Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Actieve vakanties in Frankrijk? Ontdek de tips van SNP Natuurreizen ... lees meer Actieven vakanties in Frankrijk van SNP Natuurreizen

Fietsvakanties, wandelvakanties, rondreizen, gezinsvakanties in Frankrijk

SNP Natuurreizen (van ANWB) heeft een uitgebreid aanbod met actieve vakanties in Frankrijk. Van pittige fietsvakanties in de Franse Alpen tot lichte en comfortabele wandelvakanties in de Provence.

Tussen de Frankrijk vakanties van SNP vind je individuele reizen, gezinsvakanties en groepsreizen. Een groepsreis in Frankrijk van SNP bestaat altijd uit maximaal 20 deelnemers. Kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht en een deskundige reisleider.

Wandelvakanties Frankrijk

SNP Natuurreizen heeft een jarenlange ervaring met Frankrijk wandelvakanties.

Of het nu zware trektochten in de Franse Alpen of Pyreneeën zijn, of een wandelreis in de Loire, SNP weet de mooie plekken te vinden. Wandelen in Frankrijk met SNP is geschikt voor iedereen. Voor ervaren wandelaars, maar ook voor jong én oud heeft deze actieve reisorganisatie vakanties.

Een wandelreis is niet compleet zonder te proeven van de wijn. Heb jij aan een paar glazen niet voldoende?

Ga dan mee wijnwandelen!

Fietsvakanties Frankrijk

Actieve Fietsvakanties FrankrijkOp fietsvakantie in Frankrijk met SNP Natuurreizen is fietsen in uiteenlopende landschappen en toeren langs cultureel erfgoed. Fiets langs de lavendelvelden in de Provence of trap langs de azuurblauwe zee rond Corsica.

Heb jij het liever iets uitdagender?

Stap dan op de mountainbike en stuur behendig door de Hoge Vogezen. Kijk je (letterlijk) op tegen de glooiende heuvels en bergen tijdens een fietsvakantie Frankrijk?

Op veel reizen is het mogelijk om een e-bike te huren. Met een elektrische fiets is geen berg meer te hoog gegrepen.

Rondreizen Frankrijk

Rondreizen in Frankrijk met SNP NatuurreizenMaak een Frankrijk rondreis met SNP Natuurreizen.

De rondreizen staan altijd in het teken van genieten in je eigen tempo. Met je eigen auto door de mooiste Franse streken, zoals de Dordogne of de vallei van de Loire. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een huurauto te gebruiken.

Wat te denken van een rondreis door de Provence in een echte 2cv, een zogenaamde lelijke eend?

De autovakanties in Frankrijk van SNP Natuurreizen gaan altijd door de mooiste natuurgebieden en overnachten doe je in stijlvolle landhuizen, een agriturismo of kleinschalige hotels.

Gezinsvakanties Frankrijk

Actieve Gezinsvakanties FrankrijkTijdens een gezinsvakantie in Frankrijk van SNP Natuurreizen staan de kinderen centraal.

De wandelingen en fietstochten gaan door de mooiste gebieden, maar de zwaarte van de reis is minder. Desondanks is er ook voor de ouders genoeg uitdaging.

Overnachten doe je tijdens een kindervakantie Frankrijk in kleinschalige kindvriendelijke accommodaties.

Of wat denk je van de handige ingerichte tenten? Ook voor een actieve gezinsvakantie in Frankrijk kun je prima terecht bij SNP Natuurreizen.

SNP Gezinsvakanties