Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Tips van de specialisten van TUI

TUI wordt al vele jaren door consumenten hoog gewaardeerd en de reisaanbieder wint dan ook regelmatig mooie waarderingen zoals de Zoover Awards voor beste aanbieder zonvakanties en wintersport.

In 2015 werd TUI zelfs tot beste reisaanbieder van Nederland gekozen. Het was voor ons reden om met TUI contact op te nemen.

Wij vroegen de specialisten van TUI ons tips te geven over de bestemmingen in Frankrijk die door klanten van TUI veel geboekt worden.

De specialisten van TUI gingen aan de slag en zorgden dat wij een compleet overzicht ontvingen van de populairste bestemmingen van TUI in Frankrijk inclusief tips met bijzondere accommodaties.

In dit artikel vind je een overzicht van deze topbestemmingen met links naar nog meer informatie en accommodaties.

TUI Frankrijk

Voor een vakantie in de Languedoc-Roussillon heeft TUI een mooi aanbod campingvakanties op de mooiste plekjes in dit vakantiegebied. Je kunt ook kiezen uit diverse vakantieparken om te genieten in Zuid-Frankrijk!

LANGUEDOC - ROUSSILLON »

TUI Corsica

De specialisten van TUI hebben een mooie selectie gemaakt met bestemmingen aan de Côte d'Azur. Naast de 120 km lange kustlijn zijn de natuurparken Mercantour en Massif de Esterel zeer de moeite waard.

CÔTE D'AZUR »

TUI Frankrijk

Voor een onvergetelijke vakantie in de Provence is er dankzij de inkopers van TUI een prachtige aanbod met hotels, vakantieparken en topcampings. Ideaal voor een vakantie met kinderen of met z'n tweetjes!

PROVENCE »

TUI Corsica

Corsica is een unieke bestemming. De fraaie natuur in het binnenland, de mooie stranden, intieme baaien en het fantastische weer zal zo veel indruk maken dat je deze vakantie nimmer vergeet. Dat wordt genieten!

CORSICA »

TUI Frankrijk

Een vakantie in de Vendée kan met TUI op een luxe camping, een mooi vakantiepark of een comfortabel hotel. Zon, zee en strand combineer je makkelijk met veel groen. Een topbestemming voor een vakantie in Frankrijk!

VENDÉE »

TUI Corsica

De specialisten van TUI tippen voor een vakantie niet ver van Nederland vooral Normandië. Een prima keus met gezellige havenplaatsen, stranden, krijtrotsen en de invasiestranden van D Day. Kies uit topcampings, appartementen en hotels

NORMANDIË »

TUI Frankrijk

De specialisten van TUI hebben naar Bretagne voor een topselectie gezorgd. Wordt het Carnac in het zuiden, St Malo, Rennes, de rotskust bij Plouha of in de buurt van de Mont Saint-Michel? Kies een hotel, appartement of een mooie camping!

BRETAGNE »

TUI Beste Reisaanbieder Nederland

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Deze tips kwamen tot stand dankzij onze unieke samenwerking met de specialisten van TUI.

MEER OVER TUI »

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.