Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Handig! Vakantiehuizen in de Nord-Pas-de-Calais die nog vrij zijn. Geef hieronder een datum op en je ziet direct de vakantiehuizen in de Nord-Pas-de-Calais die nog vrij zijn. Je kunt ook direct een plaatsnaam of vakantiegebied intikken.

Vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais

Vakantiehuizen en Vakantieparken Nord-Pas-de-CalaisNord-Pas-de-Calais is een prima vakantiebestemming die niet ver van Nederland ligt.

Leuke badplaatsen aan de kust en mooie steden zoals Arras en Lille maken een korte of langere vakantie inNord-Pas-de-Calais extra aantrekkelijk. Met een paar uur rijden vanaf deNederlandse grens ben je er al!

In dit noordelijke stukje Frankrijk zijn mooie vakantiehuizen te huur voor een heelbetaalbare prijs!

De vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais liggen in de departementen:

ZOEK NU

Alternatieven voor een vakantiehuis in Nord-Pas-de-Calais

Topic Travel VakantiehuizenTopic Travel Vakantiehuizen

Heeft verschillende vakantiehuizen in dit deel van Frankrijk. Ook Topic Travel combineert Nord-Pas-de-Calais met Picardië. De meeste huizen liggen echter in Picardië.

Met de zoekhulp via de kaart kun je vrij snel wat leuke huizen vinden in Nord-Pas-de-Calais.

Alle Topic Travel Vakantiehuizen en gites in Nord-Pas-de-Calais en Picardië


Belvilla VakantiehuizenVoor de verhuur van vakantiehuizen in Nord-Pas-de-Calais is Belvilla een goed adres. Klanten waarderen de huizen van Belvilla met een hoog cijfer en ook de service wordt zeer goed gewaardeerd.

Belvilla heeft in heel Nord-Pas-de-Calais een gevarieerd aanbod dat absoluut de moeite waard is!

Alle aanbiedingen van Belvilla in Nord-Pas-de-Calais


InterhomeInterhome

verhuurt in Nord-Pas-de-Calais een paar leuke vakantiehuizen en appartementen vlakbij een mooie golfbaan. Ideaal om er een lang weekend tussenuit te gaan op een redelijke rijafstand van Nederland. Selecteer hieronder je voorkeuren en klik op zoek!

Toeristische informatie Nord-Pas-de-Calais.

Tegen de Belgische grens ligt in het noorden van Frankrijk het departement Nord-Pas-de-Calais. Hier ligt een mooie kuststreek met duinen en uitgestrekte stranden waar strandzeilen een populaire activiteit is. Achter de kust ligt een vlak gebied waar je prima mogelijkheden hebt om te fietsen.

Duinkerken is hier een bekende plaats waar je ook op de boot naar Engeland kunt stappen. De hoofdstad Lille ligt op maar een paar uur van Nederland en is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ook Arras is een leuke stad met een mooi historisch centrum dat na de wereldoorlogen veel te verduren heeft gehad maar zo mooi is gerestaureerd dat delen er van nu tot het werelderfgoed van Unesco behoren.

Aan de kust liggen ook bekende badplaatsen zoals Boulognes-sur-Mer en Le-Touquet. Gelet op de ligging op een paar uur van Nederland is Nord Pas de Calais een mooie bestemming voor een korte vakantie. Er is in elk geval meer dan genoeg te beleven voor een mooi weekend of een midweek.

[ Lees meer... ]


Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.