Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Crazy Booking Night wintersport Frankrijk met skipas

Profiteer van topaanbiedingen voor de wintersport in Frankrijk. Goedkope wintersport Frankrijk met skipas en sneeuwgarantie

Super aanbiedingen wintersport Frankrijk

Uitgestrekte skigebieden, mooie skiresorts, veel sneeuwzekere bestemmingen, kindvriendelijk en topaccomodaties. Dat is wintersport in Frankrijk. Ontdek insidertips, aanbiedingen wintersport in Frankrijk èn skivakanties met skipas. Let vooral op onze samenwerking met WinterTrex, de grootste in Europa op het gebied van wintersport met skipas en sneeuwgarantie. Er zijn prachtige aanbiedingen èn wintersport met kinderkorting tot 100%.

Met de special Crazy Booking Night profiteer je van extra korting. Aanbiedingen met superscherpe vanaf prijzen en hoge kortingen per persoon.

Tip! Wintersport met Skipas

Wintersport met skipas in Frankrijk

Bekijk de aanbiedingen

Nieuw! skischolen zoeken

Boek vooraf een skischool in Frankrijk

Boek online een skischool

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Nieuw! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

8 oktober 2019 verschijnt het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk". Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Verder thema's zoals fietsen, wandelen, markten en antwoorden op veel gestelde vragen. Een rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek.

Dit boek kost € 22,50 en is nu al exclusief te bestellen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt het boek dan een maand eerder dan het in de winkel verkrijgbaar is. De eerste 750 kopers maken kans op een diner voor twee met de auteur en zijn echtgenote in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht. Meer informatie en inkijk exemplaar.


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.