Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Op zoek naar een mooi en betaalbaar vakantiehuis in Picardië of bij de Baai van de Somme? Kies uit de beste aanbiedingen. Klik hier!

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Picardië en de Baai van de Somme

Aanbiedingen en last minute vakantiehuizen Picardië en Baai van de Somme

Vakantiehuizen Picardië

Klik op het gekleurde vakantiegebied op de kaart van Frankrijk voor actuele aanbiedingen in onze Topselectie vakantiehuizen in Picardië met een gegarandeerde laagste prijsgarantie van atraveo (TUI). Alle vakantiehuizen en vakantieparken in onze Topselectie zijn nu ook direct te boeken via TUI Villas!

Picardië ligt niet zo ver van Nederland en is daarom een prima vakantiebestemming in Frankrijk om er een weekje of een lang weekend tussen uit te gaan.

In Picardië kun je kiezen uit mooie plekjes met een vakantiehuis of een vakantiehuis op een vakantiepark. Of je nu met z'n tweetjes gaat een groep vrienden of met de hele familie in Picardië vind je absoluut een vakantiehuis dat bij je wensen past.

Vooral aan de kust van Picardië vind je veel vakantiehuizen en vakantieparken. Ga je zonder kinderen? Buiten de schoolvakanties kun je heel voordelig een vakantiehuis in Picardië huren.

Een mooi vakantiehuis of vakantiepark in Picardië vind je in de departementen Aisne, Oise, Somme.

De mooie en betaalbare vakantiehuizen in Picardië liggen in de departementen:

  • Aisne
  • Oise
  • Somme
Deze aanbiedingen via TUI Villas »

Alternatieven voor een vakantiehuis in Picardië

PICARDIË AAN ZEE

Aanbiedingen Belvilla

Picardië aan zee ontdekken? Wij hebben een aantal mooie vakantiehuizen en appartementen aan de mooie stranden van Picardië geselecteerd op maximaal 1000 meter van het strand.

VAKANTIEHUIZEN AAN ZEE

Belvilla vakantiehuizen Picardië

Aanbiedingen Belvilla

Voor de verhuur van vakantiehuizen in Picardië is Belvilla een goed adres. Klanten waarderen de huizen van Belvilla met een hoog cijfer en ook de service wordt zeer goed gewaardeerd.

Belvilla heeft in heel Picardië een gevarieerd aanbod dat meer dan de moeite waard is!

AANBIEDINGEN BELVILLA

Topic Travel Vakantiehuizen Picardië

AANBIEDINGEN TOPIC TRAVEL

Voor een heerlijke vakantie in Picardië moet je absoluut eens bij Topic Travel Vakantiehuizen kijken. Er is een ruime keus met originele vakantiehuizen. De klantwaardering voor de huizen van Topic Travel is altijd erg groot. Geen wonder want Topic Travel staat voor een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs!

AANBIEDINGEN TOPIC TRAVEL

 

Pierre et Vacances Picardië

De Baai van de Somme en het woud van Compiègne bieden ontzettend veel voor een mooie vakantie. Pierre et Vacances heeft hier het populaire vakantiepark Bel Dune (4 sterren). Verder zijn er 2 mooie vakantieparken bij Le Crotoy en bij Le Touquet. Ideaal voor een vakantie op een paar honderd kilomete van huis. Deze accommodaties zijn ideaal voor een lang weekend!

PIERRE ET VACANCES PICARDIE

Toeristische tips Picardië en Baai van de Somme

De regio Picardië ligt dichtbij Nederland en is daarom een prima bestemming voor een korte vakantie. Natuurlijk kunt je ook langer met vakantie in deze aantrekkelijke streek want er is genoeg te beleven.

Onze favoriete bestemming in Picardië is de prachtige baai van de Somme met meer dan 6000 hectare natuur in de baai van de Somme bij Saint-Valery-sur Somme en Le Crottoy. Ga hier eens met een gids de baai in om zeehonden te spotten (leuk voor jong en oud!) je bent ruim 3 uur onderweg in één van de mooiste natuurgebieden van de Franse kust.

Het natuurreservaat van het Parc de la Marquenterre is met 250 ha duin, bos en moeras de thuishaven van wel 320 vogelsoorten die dit gebied ook gebruiken als tussenstop tijdens de vogeltrek. Een uniek gebied waar je kunt wandelen en fietsen over rustige (fiets)paden.

Maar er is meer dan mooi natuur. Er zijn ook mooie steden zoals Amiens en Abbeville met prachtige kerken en kathedralen (bewonder het bijzondere portaal van de Kathedraal van Amiens). De tuinen van Valloire bij de abdij zijn ook heel bijzonder. Ook Arras is een heel mooi stadje met 2 unieke pleinen, misschien wel de mooiste van Frankrijk

In Picardië worden vakantiehuizen in verschillend categorieën aangeboden. Eenvoudig en luxe, klein of groot maar ook appartementen aan zee.

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden voor een vakantie in Picardië? Lees dan deze tips!

Een Vakantiehuis in Frankrijk van onze TopSelectie vind je ook in:

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk maar in een ander vakantiegebied? Het best kun je de zoektocht starten met onze speciale informatie over vakantiehuizen, tips, korting en thema's. Je vindt dan het snelst een mooi vakantiehuis dat past bij je budget!


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie