Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Klik hier voor vakantiehuizen.

Over de makers van Frankrijkvakantieland.nl

Frankrijkvakantieland.nlWij zijn Ruud en Marian Couwenhoven.

In 1999 schreven wij onze eerste verhalen over Frankrijk en publiceerden deze op onze homepage over Frankrijk. In dat jaar kwamen wij bij toeval aan de domeinnaam www.frankrijkvakantieland.nl en daarna is er veel veranderd

FrankrijkVakantieland.nl is inmiddels uitgegroeid tot een website van meer 500 pagina's en dat aantal groeit nog steeds. Door de website ontstond er een groeiende behoefte aan onze verhalen over Frankrijk en onze reizen via mooie binnenwegen en slaperige dorpjes.

Daaruit ontstond in 2004 onze CD-Rom Frankrijk Binnendoor met bijna 600 MB aan informatie over Frankrijk en vooral onze unieke reiservaringen.

Er al duizenden tevreden gebruikers van Frankrijk Binnendoor, die inmiddels zijn eigen website heeft: frankrijkbinnendoor.nl. Per 1-12-2016 is Frankrijk Binnendoor met een abonnement voor online toegang beschikbaar.

Onze reisverhalen kunnen sinds 2009 ook afzonderlijk worden gedownload als e-books. Deze e-books zijn los verkrijgbaar op Frankrijk Binnendoor.

In 2009 was onze hobby in de goede zin van het woord een beetje uit de hand gelopen.

eRCeeMedia

Het was het jaar dat Ruud zijn baan in de bankwereld opzegde en wij eRCeeMedia oprichtten. Sinds 1-5 2009 zijn wij zelfstandig ondernemer en is er een bedrijf ontstaan dat 8 internetsites uitgeeft op het gebied van toerisme, zomervakantie en wintersport.

Ca 2,5 miljoen mensen raadplegen jaarlijks onze websites en zorgen voor miljoenen pageviews. Onze Facebookpagina heeft al meer dan 10.000 volgers en onze nieuwsbrief wordt elke 2 weken naar ruim 6000 abonnees verstuurd.

eRCeeMedia verzorgt op de internetsites de plaatsing van toeristische informatie. Deze wordt grotendeels door ons zelf geleverd maar ook direct door toeristische organisaties in binnen- en buitenland.

Frankrijk zit voor altijd in ons hart, daarmee begon ook ons florerende bedrijf en onze ervaringen en tips blijven wij op onze websites over Frankrijk met je delen!

Ruud en Marian Couwenhoven

Het netwerk van eRCeeMedia bestaat nu uit 8 internetsites:

eRCeeMedia is gevestigd in Stein (Nederland) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Maastricht (nummer 14041224).

U kunt al onze websites volgen op Twitter en voor meer informatie verwijzen wij u naar onze bedrijfswebsite : erceemedia.eu

FrankrijkVakantieland.nl kunt u ook oook volgen via de zogenaamde Social Media zoals:

Twitter: www.twitter.com/frankrijkvak
Facebook: www.facebook.com/frankrijkvakantieland
YouTube: www.youtube.com/frankrijkvakantie
Flickr: www.flickr.comphotos/erceemedia


Ons adres:

Grasgraefken 25, 6171 SH STEIN (LB) - NEDERLAND

Ons telefoonnummer:

+31(0)878767008, houdt er rekening mee dat dit wij alleen van maandag t/m vrijdag bereikbaar is van 09:00 tot 12:30u.

Email en contact

Je kunt via dit formulier direct conctact opnemen met Ruud Couwenhoven

Vakantiehuis Frankrijk huren?

TopSelectie vakantiehuizen Frankrijk

TopSelectie Frankrijk »

Frankrijk Binnendoor

Word ook lid van Frankrijk Binnendoor Online

Meer info »

Campings met waterparadijs

Wintersport met Skipas in Frankrijk

Campings met glijbanen »
eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie