • Saint François Longchamp
  • Saint Jean d'Arves
  • Saint Sorlin d'Arves
  • Serre Chevalier
  • Super Besse
  • Termignon
  • Tignes
  • Val Cenis
  • Val d'Isère
  • Valmeinier
  • Val Thorens

Tip! Wintersport met Skipas

Wintersport met skipas in Frankrijk

Bekijk de aanbiedingen

Online Skihuur in Frankrijk

Nieuw! skischolen zoeken

Boek vooraf een skischool in Frankrijk

Boek online een skischool


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.