Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Trein naar Frankrijk: Thalys en TGV via NS International

Tickets Thalys Parijs NS-HispeedBij NS International weten ze alles van snel en comfortabel reizen met de trein!

Vooral in Frankrijk is de trein een perfect middel van vervoer. Het uitgebreide net is ook ideaal voor een reis naar het zuiden.

Dankzij de hoge snelheidslijnen in Frankrijk zijn alle grote steden met elkaar verbonden en het netwerk wordt nog steeds verder uitgebreid. Het is een ideale manier van vervoer.

Als je naar Parijs wilt kun je met de Thalys vanuit Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel in 3,5 uur bij de Eiffeltoren staan. De reis Rotterdam - Parijs duurt bijvoorbeeld maar 2:36 uur.

Thalys is het internationale netwerk van hogesnelheidstreinen die Nederland, België en Duitsland met Frankrijk verbinden. De TGV verbindt in Frankrijk inmiddels ruim 200 bestemmingen waardoor je ook snel in bijvoorbeeld Bordeaux, Nice, Avignon, Nîmes of Marseille bent.

NS International met treinkaartjes naar Parijs en Frankrijk

Direct je tickets via NS International zoeken en boeken.

Tip: Nu vanaf stations in Nederland, België en Duitsland! Boek hieronder je tickets!
NS Internationaal

Met de trein naar Frankrijk? Je kunt online kaartjes kopen bij NS International!

NS International.nl verzorgt vanuit Nederland het vervoer met hogesnelheidstreinen. Naar Frankrijk is dat met de Thalys en in Frankrijk zelf met de TGV. Maar NS International verzorgt ook reizen met de ICE International (Duitsland) en de Eurostar (Engeland).

Reserveren gaat bij NS International ook al met hoge snelheid! Tickets kun je bij NS International snel en vooral eenvoudig online via de website boeken. Betalen gaat simpel, vooral veilig en ook snel via iDeal of creditcard.

Wil jij weten hoe hard het gaat? Ervaar het hieronder in ons filmpje van 300 km per uur!

Het mooie van NS International vinden wij dat je vanaf elk station in Nederland snel en simpel je treinreis naar Frankrijk kunt regelen. Je geeft de opstapplaats op, de bestemming en de datum binnen een halve minuut heb je alle mogelijke reisvariaties en beschikbare tickets op het scherm staan.

Aanbiedingen, acties en vroegboeken!

NS International heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die wij ook op deze pagina aankondigen.

Een gouden tip die wij je in elk geval al willen meegeven is: Vroeg boeken! Je kunt de kaartjes tot 3 maanden voor vertrek online boeken. Tickets zijn dan het voordeligst.

De prijzen schommelen afhankelijk van de bezetting van de stoelen. Onze ervaring is dat je kort voor vertrek ook vaak tegen een aantrekkelijke prijs 1e klas kunt reizen. Je hebt dan meer comfort en zitruimte en in de Thalys en TGV bijvoorbeeld gratis Wifi en verzorging. Het gevaar van wachten tot het laatste moment is natuurlijk dat je geen plaats kunt krijgen.

Tijdelijk tickets voor de Thalys naar Parijs vanaf 35 euro!Thalys Tickets online boeken

(kijk op de website van NS International voor de voorwaarden van deze speciale prijs)

Wintersport in Frankrijk met de Ski-Thalys

Wist je dat je met de TGV de meeste Franse wintersportgebieden simpel kunt bereiken? De Ski-Thalys rijdt rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice. Vanaf deze stations zit je met een shuttlebus zo in de meeste skiresorts in de Alpen!

Meer info over het boeken van de Ski-Thalys staat op NS International.nlThalys Tickets online boeken

Ervaar de snelheid van 300 km per uur en start de film!

 


Lezersaanbieding speciaal samengesteld voor Frankrijk Vakantieland

Autorondreis Dwars door de Elzas

autorondreis Elzas/Lotharingen

Met deze speciaal voor onze lezers samengestelde autorondreis Dwars door de Elzas verblijf je in Metz, Straatsburg en in Ingersheim vlakbij Colmar. Te boeken tot en met 24 oktober 2018.

Autorondreis bekijken »

7-Daagse fietsrondreis Kastelen Loire

fietsrondreis Kastelen Loire

Met deze unieke fietsvakantie bij de kastelen van de Loire ontdek je in 7 dagen het mooiste van het Loiredal. Inclusief bagagevervoer en verblijf in leuke hotels en overnachting in een kasteeltje. Aankomsten tot en met 14 oktober 2018.

Fietsrondreis bekijken »

Aparthotel Parijs. Korting meivakantie

Aparthotel Citadines Montmartre

Aparthotel Citadines Montmartre ligt in de gezellige wijk van Montmartre met een fantastisch dakterras. Kies uit een 2 of 4 persoons appartement en profiteer van extra korting in de meivakantie.

Aanbieding Parijs bekijken »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie