Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Tips en aanbiedingen vakantiehuizen in de Gard

In onze topselectie vind je fraaie aanbiedingen voor een vakantiehuis in de Gard. Kies de aankomstdatum, duur van het verblijf en het aantal personen en je ziet meteen de vakantiehuizen in de Gard die nog te huur zijn.

Door onze samenwerking met atraveo profiteer je altijd van een scherpe prijs. Deze TUI onderneming staat garant voor een zorgeloze afhandeling van je boeking. Je kunt trouwens alle accommodaties van onze topselectie nu ook direct boeken via TUI Villas.

Waarom een vakantiehuis in de Gard huren?

Vakantiehuis in de Gard huren

De Gard is een prachtig vakantiegebied met veel variatie. Allereerst is er de fraaie kust aan de Middellandse Zee. Natuurlijk is de beroemde Romeinse Pont du Gard een publiekstrekker van jewelste maar om dit mooie departement te ontdekken is ook het binnenland absoluut de moeite waard. Een vakantiehuis in de Gard is om meerdere redenen een goed idee omdat het de comfortabele uitvalsbasis vormt voor uitstapjes in dit mooie vakantiegebied.

Er zijn in de Gard ook veel kleinschalige vakantieparken waar je profiteert van het gemak en de luxe van thuis in een omgeving waar het met kinderen prima toeven is. Deze vakantieparken hebben zwembaden en in het seizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Ga je met z'n tweetjes of zonder schoolgaande kinderen? Dan is het voor- en naseizoen een aanrader omdat dan de prijzen in deze leuke vakantieparken lekker laag zijn.

In de Gard zijn ook veel authentieke vakantiehuizen te huur waardoor je je even inwoner van de streek zult voelen. Maar ook als je luxe en comfort zoekt met bijvoorbeeld een privé zwembad bij het vakantiehuis dan zijn er mogelijkheden te over.

De Gard is een vakantiebestemming waar je met z'n tweetjes maar ook met de kinderen tijd te kort zult komen. De rivieren bieden veel mogelijkheden om te zwemmen en te spetteren en de talloze dorpen met pleintjes die heerlijk in de schaduw liggen nodigen uit om bezocht te worden. Ook de hoofdstad van de Gard, Nîmes mag niet ontbreken op het lijstje van te bezoeken plaatsen! Een andere populaire bestemming is Uzès dat ondanks het toerisme toch zijn eigen charmes bewaard heeft.

Deze streek leent zich ook voortreffelijk om mooie wandelingen in de vaak ruige natuur te maken. Er zijn dan ook overal prachtige wandelingen te maken via goed aangegeven routes en wandelpaden. Ga ter plekke naar een Office du Tourisme voor een kaartje met leuke rondwandelingen in de omgeving. Vaak zijn deze gratis of kosten maar een paar euro. Het is dé manier om de Gard te ontdekken.

Bekijk de aanbiedingen

Inspiratie voor je vakantie in de Gard


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepalen is opgewekt.