Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Op zoek naar een mooi en betaalbaar vakantiehuis in Aquitiane? Kies uit de beste aanbiedingen. Klik hier!

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Aquitaine

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Aquitaine

Klik op het gekleurde vakantiegebied op de kaart van Frankrijk voor actuele aanbiedingen in onze Topselectie vakantiehuizen bij de Loire voor een scherpe prijs!). Alle vakantiehuizen en vakantieparken in onze Topselectie zijn nu ook direct te boeken via TUI Villas!

Aquitaine is een veelzijdig vakantiegebied met de wijngaarden van Bordeaux, de rivieren Dordogne en Garonne, de bergen in de Pyreneeën en de schitterende Atlantische kust met prachtige stranden en meren.

In Aquitaine wordt een vakantie pas echt vakantie in een mooi vakantiehuis.

De schitterende kust met uitgestrekte stranden is ideaal voor een vakantie met kinderen. De binnenmeren pal achter de kust zijn kindvriendelijk en populair voor alle vormen van watersport.

Een vakantiehuis in Aquitaine is ook voor fietsliefhebbers aan te raden. Er zijn honderden kilometer autovrije fietspaden waar het puur genieten is.

Ga je met z'n tweetjes? Ga dan als het kan buiten de schoolvakanties en je profiteert van enorme kortingen en lekker lage prijzen.

Er zijn tal van mooie vakantiehuizen in Aquitaine in de departementen:

  • Dordogne
  • Les Landes
  • Gironde
  • Lot-et-Garonne
  • Pyrénées-Atlantique

Deze aanbiedingen via TUI Villas »

Vakantiehuizen in Aquitaine

Alternatieven voor een vakantiehuis in Aquitaine

Belvilla vakantiehuizen Aquitaine

Belvilla heeft meer dan 450 mooie vakantiehuizen in Aquitaine waarvan een groot deel in de Dordogne en langs de mooie kuststreek met de fraaie stranden. Het merendeels is vrijstaand en met zwembad.

Het aanbod varieert van eenvoudig maar goed tot zeer luxe. Er is tevens veel keus met mooie vakantiehuizen op een vakantiepark of bij een golfbaan. Veel huizen zijn geschikt met een huisdier.

AANBIEDINGEN BELVILLA

Pierre & Vacances Vakantieparken

Vakantieparken en luxe resorts Provence en Côte d'Azur

In het Zuidwesten van Frankrijk (Aquitaine) heeft Pierre et Vacances een aantal bijzonder mooie vakantieparken en resorts. Je kunt er een onvergetelijke vakantie beleven of je nu met zijn tweetjes gaat en met de kinderen.

Leer bijvoorbeeld eens te surfen op de gigantische golven van de Atlantische Oceaan. Of ontdekt de uitgestrekte dennenbossen op de fiets. Legio mogelijkheden vanuit een comfortabel appartement of vakantieresort.

AANBIEDINGEN PIERRE & VACANCES

Toeristische informatie Aquitaine.

Een vakantiehuis in Aquitaine is het begin van een onvergetelijke vakantie. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming.

Dat is niet zo vreemd, want met een prachtige Atlantische kust de aantrekkingskracht van de zee erg groot met fantastische stranden die ideaal zijn voor een gezinsvakantie.

Voor fietsers is het er ideaal. De kust met duinen en heel veel dennenbossen zijn een waar eldorado met veel fietspaden.

Maar ook de sportieve surfer zal hier volop aan zijn trekken komen met de vaak hoge golven van de Oceaan. Achter de kust liggen ook grote binnenmeren waar je kunt watersporten hier is het voor gezinnen met kinderen ook perfect en je vindt er mooie vakantiehuizen en fraaie vakantieparken.

Bij het unieke Bassin d'Arcachon is veel te beleven zoals het mooie vogelreservaat van Le Teich of het hoogste duin van Europa, het Dune du Pilat. Ten zuiden van Arcachon ligt Les Landes en hier strekt de kust zich uit tot aan de Pyreneeën.

Daar kun je ook prachtige vakantiehuizen en gîtes huren voor een vakantie waar je strand, zee, meren en de bergwereld kunt combineren.

Ten noorden van Arcachon ligt het grootste département van Frankrijk. Met een oppervlakte van 100.000 km2 is Gironde ook een topbestemming voor een heerlijke vakantie. Ook hier veel strand, duinen, fietspaden en een aantal grote binnenmeren.

Een bezoek aan stad Bordeaux mag natuurlijk niet op het programma ontbreken en de mooie wijnstreek langs de Gironde is ook aantrekkelijk op de fiets te verkennen. Ontdek er de beroemde wijnkastelen van Margaux en Rothschild en andere topwijnen. Bij Pauillac heb je een prachtig uitzicht op de rivier de Gironde en de grote zeeschepen.

Tenslotte mag het département Dordogne niet onvermeld blijven. Het is een prachtige streek waar de rivier de Dordogne de hoofdrol vervult.

[lees meer...]

Een Vakantiehuis in Frankrijk van onze TopSelectie vind je ook in:

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk maar in een ander vakantiegebied? Het best kun je de zoektocht starten met onze speciale informatie over vakantiehuizen, tips, korting en thema's. Je vindt dan het snelst een mooi vakantiehuis dat past bij je budget!