Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Klik hier voor vakantiehuizen.

Vakantiehuizen en vakantieparken Provence en Côte d'Azur

Home » vakantiehuizen » Frankrijk » Provence-Alpes-Côtes-d'Azur

Vakantiehuizen in de Provence en Côte d'Azur

Met onze zoekmodule vind je snel de beste aanbiedingen. Kies de aankomstdatum en reisduur. Je ziet dan alleen de vakantiehuizen die nog vrij zijn. Je kunt ook gericht zoeken via een handige kaart of maak gebruik van extra opties bij Meer kenmerken zoals internet, vaatwasser, afgesloten terrein, speciale objecten (o.a. last minutes)

Laura Pietens: Topsite, duidelijk zoekscherm, geen onhandig geneuzel met zelf zoeken welke periode wat kost. Heel blij dat ik hier gister ons vakantiehuisje in Ploubazlanec geboekt heb voor begin maart. Zegt het voort! (via Facebook)
Marga de Boer: Ruud je hielp me fantastisch met je tips en het vinden van een mooi vakantiehuis was daarna een fluitje van een cent! (via e-mail)
Rowan Janssen: Voor een vakantiehuis in Frankrijk zoek ik voortaan niet meer verder. Hier vind je alles wat je zoekt en voor een betaalbare prijs. Je hebt het me erg makkelijk gemaakt waarvoor mijn dank. (via e-mail)

Meer reacties en ervaringen vind je bij beschrijvingen van de gîtes en vakantiehuizen. Kijk bij de beoordelingen van de vakantiehuizen en let op de blauwe huisje: meer beoordelingen

Grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk

 • Vakantiehuizen in Frankrijk
 • Laagste prijsgarantie
 • Onze samenwerking met Atraveo

RendezeVousEnFranceatraveo is officieel partner van het Frans Verkeersbureau met het grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk.

Bijzonder handig is de optie om de vakantiehuizen op een landkaart te zien. Je vindt dan heel snel vakantiehuizen die bij de gekozen bestemming liggen. In de details van een vakantiehuis kun je precies zien hoeveel weken het nog vrij is in het hoogseizoen en of er veel of weinig vraag naar is. Dat is vooral handig om te weten of er veel concurrentie is om te huren en dus kun je snel beslissen.

Het aanbod vakantiehuizen in Frankrijk is van bekende merken. Alleen vind je nu alles met één zoekopdracht de vakantiehuizen van onder andere:

 • Tui
 • Belvilla
 • Topic Travel Vakantiehuizen
 • Interhome
 • HappyHome
 • Interchalet
 • Novasol
 • maar ook particulieren met mooie accommodaties

Je boeking is in vertrouwde handen omdat atreveo een 100% dochter net als Kras, TUI en Holland International, een 100% dochter is van TUI (grootste reisorganisatie ter wereld). Na boeking krijg je conform de Europese richtlijnen een garantiecerticaat dat je aanbetaling garandeert (conform de Duitse wetgeving en vergelijkbaar met SGR). Je vindt bij elke accommodatie informatie over de verhuurder en deze garantie.

Op Frankrijkvakantieland.nl kun je nu uit uit een enorm aanbod vakantiehuizen kiezen. Heb je met bovenstaande zoekmodule niets kunnen vinden? Klik dan hier voor alternatieven en meer tips van ons (of kies hieronder op het logo van een bekend merk)

Een vakantiehuis in Frankrijk is voor steeds meer mensen een gekoesterde wens. Hier vind je het grootste aanbod vakantiehuizen in Frankrijk. Je kunt kiezen uit de beste merken op de Nederlandstalige vakantiemarkt en je betaalt altijd de beste prijs!

De (aan) betaling

Je kunt meteen online reserveren waarna je een e-mail met de bevestiging ontvangt via onze partner atraveo.

In de bevestiging staat alles over de (aan)betaling en boeking. Je hoeft niet online te betalen. Dat kan na ontvangst van de bevestiging van atraveo.

 • met iDeal
 • per creditcard
 • bankoverschrijving
 • automatische incasso

Je betaalt dus niet aan ons maar direct aan atraveo.

Door onze samenwerking met atraveo vind je nu op één plaats een ongekend aanbod voor een scherpe prijs die zelfs worden verhuurd met laagste prijs garantie. Je weet dus zeker dat je nooit teveel betaalt.

laagste prijsgarantieSinds 2013 geeft atraveo een laagste prijsgarantie op alle aangeboden accommodaties, alle vakantieperiodes en zelfs voor speciale aanbiedingen. Een vakantiehuis zou nergens anders voordeliger aangeboden mogen worden dan via atraveo.

En als de prijs bij atreveo, onder dezelfde voorwaarden uiteraard, hoger is dan wordt het verschil terugbetaald. Deze unieke laagste prijsgarantie is geldig voor alle vakantiehuizen en is niet afhankelijk van een seizoen en is van toepassing op alle vakantieperiodes!

Kun je de accommodatie tegen dezelfde voorwaarden binnen 7 dagen na de boeking ergens anders goedkoper vinden, dan betaalt Atraveo het verschil terug! Voorwaarde is uiteraard dat het om een vergelijkbare aanbieding moet gaan en ook moet het aantal personen en de reisperiode overeenstemmen.

Door deze laagste prijs garantie heb je de zekerheid dat je nooit te veel betaalt voor een vakantiehuis.

(uitgebreide info vind je telkens bij de prijs van een vakantiehuis)

TUI is wereldwijd de grootste reisorganisatie en combineert een voortreffelijke prijs met een uitstekende service.

Met de verhuur van vakantiehuizen behoort atraveo al meer dan 10 jaar tot de grootste online aanbieders in Europa.

Het enorme aanbod, de uitstekende en gebruiksvriendelijke zoekmachine, de helpdesk en de scherpe prijzen zijn voor ons reden geweest om voor de vakantiehuizen in Frankrijk voor atraveo te kiezen. Sinds 2011 zijn wij tot volle tevredenheid officieel partner van atraveo. Wij krijgen regelmatig goede reacties op het aanbod en de klantvriendelijke helpdesk en klantenservice.

atraveo geeft naast de laagste prijsgarantie ook zekerheid voor de (aan)betaling. Bij elke accommodatie zie je wie de verhuurder is en hoe de (aan)betaling gegarandeerd is.

Conform de Europese en Duitse wetgeving zorgt atraveo in voorkomende gevallen voor een garantieverzerzekering (vergelijkbaar met de Nederlandse SGR) waarbij het risico van insolventie (faillissement) wordt afgedekt. Zo weet je zeker dat je ook van een buitenlandse verhuurder zekerheid hebt over de (aan)betaling.

Dit risico wordt in Duitsland altijd via een verzekeraar geregeld. Dit is de tekst op de website van atraveo:

voorwaarden garantieregeling

Atraveo is van origine een Duitse reisbemiddelaar en inmiddels in heel Europa en nu ook in Nederland actief. Websites van Atraveo werden met het TÜV keurmerk s@fer-shopping gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit, veiligheid en transparantie.

atraveo regelt de betalingen met de aanbieder van een accommodatie en geeft als bemiddelaar de waarborg voor de klantenbetalingen. Als de verhuurder van een accommodatie insolvent worden, dan wordt de reeds betaalde reissom door atraveo aan de klant terugbetaald. De exacte voorwaarden vind je in het onderdeel "vraag aan de klantenservice".

TÜV heeft atraveo gecertificeerd voor:

 • de gebruiksvriendelijkheid van de website
 • de bindende weergave van prijs en prestatie
 • de kwaliteit van de boekingsafwikkeling
 • de bescherming van de persoonlijke gegevens
 • de veiligheid bij de betalingsafwikkeling
 • de kwaliteit van de klantenservice

Vakantiehuis Frankrijk huren?

Huur een vakantiehuis in Frankrijk

Actuele aanbiedingen

Tip! Frankrijk Binnendoor Online

Word ook lid van Frankrijk Binnendoor Online

Meer info »

Wintersport Frankrijk met skipas!

Wintersport met Skipas in Frankrijk

Lees meer »
eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie