Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Op zoek naar een mooi en betaalbaar vakantiehuis in Bourgogne? Kies uit de beste aanbiedingen. Klik hier!

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Bourgogne

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Bourgogne

Vakantiehuizen Bourgogne

Klik op het gekleurde vakantiegebied op de kaart van Frankrijk voor actuele aanbiedingen in onze Topselectie vakantiehuizen in de Bourgogne met een gegarandeerde laagste prijsgarantie van atraveo (TUI). Alle vakantiehuizen en vakantieparken in onze Topselectie zijn nu ook direct te boeken via TUI Villas!

Droom alvast lekker weg en stel je eens voor dat je op het terras zit van je vakantiehuis in de Bourgogne.

Je zit vlak bij de beroemde wijngaarden of misschien wel in de prachtige Morvan. In de avondschemering zie je tegen de bosrand wat reeën scharrelen.

Een droom? Absoluut niet! Met een vakantiehuis in de Bourgogne kun je deze droom werkelijkheid maken.

De mooie en betaalbare vakantiehuizen in de Bourgogne liggen in de departementen:

  • Côte d'Or
  • Nièvre
  • Saône et Loire
  • Yonne
Deze aanbiedingen via TUI Villas »

Alternatieven voor een vakantiehuis in de Bourgogne

Belvilla vakantiehuizen Bourgogne

Vakantiehuis in de Bourgogne met Belvilla

Belvilla is één van de bekendste verhuurbedrijven voor vakantiehuizen in Frankrijk. Het aanbod is behoorlijk groot met een keus uit ruim 3500 vakantiehuizen en luxe villa's

Ook in de Bourgogne heeft Belvilla een ruime keus vakantiehuizen voor elk budget. Je kunt kiezen uit veel authentieke vakantiehuizen, groepsaccommodaties en zelfs kasteeltjes.

AANBIEDINGEN BELVILLA

Topic Travel Vakantiehuizen Bourgogne

Topic Travel Vakantiehuizen heeft een heel gevarieerd aanbod met vakantiehuizen en gites die meestal een vrije ligging hebben in de mooie natuur van de Bourgogne.

Een vakantiehuis in een kasteel behoort ook tot de opties. Voel je even een paar weken kasteelheer! Topic Travel heeft in de Bourgogne tevens luxe 5-sterren vakantiehuizen

AANBIEDINGEN TOPIC TRAVEL

Toeristische informatie en meer vakantietips over de Bourgogne.

De Bourgogne is een vakantiebestemming op ca 5 uur rijden van de Nederlandse grens en een vakantiestreek met veel gezichten. Het noorden van de Bourgogne is door de geringe afstand ook prima geschikt voor een langweekend.

De Bourgogne herbergt fraaie vakantiehuizen en gites in de departementen Yonne, Nièvre, Saône-et-Loire en de Côte-d'Or. Dit laatste département is vooral beroemd vanwege de heerlijke wijnen die er vandaan komen. De wijnhoofdstad Beaune en het Hôtel-Dieu met het prachtige dak moet je gewoon gezien hebben. Dit gebied tref je aan tussen Dijon en Maçon.

De Morvan ligt grotendeels in het département Nièvre en is voor wandelaars en fietsers een eldorado. De uitgestrekte bossen omringen diverse meren waar het goed toeven is. Ten zuiden van Maçon liggen veel wijngaarden (waar de Beajolais vandaan komt) en de bijzondere Roche de Solutré waar je kunt wandelen in de voetsporen van François Mitterand.

Het noorden van de Bourgogne heeft onze harten al vele jaren gestolen. Leuke plaatsen zoals Tonnere, Auxerre en Chablis liggen in een heuvelachtig landschap dat bezaait is met wijngaarden. Je kunt er fantastisch wandelen, fietsen en mountainbiken.

De regio is rijk aan historie met bijzondere abdijen, kerken (Vezelay, Cluny, Pontigny) en kastelen. Op een kilometer of 50 van Auxerre wordt zelfs een kasteel gebouwd volgens middeleeuwse technieken. Leerzaam en onvergetelijk voor kinderen èn ouders!

[ Lees meer... ]

Een Vakantiehuis in Frankrijk van onze TopSelectie vind je ook in:

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk maar in een ander vakantiegebied? Het best kun je de zoektocht starten met onze speciale informatie over vakantiehuizen, tips, korting en thema's. Je vindt dan het snelst een mooi vakantiehuis dat past bij je budget!


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie