Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Topic Travel Vakantiehuizen Picardië, tips en aanbiedingen

PicardiëTopic Travel Vakantiehuizen heeft in Picardië de betere vakantiehuizen voor een betaalbare prijs. De meeste huizen hebben een vrije ligging en bieden veel privacy.

Je kunt ook appartementen of een vakantiehuisje op een vakantiepark huren. Het merendeel van de vakantiehuizen in Picardië ligt aan zee of vlakbij het strand en er zijn ook verschillende mooie huizen met een zwembad.

Picardië ligt lekker dichtbij en is ook ideeal voor een familievakantie in een lekker groot vakantiehuis!

AANBIEDINGEN PICARDIË

Tip! Kindvriendelijke huizen in Picardië

vakantiehuizen Picardië

Het aanbod kindvriendelijke vakantiehuizen is ruim. De meesten liggen bij zee of op een vakantiepark. Ideaal met kinderen (of met een hond).

Prijzen en beschikbaarheid

Luxe en grote vakantiehuizen Picardië

Grote en luxe vakantiehuizen in Picardië

In Picardie vind je mooie vakantiehuizen voor gote gezelschappen! Leuk voor een vakantie met de hele familie of vrienden.

Prijzen en beschikbaarheid

Informatie over Picardië

De regio Picardië ligt dichtbij Nederland en is daarom een prima bestemming voor een korte vakantie. Natuurlijk kunt je ook langer met vakantie in deze aantrekkelijke streek want er is genoeg te beleven.

Onze favoriete bestemming in Picardië is de prachtige baai van de Somme met meer dan 6000 hectare natuur in de baai van de Somme bij Saint-Valery-sur Somme en Le Crottoy. Ga hier eens met een gids de baai in om zeehonden te spotten (leuk voor jong en oud!) je bent ruim 3 uur onderweg in één van de mooiste natuurgebieden van de Franse kust.

Het natuurreservaat van het Parc de la Marquenterre is met 250 ha duin, bos en moeras de thuishaven van wel 320 vogelsoorten die dit gebied ook gebruiken als tussenstop tijdens de vogeltrek. Een uniek gebied waar je kunt wandelen en fietsen over rustige (fiets)paden.

Maar er is meer dan mooi natuur. Er zijn ook mooie steden zoals Amiens en Abbeville met prachtige kerken en kathedralen (bewonder het bijzondere portaal van de Kathedraal van Amiens). De tuinen van Valloire bij de abdij zijn ook heel bijzonder. Ook Arras is een heel mooi stadje met 2 unieke pleinen, misschien wel de mooiste van Frankrijk

In Picardië worden vakantiehuizen en gites in verschillend categorieën aangeboden. Eenvoudig en luxe, klein of groot maar ook appartementen aan zee. Kijk op de site van Topic Travel Vakantiehuizen voor het complete aanbod.

AANBIEDINGEN PICARDIË

meer bestemmingen van Topic Travel

Topic Travel Vakantiehuizen in Frankrijk vind je in:

Topic Travel vakantiehuizen in andere vakantiegebieden

Lezersaanbieding speciaal samengesteld voor Frankrijk Vakantieland

Autorondreis Dwars door de Elzas

autorondreis Elzas/Lotharingen

Met deze speciaal voor onze lezers samengestelde autorondreis Dwars door de Elzas verblijf je in Metz, Straatsburg en in Ingersheim vlakbij Colmar. Te boeken tot en met 24 oktober 2018.

Autorondreis bekijken »

7-Daagse fietsrondreis Kastelen Loire

fietsrondreis Kastelen Loire

Met deze unieke fietsvakantie bij de kastelen van de Loire ontdek je in 7 dagen het mooiste van het Loiredal. Inclusief bagagevervoer en verblijf in leuke hotels en overnachting in een kasteeltje. Aankomsten tot en met 14 oktober 2018.

Fietsrondreis bekijken »

Aparthotel Parijs. Korting meivakantie

Aparthotel Citadines Montmartre

Aparthotel Citadines Montmartre ligt in de gezellige wijk van Montmartre met een fantastisch dakterras. Kies uit een 2 of 4 persoons appartement en profiteer van extra korting in de meivakantie.

Aanbieding Parijs bekijken »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie