Tik hieronder waar je naar op zoek bent:
Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Goedkope vliegtickets Frankrijk

Hier vind je alle informatie voor goedkope vliegtickets naar Frankrijk waarbij wij zoveel mogelijk gebruik hebben gemaakt van de scherpe aanbiedingen van Transavia. Waarom? Omdat Transavia naar luchthavens in Frankrijk vliegt die vlakbij de populaire vakantiebestemmingen liggen:

Via de oranje knoppen kom je direct op de boekingspagina om goedkope tickets te boeken. Op de bestemmingen waar Transavia (nog) niet op vliegt sturen wij je door naar Vliegtickets.nl, opnieuw gekozen tot beste aanbieder van goedkope vliegtickets!

Vliegtickets Corsica (Ajaccio), Transavia

Vliegtickets Ajaccio, Corsica

Ajaccio (Corsica): de luchthaven ligt circa 10 minuten van de stad. Er rijdt een shuttlebus. Taxi's staan voor de terminal. De vluchtduur is circa 2 uur.

Boek vliegtickets Ajaccio

Vliegtickets Bergerac,Transavia

Vliegtickets Bergerac, Dordogne

Bergerac (Dordogne): de luchthaven ligt circa 15 minuten van het centrum. Taxi's staan voor de terminal. De vluchtduur is ongeveer 1:5 uur.

Boek vliegtickets Bergerac

Vliegtickets Bordeaux

Vliegtickets Bordeaux

Bordeaux: vliegveld Mérignac ligt op 13 km van het centrum. Er rijdt een shuttlebus naar Bordeaux. Taxi's staan voor de terminal. Vluchtduur is circa 1:40 u .

Boek vliegtickets Bordeaux

Vliegtickets Carcassonne

Vliegtickets Carcassonne

Carcassonne: De luchthaven ligt 6 km van het de stad. Er rijdt een shuttlebus en taxi's staan bij de terminal. De vlucht vanaf Charleroi duurt circa 1:45 u

Boek vliegtickets Carcassonne

Vliegtickets Grenoble,Transavia

Vliegtickets Carcassonne

Grenoble (Alpen): de luchthaven ligt 40 km van de stad. Goede bestemming voor de Alpen en wintersport. Vluchtduur is 1,5 uur vanaf Rotterdam

Boek vliegtickets Grenoble

Vliegtickets Lyon,Transavia

Lyon: het vliegveld ligt op 30 km van het centrum. Ideaal voor de Drôme, Ardèche, Provence en wintersport. Vliegtijd ca 1:40u vanaf Schiphol.

Boek vliegtickets Lyon

Vliegtickets Marseille

Marseille: Het vliegveld ligt 25 km buiten het centrum. Een shuttlebus rijd er in 15 minuten naar toe. De vliegtijd vanaf Charleroi is circa 1:40 u.

Boek vliegtickets Marseille

Vliegtickets Montpellier,Transavia

Montpellier: ligt circa 13 km van het centrum. Ideaal voor Middellandse Zee, Camargue, Gard en Herault. Vanaf Rotterdam circa 1:45 u vliegen.

Boek vliegtickets Montpellier

Vliegtickets Nantes

Nantes Atlantique: de luchthaven ligt op circa 8 km van de stad en is ideaal voor de Atlantische kust, de Loire en de Vendee. Amsterdam - Nantes »1:35 u.

Boek vliegtickets Nantes

Vliegticket Nice,Transavia

goedkope vliegtickets Nice

Nice (Côte d'Azur en Provence): ideaal voor de Provence en Côte-d'Azur. Vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam/Den Haag. De vliegtijd is ca 2 uur.

Boek vliegtickets Nice

Vliegticket Parijs,Transavia

vliegtickets Parijs

Parijs: de vlucht naar Parijs duurt vanaf Amsterdam circa 1:15 u. Via Charles de Gaulle is de RER B de snelste verbinding naar het centrum van Parijs

Boek vliegtickets Parijs

Vliegticket Toulon,Transavia

Vliegtickets Toulon

Toulon (Provence) Het vliegveld van Toulon kun je het best kiezen voor een bezoek aan de Provence. Vliegtijd is circa 1:55 uur van Rotterdam.

Boek vliegtickets Toulon

Vliegticket Toulouse

Toulouse is een prima bestemming voor het Zuid-Westen van Frankrijk. De vlucht duurt circa 1:50 uur. Met tram T2 zit je in 15 minuten in het centrum!

Boek vliegtickets Toulouse

Informatie over luchthavens

Hieronder tref je de links aan naar de websites van de luchthavens van aankomst in Frankrijk.

Deze links zijn handig omdat deze informatie verstrekken over de transfers van en naar het vliegtuig.

Je vindt via deze links ook telefoonnummers van taxi's en informati over pendeldiensten, trein-, metro en tramverbindingen:

Ajaccio, Bergerac, Bordeaux, Carcassonne, Grenoble, Marseille, Montpellier, Nantes, Nice, Parijs Charle de Gaulle, Parijs Orly, Toulon, Toulouse

Tips voor goedkope vliegtickets naar Frankrijk

Profiteer nu ook van onze Fly & Drive tips. Regel zelf je vliegticket, autohuur en accommodatie. Het is voordelig en nog leuk ook!

Vliegtickets naar Frankrijk zijn tegenwoordig behoorlijk goedkoop. Dankzij de concurrentie in de luchtvaart kun je heel voordelig vliegtickets boeken naar alle luchthavens in Frankrijk.

Veel vluchten vertrekken van Schiphol maar ook Rotterdam en Eindhoven bieden bestemmingen in Frankrijk aan. Sommige steden in Zuid-Frankrijk zijn alleen via Brussel South (Charleroi) aan te vliegen.

Dat goedkoop vliegen heel goed samen gaat met kwaliteit wordt jaar in jaar uit bewezen door de Nederlandse vliegmaatschappij Transavia die door de reisbranche diverse keren tot beste Low-cost luchtvaartmaatschappij en de beste charter luchtvaartmaatschappij werd gekozen.

Met de tips in dit artikel heb je altijd de beste aanbiedingen voor goedkope vliegtickets naar Frankrijk bij de hand. Zet hem bij je favorieten!

Regel een goede huurauto voor een scherpe prijs.

Voor een transfer naar je vakantieadres en tijden je verblijf in Frankrijk adviseren wij een huurauto via Sunny Cars te reserveren.

Deze bemiddelaar in autoverhuur wordt door de reisbranche in Nederland èn België als beste beoordeeld. De huurprijs is all-inclusive dus je komt lokaal niet voor verrassingen te staan. Ook neemt SunnyCars het eigen risico voor haar rekening. Qua voorwaarden zijn de huurauto's via Sunny Cars de beste in de markt. Reisbureau's kiezen bijvoorbeeld voor ruim 90% van de boekingen van huurauto's voor Sunny Cars. In 2016 werd deze autoverhuurder, net als voorgaande jaren, gekozen tot beste aanbieder huurauto's.

Zoek een huurauto

Nog meer goedkope vliegtickets naar luchthavens in Frankrijk en een paar tips

Wij hebben ook wat handige tips om goedkoop vliegtickets te boeken naar Frankrijk:

  1. Vergelijk de luchthaven tarieven. Schiphol is bijvoorbeeld duurder dan een andere Nederlandse luchthaven
  2. Kijk altijd eerst naar de tarieven via Vliegtickets.nl voor de beste aanbiedingen
  3. Boek een ticket voor hele periodes. Een ticket voor 2 weken is goedkoper dan bijvoorbeeld 13 dagen.
  4. Boek vroeg. Je hebt de meeste keus en tickets zijn voordeliger
  5. Als je een ticket buiten kantoor uren (dus voor 07:00 en na 19:00u) boekt is het vaak voordeliger.

Met de informatie in dit artikel kun je snel goedkope vliegtickets zoeken voor een vlucht naar Frankrijk. Je kunt tickets zoeken naar alle vliegvelden in Frankrijk. Als er voor een vlucht meerdere opties zijn zullen deze in een vergelijkend overzicht worden getoond.