Aanbiedingen vakantiehuizen Auvergne. Tip!
Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Topic Travel Vakantiehuizen in de Auvergne: tips en aanbiedingen

AuvergneTopic Travel Vakantiehuizen heeft in de Auvergne een aantal mooie vakantiehuizen en gites te huur die over het algemeen vrij liggen of in een klein dorpje. Ideaal om de schitterende natuur in de Auvergne te ontdekken!

Als je rust zoekt dan is één van deze huizen een aanrader. De prijzen vallen mee en de kwaliteit is prima, want Topic Travel verhuurt alleen huizen die men zelf heeft geinspecteerd.

Bij sommige huizen liggen de wandelpaden bij de voordeur!

Fraaie vakantiehuizen voor een betaalbare prijs!

AANBIEDINGEN AUVERGNE

Tip! mooie huizen in de Auvergne

Nieuwe vakantiehuizen in de Provence

In de Auvergne vind je bij Topic Travel mooie vakantiehuizen. Er zijn verschillende authentieke vakantiehuizen die ideaal zijn om de mooie omgeving te verkennen.

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiehuizen met hoge waardering

Vakantiehuizen in de Auvergne

Topic Travel Vakantiehuizen in de Auvergne vakantiehuizen waar rust en ruimte het toverwoord is. Veel van deze vakantiehuizen met een hoge waardering!

Prijzen en beschikbaarheid

Tips over de Auvergne

De Auvergne is een ideale bestemming voor een vakantie met veel gezichten. Dit deel van het Centraal Massief vormt het groene hart van Frankrijk waar 20 miljoen jaar geleden nog vulkanen tot uitbarsting kwamen.

In de Auvergne vind je mooie vakantiehuizen of gites in de departementen Allier, Cantal, Haute-Loire en Puy-de-Dôme. Vanuit je comfortabele vakantiehuis of gîte kun je genieten van de prachtige natuur of bijvoorbeeld de thermische baden in Vichy ontdekken.

Bezoek eens de stad Clermont Ferrand waar het Michelin mannetje van de bandenfabriek èn de beroemde Guide Michelin vandaan komt.

Wandelaars zullen tijd te kort komen om in hun vakantie de Auvergne te veroveren. Een aanrader is in elk geval om een wandeling te maken in de omgeving van de Puy Mary en vervolgens de top van deze berg te beklimmen. Dit kan via een trap.

Vermoeiend maar boven op de top ligt de beloning met een prachtig uitzicht op de vulkanische omgeving. In de dalen en bossen is het heerlijk wandelen en stadjes zoals bijvoorbeeld Salers zijn de moeite van een bezoek waard.

Als je op de fiets een heuvel of berg niet uit de weg gaat dan kun je in de Auvergne alle kanten op. Met kinderen is deze groene streek fantastisch. Breng een bezoek aan Vulcania bij Clermont Ferrand, daar leren ze alles over Vulkanen in dit interactieve attractiepark.

Natuurliefhebbers zullen in deze regio volop aan hun trekken komen want de Monts de Cantal en het Parc Naturel Regional des Vulcans d'Auvergne staan garant voor ongerepte natuur. Overigens is de hoogste top de Puy de Sancy (1886 mtr.) waar je in de winter ook kunt wintersporten.

Een vakantie in de Auvergne kun je doorbrengen in comfortabele gites. Ze zijn er van eenvoudig tot zeer luxe met zwembad.

Kies een merk AANBIEDINGEN AUVERGNE

Topic Travel Vakantiehuizen in Frankrijk vind je in:

Topic Travel vakantiehuizen in andere vakantiegebieden
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.