Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Over de makers van Frankrijkvakantieland.nl

Frankrijkvakantieland.nlWij zijn Ruud en Marian Couwenhoven.

In 1999 schreven wij onze eerste verhalen over Frankrijk en publiceerden deze op onze homepage over Frankrijk. In dat jaar kwamen wij bij toeval aan de domeinnaam www.frankrijkvakantieland.nl en daarna is er veel veranderd

FrankrijkVakantieland.nl is inmiddels uitgegroeid tot een website van meer 500 pagina's en dat aantal groeit nog steeds. Door de website ontstond er een groeiende behoefte aan onze verhalen over Frankrijk en onze reizen via mooie binnenwegen en slaperige dorpjes.

Daaruit ontstond in 2004 onze CD-Rom Frankrijk Binnendoor met bijna 600 MB aan informatie over Frankrijk en vooral onze unieke reiservaringen.

Er al duizenden tevreden gebruikers van Frankrijk Binnendoor, die inmiddels zijn eigen website heeft: frankrijkbinnendoor.nl. Per 1-12-2016 is Frankrijk Binnendoor met een abonnement voor online toegang beschikbaar.

Onze reisverhalen kunnen sinds 2009 ook afzonderlijk worden gedownload als e-books. Deze e-books zijn los verkrijgbaar op Frankrijk Binnendoor.

In 2009 was onze hobby in de goede zin van het woord een beetje uit de hand gelopen.

Het was het jaar dat Ruud zijn baan in de bankwereld opzegde en wij eRCeeMedia oprichtten. Sinds 1-5 2009 zijn wij zelfstandig ondernemer en is er een bedrijf ontstaan dat 8 internetsites uitgeeft op het gebied van toerisme, zomervakantie en wintersport.

eRCeeMedia

Ca 3 miljoen mensen raadplegen jaarlijks onze websites en zorgen voor miljoenen pageviews. Onze Facebookpagina heeft al meer dan 11.000 volgers en onze nieuwsbrief wordt elke 2 weken naar ruim 10.000 abonnees verstuurd.

eRCeeMedia verzorgt op de internetsites de plaatsing van toeristische informatie. Deze wordt grotendeels door ons zelf geleverd maar ook direct door toeristische organisaties in binnen- en buitenland.

Frankrijk zit voor altijd in ons hart, daarmee begon ook ons florerende bedrijf en onze ervaringen en tips blijven wij op onze websites over Frankrijk met je delen!

Ruud en Marian Couwenhoven

Het netwerk van eRCeeMedia bestaat nu uit 8 internetsites:

eRCeeMedia is gevestigd in Stein (Nederland) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69061998.

U kunt al onze websites volgen op Twitter en voor meer informatie verwijzen wij u naar onze bedrijfswebsite : erceemedia.eu

FrankrijkVakantieland.nl kunt u ook oook volgen via de zogenaamde Social Media zoals:

Twitter: www.twitter.com/frankrijkvak
Facebook: www.facebook.com/frankrijkvakantieland
YouTube: www.youtube.com/frankrijkvakantie
Flickr: www.flickr.comphotos/erceemedia


Ons gegegevens:

eRCeeMedia B.V
Grasgraefken 25,
6171 SH STEIN (LB) - NEDERLAND

Ons telefoonnummer: +31(0)878767008, houdt er rekening mee dat wij alleen van maandag t/m donderdag bereikbaar zijn van 09:00 tot 12:30u.

Email en contact: Je kunt via dit formulier direct conctact opnemen met Ruud Couwenhoven

Kamer van Koophandel onder nummer 69061998. BTW nummer: NL857712147B01

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.