Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Vakantie in de Gard: tips voor een vakantiehuis of vakantiepark

Home » Languedoc-Roussillion » Pont du Gard / Uzès » vakantiehuizen in de Gard

Grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk

 • Vakantiehuizen in Frankrijk
 • Onze samenwerking met Atraveo

RendezeVousEnFrance atraveo is officieel partner van het Frans Verkeersbureau met het grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk.

Bijzonder handig is de optie om de vakantiehuizen op een landkaart te zien. Je vindt dan heel snel vakantiehuizen die bij de gekozen bestemming liggen. In de details van een vakantiehuis kun je precies zien hoeveel weken het nog vrij is in het hoogseizoen en of er veel of weinig vraag naar is. Dat is vooral handig om te weten of er veel concurrentie is om te huren en dus kun je snel beslissen.

Het aanbod vakantiehuizen in Frankrijk is van bekende merken. Alleen vind je nu alles met één zoekopdracht de vakantiehuizen van onder andere:

 • Tuivillas.com
 • Belvilla
 • Topic Travel Vakantiehuizen
 • Interhome
 • HappyHome
 • Interchalet
 • maar ook particulieren met mooie accommodaties

Je boeking is in vertrouwde handen omdat atraveo een 100% dochter net als Kras en TUI, een 100% dochter is van TUI Group (grootste reisorganisatie ter wereld). Na boeking krijg je conform de Europese richtlijnen een garantiecerticaat dat je aanbetaling garandeert (conform de Duitse wetgeving en vergelijkbaar met SGR). Je vindt bij elke accommodatie informatie over de verhuurder en deze garantie.

Op Frankrijkvakantieland.nl kun je nu uit uit een enorm aanbod vakantiehuizen kiezen. Heb je met onze zoekmodule niets kunnen vinden? Klik dan hier voor alternatieven en meer tips van ons.

Een vakantiehuis in Frankrijk is voor steeds meer mensen een gekoesterde wens. Hier vind je het grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk. Je kunt kiezen uit de beste merken op de Nederlandstalige vakantiemarkt en je betaalt altijd de beste prijs!

De (aan) betaling

Je kunt meteen online reserveren waarna je een e-mail met de bevestiging ontvangt via onze partner atraveo.

In de bevestiging staat alles over de (aan)betaling en boeking. Je hoeft niet online te betalen. Dat kan na ontvangst van de bevestiging van atraveo.

 • met iDeal
 • per creditcard
 • bankoverschrijving
 • automatische incasso

Je betaalt dus niet aan ons maar direct aan atraveo.

Door onze samenwerking met atraveo vind je nu op één plaats een ongekend aanbod voor een scherpe prijs.

Nieuw! Alle vakantiehuizen uit onze topselectie ook geboekt worden via TUIvillas.com. De keus is dus aan jou!

TUI is wereldwijd de grootste reisorganisatie en combineert een voortreffelijke prijs met een uitstekende service.

Met de verhuur van vakantiehuizen behoort atraveo al sinds 1997 tot de grootste online aanbieders in Europa. Wij werken al sinds 2012 samen met atraveo voor het aanbod vakantiehuizen omdat de keus enorm is en de prijs het scherpst. De prijzen zijn dan ook altijd inlcusief boekingskosten dus je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Het enorme aanbod, de uitstekende en gebruiksvriendelijke zoekmachine, de helpdesk en de scherpe prijzen zijn voor ons reden geweest om voor de vakantiehuizen in Frankrijk voor atraveo te kiezen. Sinds 2012 zijn wij tot volle tevredenheid officieel partner van atraveo. Wij krijgen regelmatig goede reacties op het aanbod en de klantvriendelijke helpdesk en klantenservice.

atraveo geeft ook zekerheid voor de (aan)betaling. Bij elke accommodatie zie je wie de verhuurder is en hoe de (aan)betaling gegarandeerd is.

Conform de Europese en Duitse wetgeving zorgt atraveo in voorkomende gevallen voor een garantieverzerzekering (vergelijkbaar met de Nederlandse SGR) waarbij het risico van insolventie (faillissement) wordt afgedekt. Zo weet je zeker dat je ook van een buitenlandse verhuurder zekerheid hebt over de (aan)betaling.

Dit risico wordt in Duitsland altijd via een verzekeraar geregeld. Dit is de tekst op de website van atraveo:

voorwaarden garantieregeling

Atraveo is van origine een Duitse reisbemiddelaar en inmiddels in heel Europa en nu ook in Nederland actief. Websites van Atraveo werden met het TÜV keurmerk s@fer-shopping gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit, veiligheid en transparantie.

atraveo regelt de betalingen met de aanbieder van een accommodatie en geeft als bemiddelaar de waarborg voor de klantenbetalingen. Als de verhuurder van een accommodatie insolvent worden, dan wordt de reeds betaalde reissom door atraveo aan de klant terugbetaald. De exacte voorwaarden vind je in het onderdeel "vraag aan de klantenservice".

TÜV heeft atraveo gecertificeerd voor:

 • de gebruiksvriendelijkheid van de website
 • de bindende weergave van prijs en prestatie
 • de kwaliteit van de boekingsafwikkeling
 • de bescherming van de persoonlijke gegevens
 • de veiligheid bij de betalingsafwikkeling
 • de kwaliteit van de klantenservice
Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Medio 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Wil je weten wat het boek gaat kosten en wanneer het uitkomt? Meld je dan hier aan. Je maakt dan ook kans op een gratis gesigneerd exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.