Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Vakantie op Corsica. tips van TUI

Vakantie op Corsica. Tips van TUI

Door onze samenwerking met TUI kunnen wij je uit de eerste hand informeren over het fraaie reis- en vakantieaanbod naar Corsica.

De specialisten van TUI hebben ons 8 supertips gegeven voor de vakantie of een rondreis op Corsica. Deze tips vind je elders in dit artikel.

TUI is een goede keus voor een vakantie omdat TUI de laatste jaren door consumenten regelmatig in allerlei categoriën als beste website werd gekozen. Ook won TUI in het verleden als eens de titel beste reisaanbieder.

Consumenten waarderen de informatie, goede prijs en kwaliteitsverhouding en de makkelijk manier waarop een reis bij TUI is te boeken. De overzichtelijke website draagt daar zeker aan bij. De tips die de specialisten van TUI ons gaven voor een vakantie op Corsica delen wij hier graag met je.

ALLE AANBIEDING VAN TUI OP CORSICA

TUI fly & drive Corsica

Diverse mooie rondreizen op Corsica. Dé manier om dit fraaie eiland te ontdekken. Met een fly & drive trek je 8 dagen over Corsica en ontdek je de mooiste plekjes van Île de Beauté!

FLY & DRIVE CORSICA »

TUI hotels Corsica

De specialisten van TUI hebben op Corsica diverse tophotels geselecteerd zoals Hotel Marinca. Een prachtig 5-sterren hotel aan het strand en op 7 km van Propriano

HOTELS OP CORSICA »

TUI appartementen Corsica

Als je de voorkeur geeft aan een appartement in plaats van een hotel dan zit je bij TUI goed. Op Corsica hebben de inkopers van TUI mooie appartementen op toplocaties aan zee en met zwembad!

APPARTEMENTEN CORSICA »

TUI vakantieparken Corsica

Een vakantiepark biedt tal van faciliteiten zoals zwembaden, sport, wellness en veel mogelijkheden voor gezinnen met kinderen. De keus van de specialisten van TUI bestaat uit 3 mooie vakantieparken.

VAKANTIEPARKEN CORSICA »

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds je boeking is dus veilig en je (aan)betaling is gegarandeerd.

Deze tips voor de vakantie op Corsica zijn het resultaat van onze unieke samenwerking met de specialisten en inkopers van TUI die ons van de beste tips voor een onvergetelijke vakantie voorzien.

Wij hebben deze tips beoordeeld en delen ze je graag met je. Op de website van TUI vind je meer info over vakantie op Corsica.

Waarom met vakantie naar Corsica?

Het Natuurreservaat Naturelle de Scandola staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Net als de prachtige Golf de Porto met fantastische en intieme strandjes.

De levendige studentenstad Corto is absoluut een bezoek waard. In Ajaccio kun je naast lekker slenteren en shoppen op zoek gaan naar de historie van Napoleon Bonaparte zoals zijn geboortehuis in de Rue Saint Charles.

Een plaats die Corsica 100% uitstraalt is Sartène en ligt als het ware tegen een rotswand aangeplakt op een kilometer of 13 van Propriano. Ook mooi is het oude Bonefacio in het zuiden van Corsica, gebouwd op een klif die uitsteekt boven de azuurblauwe Middellandse Zee.

Een plek die je absoluut moet gaan bekijken zijn de Calangues de Piana.

Deze inhammen in de rotskust bij Piana vind je tussen Ajaccio en Calvi en is ook opgenomen in het UNESCO Werelderfgoed. Naarmate het zonlicht verandert kleuren ook de rotsen anders. Het gebied kun je met wandelingen het best ontdekken.

In het noorden van Corsica is Calvi de moeite waard. Vooral de fraaie citadel van Calvi moet je gaan bekijken omdat je bovenop een prachtig uitzicht hebt. Uitgekeken? Dan is Calvi in de benedenstad een goed idee om lekker te gaan shoppen.

Een andere stad die de aantrekkelijk is ligt in het noord-oosten van Corsica (Haute-Corse). Bastia is één van de grootste steden van het eiland met een levendig centrum en natuurlijk de haven. De Place du Marché in het centrum is gezellig met restaurants en terrassen. Ook hier is de citadel erg mooi en vergeet de oude haven niet!

Lees ook:

© beeldmateriaal en content: TUI & eRCeeMedia
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.